User Tag List

Sayfa 458/498 İlkİlk ... 358408448456457458459460468 ... SonSon
9446 sonuçtan 8.684 ile 8.702 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw niye bu kadar patırtı var daha iki gün önce arabaların hepsi satıldı deniyordu bende gülüyordum puahahhahaha
    ayrıca neden sergilemesine itiraz var??? Araba senin değil ki honda sana arabayı fatura kestiği an teslim eder. 500TL kapora ile efelik taslayamazsın

Gelelim sergileme olayına araba getir satamayınca en mantıklı yöntemi uyguluyorlar. Sene 2007 ağustosu araştırmaları yaptım inceledim fn2 almaya kafayı koydum 40-50 civarı fiyatı vardı. Bir arkadaşım ile gittik bayiye ben oturdum fn2'ye bakıyorum arkadaşım yok bir baktım s2k içine oturmuş. Bana bu çöpü alacağına bunu al karı kız vs. saydırmaya başladı 15 dakika içinde beni ikna etti havaleyi yaptık arabayı showroomdan çıkarttık Aklımın ucunda yokken 40-50 liraya araba almayı düşünürken 80'e s2k aldım 6 ay sonra honda kampanya başlattı 72'ye satmaya başladı orası ayrı
    Buradan çıkacak ders o araba oradayken aklında tayyar olmayana da satma imkanı var ve gerçek müşterilerin fiyat, araba vs. hakkındaki görüşlerini görebilirler.
    500 TL kapora ile tabii ki laga luga olmaz.
    Biz zaten, "parası ödenmiş bi arabanın bi müddet daha showroom'da bekletileceği" komplimanı üzerinden yürüyoruz.

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kararim degisti hatta bugun yarin 2.el bir araba alip pist gunlerine girecegim.
    Sonra alicagim fk8'i.
    Ben zaten sabirsizim birde ustune bunlar...
    Kendimi oyaliyacagim sonra bakicagim. Eger aklimdaki olursa mart ayina bambaska birsey getirip binecegim...
    Cidden bozuldum.

Size aslında böyle bir araç gerekir

Volkswagen Golf GTI TCR - Sometimes less is more. - YouTube
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Dentech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada benzin deposunun hava yapması ile ilgili herhangi bir çözüm bulabilen oldu mu?var mı bu durumla ilgili bir güncelleme vs?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayı kafası acayıp. marmarada can csalısıyor. zıyarete gıttım fk2 ıle. kapıya cektım. o gun arabayı almaya nıyetlenen calısan dunya adam oldu. araba orda durunca kıprasım oluyor ve bayının ıcınde olması farklı bı guven yaratıyo
    Aklında olmayanın bile aklına girer.

Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    500 TL kapora ile tabii ki laga luga olmaz.
    Biz zaten, "parası ödenmiş bi arabanın bi müddet daha showroom'da bekletileceği" komplimanı üzerinden yürüyoruz.
    parayı kimseden alamazlar fiyat garanti değil ki! Yarın ötv artsa ne yapacaklar! Fk2 tesliminde arabayı istanbul'dan almasaydım buraya gelmeden fatura kesmeyeceklerdi ve parayı ödemeyecektim. Yolda bir şey olma ihtimaline karşı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dentech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada benzin deposunun hava yapması ile ilgili herhangi bir çözüm bulabilen oldu mu?var mı bu durumla ilgili bir güncelleme vs?
    Nasıl bir sorununuz var yaklaşık 16000km pist, işe git gel, roll herşeyi yaptım. Bir kere otobanda benzinim bitti 5 litre benzin koyduk hemen çalıştı ve benzinliğe gittik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklında olmayanın bile aklına girer.

parayı kimseden alamazlar fiyat garanti değil ki! Yarın ötv artsa ne yapacaklar! Fk2 tesliminde arabayı istanbul'dan almasaydım buraya gelmeden fatura kesmeyeceklerdi ve parayı ödemeyecektim. Yolda bir şey olma ihtimaline karşı.
    Yok
    Şöyle.
    Araba showroom'da. Fiyatı belli ve siz de alıyorum dediniz ve parayı verdiniz. Adamların teslimatı hemen yapmayacak olması durumundan bahsediyoruz burada.

