User Tag List

Sayfa 457/498 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon
9446 sonuçtan 8.665 ile 8.683 arası

Konu: 2015 Typer

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayiden bayiye degismez.
    Birinde 50 kisi biner digeri aciktir 200kisi biner....
    Sence bence yok,biner kardesim. Ben bayiden araba alicam yada oranin musterisi olucam; "ac bakim su arabayi,neymis diyecegim" "olmaz abi kilitli" "yerim kiliti,civic degil mi kardesim"
    Bunun gibi onlarca diyalog,gelde acma....
    Bayi yilda saticak "2" fk8 ama saticak 250 civic....
    Ustune 1 ay orada silinicek bu araclar.
    "Apoooo abi,tayyar tozlanmis sunu temizlesene" "geliyom gardas"
    Nur topu gibi binlerce harelerimiz oldu.
    Bak su konuya katiliyorum;ilk alanlar(fk2'de oldugu gibi) fazla fiyattan aldilar. Iskontosuz yada cuzzi iskontolu.
    168'den basladi 152'ye kadar dustu....
    Bunda da olucak ama ne zaman? 3-4 ay sonra. Zaten kis geliyor,araclar kullanilmiyor. Bekleyene kesin odul var....
    Olmadi,idarelik bir arac alip bakmak gerek. ***** ekim basi pist var....

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk yurdışından 2. el ithal etsem daha hızlı gelir herhal
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdisindan 2.el yasak...
    500km yi gecmis aracida ithal edemezsiniz.
    Ama satisa cikma tarihine bakarsak,cokkdannn biniyor olurduk...

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtdisindan 2.el yasak...
    500km yi gecmis aracida ithal edemezsiniz.
    Ama satisa cikma tarihine bakarsak,cokkdannn biniyor olurduk...
    Abi hala fk8 de kararlı mısın? Kararın değişti diye biliyorum. Bende senin yerinde olsam aynı şeyi yapardım. Çok ayıp etmişler aracı alan kişilere. Honda'nın saçmalığı işte. Durduk yere müşteri kaybediyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kararim degisti hatta bugun yarin 2.el bir araba alip pist gunlerine girecegim.
    Sonra alicagim fk8'i.
    Ben zaten sabirsizim birde ustune bunlar...
    Kendimi oyaliyacagim sonra bakicagim. Eger aklimdaki olursa mart ayina bambaska birsey getirip binecegim...
    Cidden bozuldum.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonra alicagim fk8'i.
    Kendimi oyaliyacagim sonra bakicagim. Eger aklimdaki olursa mart ayina bambaska birsey getirip binecegim...
    Cidden bozuldum.
    Zaten bir heves edip oluyor bu olaylar seni çok iyi anlıyorum abi.Kendimden örnek vereyim bir bardak su almaya mı niyetlendim o an herşeyi tüm şartları zorladım ve aldım ama bana gelmedi mi anında iptal ederim.Adamların satış kaygısı yok nasıl olsa aracın alıcıları da var.Şahsen ben senin yerinde olsam çoktan iptal ederdim.
    bende fk2 yi alırken mutluhanda benzer sorunlar yaşadım.
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault turkiye gibi yapiyorlar suan.

Renault da megane rs satmamak icin ellerinden geleni yapiyorlardi.

Sitelerinde bile fiyati yazmiyordu arayalim sizi ibaresi vardi.

Neyse ilk gelen parti boyle olur.Dua edelimde 2 sene sonra uretimden kaldiriyoruz yeni typer yapicaz demesinler.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault turkiye gibi yapiyorlar suan.

Renault da megane rs satmamak icin ellerinden geleni yapiyorlardi.

Sitelerinde bile fiyati yazmiyordu arayalim sizi ibaresi vardi.

Neyse ilk gelen parti boyle olur.Dua edelimde 2 sene sonra uretimden kaldiriyoruz yeni typer yapicaz demesinler.
    Onlar reprezant spec Sümbül ve Flüyans satarak mutluydular.
    Göç etmek için doğdular.......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabah sabah illa kolpaçino izlettiriceksin hocam

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi bakiyorum onlarda belki kendince hakli.

Yurt disi merkeze biz onbinlerde sumbul fulunce sariyoruz rekor kiriyoruz ulkemizde senede 10 tane belki zor satilcak modelle niye ugrasalim diyorlar belkide.

