Size aslında böyle bir araç gerekir
Volkswagen Golf GTI TCR - Sometimes less is more. - YouTube
eleştiri gizli hayranlıktır.
Bu arada benzin deposunun hava yapması ile ilgili herhangi bir çözüm bulabilen oldu mu?var mı bu durumla ilgili bir güncelleme vs?
Aklında olmayanın bile aklına girer.
parayı kimseden alamazlar fiyat garanti değil ki! Yarın ötv artsa ne yapacaklar! Fk2 tesliminde arabayı istanbul'dan almasaydım buraya gelmeden fatura kesmeyeceklerdi ve parayı ödemeyecektim. Yolda bir şey olma ihtimaline karşı.
Her zaman depo çeyreğe geldiğinde benzin alırım,ışıgı beklemem,%95 aynı benzinlikten alıyorum ve hep yavaş doldurturum..Ama ne zaman benzin almaya gitsem depo acılınca fısssss diye baya hava oluyor..bu kadar olması garibime gidiyor
Ya bugun borusanda m4 var 1 milyon 50 bin tl fiyati o araba orda en az 1 ay kalir satiomaz showroomda duruyo e simdi 1 ay sonra alicak adam bu araba burda durdu millet indi bindi diye almicakmi allah askina![]()
pompacı depoyu açarken yaklaşmayın sesi duymazsınızşaka bir yana başka arabalarda da arada buna benzer ses duymuştum hiçbir zaman problem olarak görmedim.
Parayı almayacaklar. 1 ay sonrada almayacaklar. Tabi bayii karşıdakini tanımıyordur arabayı alacak kişiye bağlamak için kaporayı biraz yüksek tutabilir.
Güzel kardeşim
O bahsettiğin ile bizim bahsettiğimiz şey aynı mı?
Senin dediğinde, arabayı herkes elleyebilir okşayabilir, vb vb. Alan yok, satan yok, kapora bile yok.
Biz, parası ödenmiş arabadan bahsediyoruz.
Neyse.. Bu konuya nedense çok takıldım. Her kim, nasıl ve ne şekilde alırsa alsın. Hayırlı olsun.![]()
Onunla alakalı şöyle bir analiz yapabiliriz . Aksaray'da kaldırımda bekleyen emekçi ablalar gelip birisi ücreti mukabilinde hizmet isteyene kadar halka açıktır .
Ama siz gelip pazarlığınızı yapıp kullanım sürecine geçmek istediğinizde ; biraz daha vitrinde durayım 1-2 saat sonra görüşelim derse sizinde hoşunuza gitmeyebilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)