Şu anki durumdan bahsetmiyoruz. Atıyorum 1 ay sonraki durumdan bahsediyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman depo çeyreğe geldiğinde benzin alırım,ışıgı beklemem,%95 aynı benzinlikten alıyorum ve hep yavaş doldurturum..Ama ne zaman benzin almaya gitsem depo acılınca fısssss diye baya hava oluyor..bu kadar olması garibime gidiyor

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman depo çeyreğe geldiğinde benzin alırım,ışıgı beklemem,%95 aynı benzinlikten alıyorum ve hep yavaş doldurturum..Ama ne zaman benzin almaya gitsem depo acılınca fısssss diye baya hava oluyor..bu kadar olması garibime gidiyor
    kesinlikle katılıyorum benimde dikkatimi çekti ben %99 aynı benzinciden alıyorum ve ışığı beklemem her seferinde fullerim ama nezaman açılsa tısslıyor
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl bir sorununuz var yaklaşık 16000km pist, işe git gel, roll herşeyi yaptım. Bir kere otobanda benzinim bitti 5 litre benzin koyduk hemen çalıştı ve benzinliğe gittik.
    Çalışmasıyla falan problem yok yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum benimde dikkatimi çekti ben %99 aynı benzinciden alıyorum ve ışığı beklemem her seferinde fullerim ama nezaman açılsa tısslıyor
    Allah Allah
    Duyulmamış bi şey. Çok enteresan

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bugun borusanda m4 var 1 milyon 50 bin tl fiyati o araba orda en az 1 ay kalir satiomaz showroomda duruyo e simdi 1 ay sonra alicak adam bu araba burda durdu millet indi bindi diye almicakmi allah askina

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fena bir şey mi bu ya ilk defa gördüm. tam pist aracı. TR'de satılmıyor olabilir bu araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çalışmasıyla falan problem yok yani
    pompacı depoyu açarken yaklaşmayın sesi duymazsınız şaka bir yana başka arabalarda da arada buna benzer ses duymuştum hiçbir zaman problem olarak görmedim.

Yok
    Şöyle.
    Araba showroom'da. Fiyatı belli ve siz de alıyorum dediniz ve parayı verdiniz. Adamların teslimatı hemen yapmayacak olması durumundan bahsediyoruz burada.

Şu anki durumdan bahsetmiyoruz. Atıyorum 1 ay sonraki durumdan bahsediyoruz.
    Parayı almayacaklar. 1 ay sonrada almayacaklar. Tabi bayii karşıdakini tanımıyordur arabayı alacak kişiye bağlamak için kaporayı biraz yüksek tutabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olivera7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bugun borusanda m4 var 1 milyon 50 bin tl fiyati o araba orda en az 1 ay kalir satiomaz showroomda duruyo e simdi 1 ay sonra alicak adam bu araba burda durdu millet indi bindi diye almicakmi allah askina
    Güzel kardeşim
    O bahsettiğin ile bizim bahsettiğimiz şey aynı mı?
    Senin dediğinde, arabayı herkes elleyebilir okşayabilir, vb vb. Alan yok, satan yok, kapora bile yok.

Biz, parası ödenmiş arabadan bahsediyoruz.

Neyse.. Bu konuya nedense çok takıldım. Her kim, nasıl ve ne şekilde alırsa alsın. Hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pompacı depoyu açarken yaklaşmayın sesi duymazsınız şaka bir yana başka arabalarda da arada buna benzer ses duymuştum hiçbir zaman problem olarak görmedim.

Parayı almayacaklar. 1 ay sonrada almayacaklar. Tabi bayii karşıdakini tanımıyordur arabayı alacak kişiye bağlamak için kaporayı biraz yüksek tutabilir.
    ben özellikle yanaşıyorum depoya

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim
    O bahsettiğin ile bizim bahsettiğimiz şey aynı mı?
    Senin dediğinde, arabayı herkes elleyebilir okşayabilir, vb vb. Alan yok, satan yok, kapora bile yok.

Biz, parası ödenmiş arabadan bahsediyoruz.

Neyse.. Bu konuya nedense çok takıldım. Her kim, nasıl ve ne şekilde alırsa alsın. Hayırlı olsun.
    Parasi odenmemis araba bu arada bayi sizden para istemiyor ki faturasiz arabaya ne parasi ? 500-1000 tl kapora ile tutuyolar arabayi he almaz isen iade ediyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olivera7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onunla alakalı şöyle bir analiz yapabiliriz . Aksaray'da kaldırımda bekleyen emekçi ablalar gelip birisi ücreti mukabilinde hizmet isteyene kadar halka açıktır .

Ama siz gelip pazarlığınızı yapıp kullanım sürecine geçmek istediğinizde ; biraz daha vitrinde durayım 1-2 saat sonra görüşelim derse sizinde hoşunuza gitmeyebilir

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EwReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fena bir şey mi bu ya ilk defa gördüm. tam pist aracı. TR'de satılmıyor olabilir bu araç.
    TR'de satışı yok fakat yurtdışında var, çok iyi görünüyor. TR'ye gelse çok değişik bir durum olur sanırım alışılagelmemiş, kestiremiyorum ne olur yeni Ken Block'lar Koy gerekirse 300k'den getir derim fakat daha maliyetli olabilir muhtemelen o yüzden gelmiyordur.
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşverin,kimsenin aldığı yok zaten fk8 fln hahahaha fk2 devam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)