Ama dedigim gibi merkezde bu rs modelleri icin ayri bir satis ekibi olsa cok satardi.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabah sabah illa kolpaçino izlettiriceksin hocam
    Ya öyle angil dingil durumlarla karşılaştık ki
    Halihazırda sıfır ayarında Megane RS ile Ankara Mais'e gittiydik. Bi AVM'de sergilenmek üzere bakımı ve estetiği yapılacak(kaşı gözü düzeltilecek, ezik çizik yerleri halledilecek falan) bi Clio 4 RS'in geldiğini öğrenmiştik. Sıvı sarı. Hatta aynı araba Ankarada bi galeride satılık şu an.
    Ankara Mais'in yeni yerini bilen bilir. Arkada 400-500 m.lik hatta belki daha uzun bi asfalt var. Doğru düzgün araba bile geçmez gün içinde.
    Dedim ki, sadece şurada bi 200 m kullanmak istiyorum. Sadece gaz tepkilerini merak ediyorum. Başka bi şey istemiyorum. Yok... anlatamadık.
    Bi türlü onay alamadık.

Bahsettiğim araba da her türlü testte rol almış, reklamı olsun diye birkaç tane ünlü ismin altına verilmiş, yaklaşık 20bin km.deki kullanılmış Clio 4 RS.

Gel de sektirme şimdi. Ulen herkese hibe eder gibi yıllarca altına vermişsin etmişsin, araba dolaşsın da canlı canlı yollarda reklamı olsun demişsin. Aynı arabayı bi 200 metre kullandırmıyorsun.
    Sizin de.. yapacağınız işin de.. gibi geleneksel söylemlerle içimden saydıra saydıra ayrıldım oradan.

yasarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonra alicagim fk8'i.
    Cidden bozuldum.
    Golf R verelim
    er ist ein deutscher

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışı fiyatlarına baktığımızda Cupra, Type R ve Golf R arasında cüzi fiyat farkları mevcut.
    Örneğin İngiltere'de bu araçlar arasında en ucuz ile en pahalı arasında 2500 GBP fiyat farkı var. Audi S3'ü de bu yelpazeye eklersek, en ucuz ile S3 arasında 5000 GBP oynuyor.

Parmak hesabı, ÖTV vs. derken Type R Cupra'dan 25000 TL olmalı. Type R ile Golf R'ın aynı fiyata olması lazım. S3'ün de Type R'dan 25000 TL pahalı olması lazım.

Bizde fiyatlamalara baktığımızda işin sadece ÖTV vs. olmadığını rahatça görebiliriz. Herkes kendini bir fiyat segmentine ayarlamaya çalışıyor bizim ülkede.
    Biri kardeşim bu Audi diye şişirmiş, öteki abi Seat la bu diye indirmiş, Type R'da bakmış etrafına hadi bu fiyat olsun demiş.

Galeride bekleme olayına gelince, bana uymaz misal. Gönül işi bu, parayı vereceğiz, sonra galeride herkes elleyecek. Type R gibi segmentinde iddialı, hot hatchlerin Ferrari'si gibi arabayı getireceksin; getirdiklerinin hepsini teşhir malı yapacaksın. Çok acayip bir karar, çok yanlış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtdışı fiyatlarına baktığımızda Cupra, Type R ve Golf R arasında cüzi fiyat farkları mevcut.
    Örneğin İngiltere'de bu araçlar arasında en ucuz ile en pahalı arasında 2500 GBP fiyat farkı var. Audi S3'ü de bu yelpazeye eklersek, en ucuz ile S3 arasında 5000 GBP oynuyor.

Parmak hesabı, ÖTV vs. derken Type R Cupra'dan 25000 TL olmalı. Type R ile Golf R'ın aynı fiyata olması lazım. S3'ün de Type R'dan 25000 TL pahalı olması lazım.

Bizde fiyatlamalara baktığımızda işin sadece ÖTV vs. olmadığını rahatça görebiliriz. Herkes kendini bir fiyat segmentine ayarlamaya çalışıyor bizim ülkede.
    Biri kardeşim bu Audi diye şişirmiş, öteki abi Seat la bu diye indirmiş, Type R'da bakmış etrafına hadi bu fiyat olsun demiş.

Galeride bekleme olayına gelince, bana uymaz misal. Gönül işi bu, parayı vereceğiz, sonra galeride herkes elleyecek. Type R gibi segmentinde iddialı, hot hatchlerin Ferrari'si gibi arabayı getireceksin; getirdiklerinin hepsini teşhir malı yapacaksın. Çok acayip bir karar, çok yanlış.
    Yanlış anlaşılmasın ama aklı başında kimse buna ok demez. Şahsi görüşüm.
    Kimse almasın da ellerinde kalsın. Bakıp bakıp dursunlar arabaya showroom'da. Kapıları kitlemeyi bırak, bi de siyah branda çeksinler. Altına da fare kapanı falan koysunlar. Mazaallah, fare girer sağını solunu kemirir falan. Bi de etrafına inceden daire şeklinde kireç de döktüler mi tamamdır. Börtü böcek de gelmez

