3 gun Ring'deyım,sordum RSR'a neden TypeR yok dıye,oyuncak kıralamıyoruz dedı gulerek
Almıslar gecen sene,test etmıs pılotları ama begenmemısler.Bazı seyler yuzunden filoya gırmemıs,sanırım sogutma yada benzın problemı yuzunden olabılır. Emın degılım,***** mod yapmıyorlar yada gelıstırmıyorlar. Tayyar'ı sevıyoruz![]()
MRS 3'ü çok hızlı bir şekilde elde ettikten sonra hemen hemen ayanı süratle yeni Type-R'a geçtiyse Murat abi, var demek ki değecek yönleri fazla fazla...![]()
Ben ılk test ettıgım aksam da demıstım bu aracı alacagımı.
Ama ne dedım?Mıllet kullansın,acıklarını ve zayıf yonlerını gorelım kı,ıyılestırmek yada kullanmak kolay olsun.
Mıllet kullandı,sorunlar ortaya cıktı ve ben aldım![]()
Hayirli ugurlu olsun abi kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanman dilegiyle
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
2017 de piyasada olacak olanla fk2 arasında sanırım uzunluk ve ağırlık farkı var gibi duruyor teknik detaylar açıklandımı
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Cupra duruyor yahu,sattigim gecen sene sifir aldigim beyazdi. Bu siyah simdilik cok iyi.
Honda yi seversem hep tutacagim,yani 2017 sezonuna girmeyi planliyorum,eger umdugum gibi cikmazsa 718 alicagim.
Ama insallah isini iyi yapar. Sadece pist icin aldim araclari,baska amacim yok,hic olmadi da
İyi dilekler icin tesekkur ederim.
Suan huzur icindeyim,2 gun daha devam eder....
2017 de ne gibi farklılık olucak, bilen var mı ?
Ben de alıcam, iyice eksik yönleri ortaya çıksın diye bekliyorum
bi 10 sene sürer benim analiz
2011 model 45.000 km de İbiza Cupram var stage 2, hatta metanol kitide var montaj yapmadım. Takas kabul edebilecek tayyarını satabilecek arkadaş varmıdır
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tesekkur ederim arkadaslar,megane satilik,honda yi biraz kullanayim eger begenirsem Cupra'da satilik...
Suan Ring'de yim.2 adet TypeR var,uzerinde prototip gelistirme parcalari vardi.
Hatta foto cekmeme izin vermemisti ama yagmur baslayinca herkes iceri kacinca kacak kacak foto ve video cektim.
Adam isinma sorununu sadece gelirtirdikleri cai ile cozmusler. Hatta stok 1.4 basan arac 1.6 basmaya baslamis.4.turda sisip kisan arac hic bir sekilde kismamis. Yag sogutucusu varmis ama bu cai dan sonra onda da gerek kalmamis falan filan.
Hem muhendisleriyle hemde patronla baya konustum(hatta 2.arabayi cekerken enselendim,2metrelik de adamdi,biraz urktum desem yeridir yakalandigimda) cok yararli bilgiler ogrendim,adamlar 7 aydir Ring de surekli gelistirme yapiyorlarmis. Guzel oldu,tayyarcilara baya faydam olucak umarim...
Tayyarcılar bunu beğendi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)