User Tag List

Sayfa 363/498 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
9446 sonuçtan 6.879 ile 6.897 arası

Konu: 2015 Typer

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu anda ülkenin durumu ortada,hiçbir şeyde istikrar olmadığı gibi araç piyasasında da yok doğal olarak..Memlekette herşey güllük gülistanlık olsa görürdüm bayii kapısında millet birbirini yerdi son arabayı almak için...Olan parasını tutuyor,olmayanda eksik bakiyesi kalanda kredi çekmeye korkuyor.Buna rağmen bu satış adeti bence harika.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90-95 tane hangi hot hatch satmış bir senede (gerçi daha bir sene olmadı 2 ay var) merak ediyorum. Hiçbir hot hatch bu adetleri yakalayamadı.
    Çeyrek depoda arıza yakıyor ,250'yi geçmiyor, 100-200 15 saniye ısınma ile ilgili bişey yazmıycam yoruldum yazılımsal bir problemi dramatik hale getirdiniz.
    Nasıl hızlandığınıda merak ediyorsanız bakın geçenlerde bir arkadaş deneme yapmak istemişti sanırım sizde gt3 vardı deneseydiniz.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satis adetlerine kimse laf etmedi,ettiyse ben gormedim.
    100-200km 15 sec nerde yazildi? Bana ornek gosterin,merak ettim. Yada 250'yi gecmiyor??
    Ceyrek depoda pistte ariza yakiyor ve pistte isinma sorunlari var,bunu ben dahil "kullanan" kisiler soyledi ama digerlerine ornek verin?? Dramatik durumdan ciksin..
    GT3 ile denerim tabi ama gereksiz olmaz mi ki mehzent zaten abi senin araba hizli kalir demisti. Bizde o saatlerde arasehir de idik ama denk gelmedik...
    Neyse su garip ithamlari kimler yazmis merak ettim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki neden bu zamana kadar hala 2015'ler kaldi?1 ay sonra 2017 ler geliyor...
    Sanırım buradan satış adetleri ile ilgili yorum yapmıştınız.
    Diğerlerini arama ile uğraşamam ama çok iyi hatırlarsınız ;
    100-200 için çeklerin çektiği video ile 15 saniye muhabbeti yapılmıştı.
    2-3 hafta önce burada leon cupralı bir arkadaşla denemiştim forumlarda 250'yi geçmiyor yazıyordu demişti. Hatta gene çeklerin videosundan sonra buna benzer yorumlar yapılmıştı.
    Çeyrek depo ile pistte arıza yaktırırsanız (benzinle ilgili) aracımı size hediye edebilirim. Fabrikaya bununla ilgili mail attım gelen cevap dolu depo ile gazlamayın oldu. Dikkat etmeniz gereken ışık yandıktan sonra vag grubundaki araçlar gibi range sıfır göstersede daha benzin kalmıyor.
    Bakın araç ile gazladığınızda eşdeğer arabalarda görebileceğiniz değerlerden daha yüksek değerler görmüyorsunuz ve buna rağmen araç yavaşlıyorsa bu iş yazılımsaldır.
    Gerçi şu da var sizin için izmir park pist değil sadece istanbul park pist. bu yüzden pist ile ilgili yorum da yapamıyorum.

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende intercooler ve methanol olduğu için pek ısınma falan fark edemiyorum. Ataşehirden gebzeye kadar hep gazladım 110-120 lerde ... pistte yaşanan bu ısınma olayı kendi adıma konuşayım ben piste girmediğim için bir sorun teşkil etmiyor

