Nasıl yani abi R modu iptal derken? Sürekli R modunda mısın yoksa R modunda süspansiyon sertleştiği, gaz tepkimeleri daha hissiyatlı olduğu durum ortadan kalkıyor mu? Kusura bakma ama sana böyle çok soru soruyorum özelden filanda@mehzent
Nasıl yani abi R modu iptal derken? Sürekli R modunda mısın yoksa R modunda süspansiyon sertleştiği, gaz tepkimeleri daha hissiyatlı olduğu durum ortadan kalkıyor mu? Kusura bakma ama sana böyle çok soru soruyorum özelden filanda@mehzent
R modunda aracin amortisor sistemindeki sert yumusak olayo iptal oldu diyor kisacasi.coilleri takinca o sistem iptal olmus.
Cok foto cekmemişim ılk takıldıgında bı kactane cekmısım onları paylaşıyım
Tesekkurler yorum yapan herkese
Coıl ıle sadece su degıstı R mode off ken veya R mode on ken suspansıyon hep aynı sekılde eskı mantık yanı, Fakat arıza vermemesı ıcın KW R modu ıptal eden bı sıstem yapmıs. R mode on oldugunda sadece gaz tepkısı degısıyo su an
![]()
Sifir alip,stock kullanan arkadaslara bir sorum olacak..aracin sesi, ilk aldiginiz zamana gore degisti mi?
Bana da sanki biraz daha gurluyor gibi geliyor?trim sesi vs anlaminda birsey ypk,sadece aciliyor gibi ve motor sesi egzoz sesi artti sanki daha 2500km de![]()
Banada vibrasyon artti gibi geliyor ama emin olamadim ayda 1 biniyorum yanilmis olabilirim
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
maşallah beyler kazasız belasız size katılasım var![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bence öncekiler gibi olmamış jantlar vites topuzu kanat tampon bence olmamış biraz daha kaliteli olmalı diyorum açıkcası vites topuzu kırmızı deri yapmışlar cevresini bana çok basit geldi belki zamanla alışırım ama ne bilim basif duruyor yani mesala araçın camurluk araları çok büyük daha büyük bi jant olmalı idi daha kollu olabilirdi gibi biraz daha yere yakınlaşmış olmalıdı idi çok mu şey istedim bilmiyorum sadece koltukları tam olmuş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)