sadece gazlamayın evren bey gerisi sıkıntı degıl
tesisatı da ıyı cektırın
yerli antik kuntın egsozcular var vanalı egsoz kapalıyken ıc kanalını cok dar yapan yeterkı sesı kessın diye satan cok. alırken bildik yerlerden ıcını yapım şemasını ornek olarak gösterebilcek birinden alın egsozu yada varex ortaya koyun markalı geçin
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Evren, varex vs kullanacağına sadece downpipe ile bin daha iyi senin için, downpipe zaten keyifli bir ses veriyor.
Bazı arkadaşlar devir kesiciye girerek kullanmışlar demişlerde o bilerek isteyerek yapılan bişey değil bu adamlarda ilk defa hızlı araba kullanmıyor. And ın E39 M5 i var mesela. Yeni type r da devir saatini takip etmezseniz kesiciye yakalanmanız normal çünkü devir bandının sonuna kadar araba dolu dolu gidiyor o nedenle vites büyütmeye gerek yok diye düşündüğünüz için bi anda kesiciye giriosunuz. Ben bunu bi type r da bir de 350Z de yaşadım. Çok güzel ivmelenirken bi anda kesiciye giriosunuz ve lan ne oldu ne güzel gidiodu diosunuz.
Test konusuna gelince de evet maalesef ki kurumsallık yüzünden eskisi gibi eğlenceli videolar yapamıyorlar. And a eski pov videolarını neden kaldırdın diye sorduğumda abi maalesef kurumsallık yüzünden kaldırmak zorunda kaldık distribütörler rahatsız oluyordu dedi. Halen eleştri yapıolar ancak eskisi kadar sert mizaçlı ve ağır eleştri yapmıolar.
IN BOOST WE TRUST
@yasarım, hayırlı olsun kazasız belasın inş. evet bu aracı söylemiştim ben de oradaki kırmızı aracı aldım, teslim almaya gittiğimde öğrendim hatta bu aracında satıldığını. Maşallah ailecek gazlıyosunuz anlaşılan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)