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokmu fk2 ıle denemek ısteyen bosverın gerısını ��������
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit Y nerde ya sende alsana kanka bıtane herkes atar kafasındakı soru işaretlerini ashdjsjsjsjajajs
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksiklerimi bitirince polo cup la deneyelim abi eğlencesine 100-200 süre nedir suan alan varmı okumadım gerisini konuyu bayağı kaçırdım
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi ilk gelenlerden birinin rodajı bitince hem dbn aldı ve burada paylaştı (yanlış hatırlamıyorsam 11.3 civarı aldı) hemde leon cupra 280 ile denedi 255 e kadar burun buruna gitti araçlar. Söylediklerinizi kim yazmışsa sallamış @ahk. Pistte çeyrek depo altında arıza yaktığı pilot tarafından denenen arabada görüldü kimse uydurmadı. Maalesef normal kullanıcıları piste çıkıp denemedi 1 kişi hariç. O da çok amatör bir kullanıcıydı keyif yapmaya çıktı Kelalperle. Kelalper piste çıkan bu işten anlayan tek adam şu anda kendisi yazsın görüşlerini. Kimse arabaya *** atmıyor ilk piyasaya sürülen araçlarda bazı eksikler olabilir giderilmesi mümkün. Yolda şişeceğini zaten pek sanmıyorum ki duymadım bende.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse yanlış anlamasın ama birşey dikkatimi çekti.Bu kadar yeni typer satıldı ama nerde bu arabalar anlamadım bende.Polemik olsun diye yazmıyorum.

Pist günü var çıkan yok araba şişiyormuş zaten ben piste çıkmıyorum deniyor.

Rolling için mesaj atıyorlar deniyelim diyorlar eski typer cupra golf r sahipleri yine yok arabalar.

Nerde by typer'ler merak ediyorum valla.Sanırım herkez alıp garajda saklıyacak bundan 10 yıl sonra 5.000KM typer diye ilanlarını görücez.Yanlız herkez böyle yaparsa ilerde çok temiz km'li typer olucağı için çok değerli olmaz diye düşünüyorum.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yokmu fk2 ıle denemek ısteyen bosverın gerısını ��������
    ben varım hacı abi
    Team PAŞAOĞLU

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse yanlış anlamasın ama birşey dikkatimi çekti.Bu kadar yeni typer satıldı ama nerde bu arabalar anlamadım bende.Polemik olsun diye yazmıyorum.

Rolling için mesaj atıyorlar deniyelim diyorlar eski typer cupra golf r sahipleri yine yok arabalar.

Nerde by typer'ler merak ediyorum valla.Sanırım herkez alıp garajda saklıyacak bundan 10 yıl sonra 5.000KM typer diye ilanlarını görücez.Yanlız herkez böyle yaparsa ilerde çok temiz km'li typer olucağı için çok değerli olmaz diye düşünüyorum.

yani pist fiyatları biraz ütopik... insanlar aldığı riski ve eğlenceyi karşı karşıya koyunca bence uzaklaşıyorlar..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani pist fiyatları biraz ütopik... insanlar aldığı riski ve eğlenceyi karşı karşıya koyunca bence uzaklaşıyorlar..
    Evet pist fiyatları biraz yükseldi ama 58.000Euro arabanın fiyatı yanında pist 1-2 seans ücreti çok sırıtmıyor bence.

En azından ben alsam 1 seas'a katılırdım full denerdim.

Yani herkez piste çıkacak sıkacak gazlıyacak diye bir kural yok ama o zamanda şehir içinde ev iş gezme ev iş gezme arasında kullanılacak bir araba değil bence hep yakıt olarak hemde amörtisörlerinden olayı.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hani nerde onlar ben konu bıle açtım kımse gelmedi?

Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben varım hacı abi
    Sen zaten ceptesın kanka denerız gece gunduz

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu açıldı FK2 ile denemek isteyen varmı dıye
    benım bıldıgım gordugum kımse denemedı

Kımse arabasını saklamıyor gayette guzel gazlayanlar var
    sosyal medya yı takıp edersen fazlası ıle gorebılırsın

