bayağıdır girmiyordum foruma. konu renklenmiş.
tabi herkes kendi malına istediği fiyatı yazar, satar satamaz orası ayrı konu ama bana göre de fiyatlar biraz yüksek tutulmuş.![]()
Ya birakin 300.000 yazsinlar ,Adamlar 160.000e sifir arabayi satamadilar bunlarda satar 200.000e![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Herkes tabii ki istediği rakamı yazar. Hatta fiyatlar arttığı için ikinci el olsa bile fiyatların kararında artması normal. Ama şimdi sen gelip de 190'a bi üst modelini sıfır olarak alınabilecek arabaya 200bin ya da 190bin yazarsan, hatta 180bin bile yazarsan ben şahsen böyle durumlarda genelde ağzımla gülmem. Bi kere model olarak zaten geriye düşmüş zaten araba; neyin peşindesin. 160bine almışsındır ama 170bin istersin; sırıtmaz. Sonuçta sıfır her araba arttı. Ama kusura bakmayın yani de burada ciddi bir fırsatçılık yapmaya çalışılmakta. Birbirimizi şimdi kandırmayalım diyecem ama demeye gerek yok; keza herşey ortada yani. Yeterince açık olmuştur sanırım.![]()
Çok da güzel oldu. Hayatta en kıl olduğum durumlardan biri de fırsatçılık. Kimse bana martaval okumaz inşallah şu manzaradan sonra. Hee son çare olarak verilecek cevap "mal benim değil mi kardeşim, istediğimi yazarım" olacaksa şayet, ben cevap vermiyorum. Gerek yok; vaktim yazık.![]()
mal ne olursa olsun sıfırından pahallı fiyat isteniyorsa ve alan varsa konuşacak bişi yok
tabi çok sevdiğim de bir laf var insan sevildiği yere gider diye
kimsenin tercihine karışamayız![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Pıyasada kac tane 2016 var,arastırın derım...
2015 alanlar ustune koymak ıcın bıtmesını beklerken,2016 lar geldı. Sımdı Fıyatları saglamlastırmak ıcın 2016'nın bıtmesını beklıcekker ama yenı kasa gelıcek
Ustune tayyıp baba sagolsun,kurları tam gaz asagı cekmek ıcın ulkeyı tefecı katarlıların sıcak parasına sattı. Ohhh,mıss. Istıkrarr.... Euro da gevsedı 3,76'ya... Neden dıyatlar gevsemıyor,akaryakıt fıyatları gıbı degılmıydı bu...
Kusura bakmayın ti ye alıyorum ama durum bıraz boyle oldu![]()
konuyla alakası pek yok ama meraktan soruyorum,şu bursada ufak çocuğun alıp 2 saat sonra pert ettiği kırmızı ne oldu şuan yürür durumda mı ?
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Almadan önce de vardı type r polemiği, sattıktan sonra da tam gaz devam ediyor. İyi satıp kurtulmuşum şu arabadan...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)