Araç Bizdedir Sıkıntı Yok
Emre ciğim tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle.
4.18 konusuna da yazmistim emre abi sen eski gazcılardansın typer alirsin kesin diye. Haklı cıktım![]()
Tekrar hayirli olsun bol bol fotoğraflarını bekliyoruz kesene bereket maşallah.
hayırlı olsun kardeşim...kuzenimde yazılım cooler egz. vs var...ondan inip benimkine binince gerçekten eşek at muhabbeti oluyor ...o yüzden ahk katılıyorum..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
tek tek herkese teşekkürler
uzun zaman olmuş bu tarz bir araç kullanmayalı.1000 km yi doldurmaya çalışıyorum çok güzel tork var arabada kendimce +/- yönlerini değerlendiriyorum keşke dediğim bir kaç özellik var hepsini araç fotoları paylaşırken yazmayı düşünüyorum
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Hacım bir hayırlı olsun da burdan gelsin@PiscocuK
Loading...
Hayırlı olsun abi
1000 km bakımında herkes yağ değişir ya da değişin diyor
ben 1000 km kontrolüne gittim herhangi bi yag degisimi olmadı
oradaki usta, gelen bilgilere göre ilk 10 bin km fabrika yagı kalıcak dedi
ben ise 5 bin de bir değiştirme taraftarıyım
Arabacı Ağır japon..
Sakin ve kuralina uygun rodajdan sonra siki gazlanma sonrasi(bir iki tane top speed den bahsetmiyorum)(pist en iyisi) yag degisimi cok cok iyi olur...
ben kendimce ufak sorunlar buldum oyüzden 1000 kmyi zorluyorum şuan için.Bir an önce gerekli kontrolleri yapılsın normal kullanıma geçeceğim zaten.İşe falan motorla geliyordum yol olsun diye arabayla geliyorum.10,000 KM yi 1 yılda mümkün değil yapamam tatilleride hesaba katarsa ortalama 2 senede yaparım gibi 10-12 km arası
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)