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orada ki satis yazimdan bunu anladiysan,oyle gormek istedigin icindir.
    Ben orada aracin pahali oldugunu savunuyorum.
    Yahu 2017 cikicak 1,5 ay sonra ve hala bayilerin elinde 2015 var,yapmayin allah askina...
    Cek cukleri karistirma,"ben" "sahsen" "kendim" dbn alip koydum arkadas 11,3 sec,birak artik dedikoduyu su dedi bu dediyi. Tamam polemik seviliyor ama bu kadari olmaz ki? Kendi elimle olcup koydugum seye bile laf ediyorsunuz,15 falan nedir? Ben dbn koyacagim 11,X ama biri 15 diye yorum yapicak...
    250 icinde hala cek falan diyorsun,yapma bu kadar tayle r sahibi var...
    Demek ki Jason gazlarken,ozellikle 8.virajda araca bilerek ariza yaktirdi,hemde denedigi 3 gunde de. Ah bu jason yokmu,honda karsiti,ben biliyordum zaten....
    Hatta en iyi dereceleri ilk yada 2.turda atmasi,sonraki turlar araca alistikca daha iyi degerler gelmesi gerekirken aracin yavaslamasi hatta pite girecek kadar yurumemesi. Apex hizlarinda 6-7 km lik dususler hep pilotun sucu... Burda vag cilarin bir oyunu var sanirim...
    Ahh bu kahrolasi vagcilar.
    Gozunu seveyim bana yaziyorsan,yazdiklarim uzerinden elestir cevap ver ama olmayan seyleri var gibi gosterme.
    Durup durup su isler isitiliyor ya,hay di hayirlisi.
    İsin garibi daha ilk denedigim gunun aksami(sanirim 9 ay olmustur) araci sevdigimi ve zamanla bu problemlerin asilip cok iyi bir arac olacagini,"almak istedigimi" yazmisim...
    Eee naparsin,bazen gozluk takarak bakarsin olaylara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet pist fiyatları biraz yükseldi ama 58.000Euro arabanın fiyatı yanında pist 1-2 seans ücreti çok sırıtmıyor bence.

En azından ben alsam 1 seas'a katılırdım full denerdim.

Yani herkez piste çıkacak sıkacak gazlıyacak diye bir kural yok ama o zamanda şehir içinde ev iş gezme ev iş gezme arasında kullanılacak bir araba değil bence hep yakıt olarak hemde amörtisörlerinden olayı.
    Araba şehir içinde gayet güzel. izmir'in yolları bozuk olmasına ragmen çok konforlu.
    +R modu şehir içi kapatmak gerekiyor. kapatınca süspansiyon yumuşuyor. gaz'ın altından tüm tepkisi alınıyor
    +R modu kapalı + klima açık, 11 litre ortalama ile geziyorum. dur kalklarda bile. 50 kuruş yakıyor yani
    anlıycagınız araba şehir içinde bi Civic 1.6 Elegance kadar rahat, Otobanda +R modu'nda ise tam bir hırçın..

