Zevkler ve renkler tabii Murat abi. Ama ben naçizane yeni kasayı beklemenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum şu aşamada.
Tabii eski kasada hatırı sayılır indirim olmaz ise.
Hem iyileştirmeler de olacakmış. Misss![]()
Murat abi gene piste bağladın mevzuyu@997TT
Type-R lar pistte kendini gostermedigi surece sokaktaki alici ve saticilar buyuk kaos icinde kalirEger mevcut Type-R hala pistleri Cupra ve S3 lere birakmaya devam ederse yeni kasa geldikten sonra bence işi daha zor
Life is Too Short To Stay Stock
mesela ben aracı daha kesiciye sokmadım günde 14 km kullandım ev iş arası
ortalama 70-110 kmh arası kullanıldı![]()
bir kaç kez Edirneye gittim orada 260 civarı çıktım
1 kerede karşıya 3, köprüden geçip yapıştırmıştım
bu kullanım beni tatmin ediyor
pist işinide haftasonları İzmirde çözücez gibi artık![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
aklımız yeni çıkacak olan sedanda! umarım gelir umarım abartılı fiyat olmaz..184 hp lik 1.5 filan diyorlar acaba o nasıl olacak merak konusu..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Surada bır yanlıs anlamayı gıdermek ıstıyorum.
Honda reno yada bır baska spor arac ıle pıste cıktıgınızda ılla rekor yada ıddıalı sure yapmak zorunda degılsınız. Insanlar bu tıp yorumlar yuzunden pıste cıkmaktan cekınıyor. Kımse yarıs pılotu degıl. Amac aracınızdan keyıf almak,kazasız belasız ve stres bosalmıs sekılde eve gıtmek. Honda yada bu tıp araclara mısyon eklenıyor.
Sonra mıllet baslıyor aracı hormonlamaya....
Yenı kasa pıstte cıddı ıddıalı olucagı asıkar. Sabıt arka aks ıle bu yol tutusu sagladılarsa,bagımsız amortısor ıle cok daha ıyı olucaktır. Kılıt artık daha hassas calısıyormus. Isınma ve g kuvvetı fazla vırajlarda kesıklık vs cozulmus. Cekık gozluler baya ıddıalı. Nısan ayında rıng e cıkıcaklar bakalım...
Katılıyorum. Rekor içeren videolardaki sürüşü zaten eminim biçoğumuz yapamaz. Arabayı kontrollü ama sanki aynı zamanda çalmış gibi bi kullanım söz konusu. Sonuçta aşırı profesyonel bi olay o rekor videoları. Bizdeki maksat keyif alabilmek.![]()
Keyıf en onemlısı. Yoksa ne ıcın kullanıyoruz bu aletlerı....
Buarada ben calmıs gıbı kullanmadım hıcEmın ol,rekor yada oralara yakın kullanmak ıcın bellı seylerı dogru yapmak yeterlı,abartılıcak durum yok. Hatta son rekor vıdeom da 1.sektorde gayet lakayıt.
Honda cem de sıfır kırmızı var 197 yazmıslar
acaba 215 ısteyen hangı kafada ? arabanın marsına basıp bayıden cıkarınca o araba 2.el olur bırısı bı anlatsın bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)