Dentech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayiden bayiye degismez.
    Birinde 50 kisi biner digeri aciktir 200kisi biner....
    Sence bence yok,biner kardesim. Ben bayiden araba alicam yada oranin musterisi olucam; "ac bakim su arabayi,neymis diyecegim" "olmaz abi kilitli" "yerim kiliti,civic degil mi kardesim"
    Bunun gibi onlarca diyalog,gelde acma....
    Bayi yilda saticak "2" fk8 ama saticak 250 civic....
    Ustune 1 ay orada silinicek bu araclar.
    "Apoooo abi,tayyar tozlanmis sunu temizlesene" "geliyom gardas"
    Nur topu gibi binlerce harelerimiz oldu.
    Bak su konuya katiliyorum;ilk alanlar(fk2'de oldugu gibi) fazla fiyattan aldilar. Iskontosuz yada cuzzi iskontolu.
    168'den basladi 152'ye kadar dustu....
    Bunda da olucak ama ne zaman? 3-4 ay sonra. Zaten kis geliyor,araclar kullanilmiyor. Bekleyene kesin odul var....
    Olmadi,idarelik bir arac alip bakmak gerek. ***** ekim basi pist var....
    ???size Ankara'da bora da olanı söylüyorum hiçbir sekilde acmamışlardı,zorla tanıdıkla vs açtırdık ama stand da diye oturulması kesinlikle yasak dendi..yani her şekilde showroomda alınan arabanın kalması açılsa da kapalı kalsa da kötü ama durum böyleydi...

Dentech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakalım alan kişiler bu durumu kabul etcek mi ben onu cok merak ediyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw niye bu kadar patırtı var daha iki gün önce arabaların hepsi satıldı deniyordu bende gülüyordum puahahhahaha
    ayrıca neden sergilemesine itiraz var??? Araba senin değil ki honda sana arabayı fatura kestiği an teslim eder. 500TL kapora ile efelik taslayamazsın

Gelelim sergileme olayına araba getir satamayınca en mantıklı yöntemi uyguluyorlar. Sene 2007 ağustosu araştırmaları yaptım inceledim fn2 almaya kafayı koydum 40-50 civarı fiyatı vardı. Bir arkadaşım ile gittik bayiye ben oturdum fn2'ye bakıyorum arkadaşım yok bir baktım s2k içine oturmuş. Bana bu çöpü alacağına bunu al karı kız vs. saydırmaya başladı 15 dakika içinde beni ikna etti havaleyi yaptık arabayı showroomdan çıkarttık Aklımın ucunda yokken 40-50 liraya araba almayı düşünürken 80'e s2k aldım 6 ay sonra honda kampanya başlattı 72'ye satmaya başladı orası ayrı
    Buradan çıkacak ders o araba oradayken aklında tayyar olmayana da satma imkanı var ve gerçek müşterilerin fiyat, araba vs. hakkındaki görüşlerini görebilirler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dentech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalım alan kişiler bu durumu kabul etcek mi ben onu cok merak ediyorum..
    Ben de merak ediyorum açıkçası.
    Bunu kabul edecek adam, en iyi ihtimalle geceleri rüyasında sürekli Type-R gören ve gelen tüm araçların bi anda tükeneceği kaygısı yaşayan birisidir diye düşünüyorum.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw niye bu kadar patırtı var daha iki gün önce arabaların hepsi satıldı deniyordu bende gülüyordum puahahhahaha
    ayrıca neden sergilemesine itiraz var??? Araba senin değil ki honda sana arabayı fatura kestiği an teslim eder. 500TL kapora ile efelik taslayamazsın

Gelelim sergileme olayına araba getir satamayınca en mantıklı yöntemi uyguluyorlar. Sene 2007 ağustosu araştırmaları yaptım inceledim fn2 almaya kafayı koydum 40-50 civarı fiyatı vardı. Bir arkadaşım ile gittik bayiye ben oturdum fn2'ye bakıyorum arkadaşım yok bir baktım s2k içine oturmuş. Bana bu çöpü alacağına bunu al karı kız vs. saydırmaya başladı 15 dakika içinde beni ikna etti havaleyi yaptık arabayı showroomdan çıkarttık Aklımın ucunda yokken 40-50 liraya araba almayı düşünürken 80'e s2k aldım 6 ay sonra honda kampanya başlattı 72'ye satmaya başladı orası ayrı
    Buradan çıkacak ders o araba oradayken aklında tayyar olmayana da satma imkanı var ve gerçek müşterilerin fiyat, araba vs. hakkındaki görüşlerini görebilirler.
    bayı kafası acayıp. marmarada can csalısıyor. zıyarete gıttım fk2 ıle. kapıya cektım. o gun arabayı almaya nıyetlenen calısan dunya adam oldu. araba orda durunca kıprasım oluyor ve bayının ıcınde olması farklı bı guven yaratıyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)