ayriyetten kimse arabasını saklamıyor. bizim whatsap grubunda hemen hemen %90 ı arabalar dolu ya da dolduruluyor.
    feh + intercooler + yazılım vb. cogunun 100-200 süreleri 8-9 sn civarında.. 400 hp sınıfındaki tüm evo, cupra, golf R ve türevlerine rahat kafa tutacak ve uzunda da üzecek guclerı var merak etmeyin
    Arabacı Ağır japon..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım buradan satış adetleri ile ilgili yorum yapmıştınız.
    Diğerlerini arama ile uğraşamam ama çok iyi hatırlarsınız ;
    100-200 için çeklerin çektiği video ile 15 saniye muhabbeti yapılmıştı.
    2-3 hafta önce burada leon cupralı bir arkadaşla denemiştim forumlarda 250'yi geçmiyor yazıyordu demişti. Hatta gene çeklerin videosundan sonra buna benzer yorumlar yapılmıştı.
    Çeyrek depo ile pistte arıza yaktırırsanız (benzinle ilgili) aracımı size hediye edebilirim. Fabrikaya bununla ilgili mail attım gelen cevap dolu depo ile gazlamayın oldu. Dikkat etmeniz gereken ışık yandıktan sonra vag grubundaki araçlar gibi range sıfır göstersede daha benzin kalmıyor.
    Bakın araç ile gazladığınızda eşdeğer arabalarda görebileceğiniz değerlerden daha yüksek değerler görmüyorsunuz ve buna rağmen araç yavaşlıyorsa bu iş yazılımsaldır.
    Gerçi şu da var sizin için izmir park pist değil sadece istanbul park pist. bu yüzden pist ile ilgili yorum da yapamıyorum.
    Bak güzel kardeşim sana şöyle anlatiim. 94 yılından beri arabalarla uğraşıyorum. Birçok organizasyona katıldım ki istanbul park bittiği ay o pistte alfa GT kullanarak o piste adım attım. Ve o pistte bayaa bi supersport kullandım ve trackdaylerde görev yaptım. Formula 1 dahil girmediğim delik kalmadı o pistte. İstanbul park oyun parkıysa Türkiyedeki diğer "pist" diye geçenler kumdan havuzdur. Türkiye de sen istanbul park dışında hangi pistte 6.vitese kadar çıkabiliosun. İzmir Ülkünün en hızlı yerinde belki 4 biter 5 e atıp bi gaza dokunup frene basarsın. Diğer yerlerinde sürekli 3bitir 4 e at fren yap. İstanbul parkta sadece keskin virajlarda 3 e düşüyorsun onun dışında sürekli 4-5 gidiosun. Asfaltı İzmir ülküden çok daha pütürlü o nedenle frenlere vs aktarmaya binen güç daha fazla. Frenler ısınıo lastikler fazlasıyla ısınıo sürtünme arttığı içinde motor daha çok zorlanıo çevirmekte. Araba ısındığı zamanda performans diye bişey kalmıo Type R da. O da gayet acemi bir şöförle gayet kötü bir performansla 2.5 tur. Ve yavaşlıo derken sana öyle geliodur falan değil bildiğin 9-10 kombinasyonundan çıkınca aga bırak beni dio araba. Bunların dışında süper araba ciddi yol tutuyor frenleri inanılmaz iyi. Sadece kafadan kaydığı zaman kıçını biraz geç sokuyor kilit devreye girene kadar. Golf 6R gibi. Başka araba ısınmıo mu dersen Fabia RS 1.4 TSI bildiğin alev topu oluyor stg1 yazılımla. DSG ısınınca komut dinlememeye başlıo. Stg2 megane RS in bütün hortumları sıcaktan helva olup kelepçelerinden kurtuluo stg 1 kende hararet fırlıo. Ama bahsettiğim 2005 model araba.
    Ferrari de ve Mercedes ve BMW de Audi de Alfa da bunların hiç birini yaşamadım. Golf 6R dahil.
    Sokakta hiç bir zaman böyle bir pist koşulunu yakalayamazsın. Formula 1 Ferrari takımı ile çalıştım kaç yarış. Adamların tek söylediği şey bizim için en zor pist Monaco. Pist için tasarlanmış bir arabanın bütün ayarlarını sokakta tutacak şekilde değiştirmek kadar zor bişey olamaz diolar. Pist yavaş olduğu için araba inanılmaz ısınıo ve yarış içinde sürekli yeniden ayar yapmak zorunda kalıyoruz diolar. Haa sen bizim tecübelerimize inanmıyorsan ona bişey diyemem. Gelirsin piste çıkartır görürsün. İstanbul parkı pistse bizim izmir ülkü neymiş dersin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba şehir içinde gayet güzel. izmir'in yolları bozuk olmasına ragmen çok konforlu.
    +R modu şehir içi kapatmak gerekiyor. kapatınca süspansiyon yumuşuyor. gaz'ın altından tüm tepkisi alınıyor
    +R modu kapalı + klima açık, 11 litre ortalama ile geziyorum. dur kalklarda bile. 50 kuruş yakıyor yani
    anlıycagınız araba şehir içinde bi Civic 1.6 Elegance kadar rahat, Otobanda +R modu'nda ise tam bir hırçın..

ayriyetten kimse arabasını saklamıyor. bizim whatsap grubunda hemen hemen %90 ı arabalar dolu ya da dolduruluyor.
    feh + intercooler + yazılım vb. cogunun 100-200 süreleri 8-9 sn civarında.. 400 hp sınıfındaki tüm evo, cupra, golf R ve türevlerine rahat kafa tutacak ve uzunda da üzecek guclerı var merak etmeyin
    şu arabaya kaç kişi bindirdim bir tanesi de çıkıp gayet konforluymuş demedi. Kullanan arkadaşım günlük kullanıyor. 1.8 Civic Sporttan geçtiği için farkına varmadı sertliğinin. Golf 7R a binince anladı neyin konfor olduğunu. Baybars en çok güldüğüm yorumu yaptı araba R modu dışında bile bildiğin masa dedi. Amortisörleri kötü vs demiyorum. Yanlış anlaşılmasın amortisör range i hiç bitmiyor rahatsız etmiyor ama araba genel olarak sert bir araba. Amortisörleri gerçekten çok iyi ama konforlu denemez. Kullanıma el verişli denilebilir.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)