Gunluk için acik ara 4S yada yeni zero ..
arkadaşlar merhaba fk2 type r arayışındayım. ilanda pek fazla araç var. geneli zaten düşük km li hatasız. stock ve yüklü araçlar ortalama aynı rakamlara satılıyor. günümüz kuruyla 400 hp yüklemek için ortalama 30-40 bin tl para yiyor anladığım kadarıyla. yarın öbür gün 310 hp yetmeyebilir belki ama bi yandan da bu araçlar 400 hp de ne kadar sağlıklı yürüyor. uzun vadede sorun çıkarır mı? aracı alıp 10 bin km tadını çıkarıp, satma kafasında değilim.
Yazılım, egzoz, cooler, filtre ile 400 hp civarı bir güç alınıyor. Oldukça sağlıklı, zaten araçların hepsi aynı setup'larda hemen hemen, sorun yaşayan duymadım, ben de şahsen sorun yaşamadım. Benim araç da satılık bu arada düşünürseniz fiyatta da yardımcı olabilirim. Satılıklar konusunda ilanı mevcut.
Düzgün ellerde çok kurcalanmamış bir araç bulur ve alırsanız sıfır sorunla istediğiniz yere gidersiniz.ister şehiriçi ister uzun yol isterseniz pist
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Base Model Civic Type-R, Standart olan makyajlanmis FK8 Type-R
Sunlight Yellow rengiyle Limited Edition, 600 adet üretilecek olan hafifletilmiş (47kg daha hafif. 20inç BBS jant, Michelin Cup2'li, A/C yok vs.) ve en güçlü olan. Aracin hedefi; Nurnburgring rekorunu kirmak (7.40.xxx'la Megane 1.8RS 4WS'ye ait)
Civic Type-R Sportline (Spoilersiz model)
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Sarida siyah koltuk olursa alinir yoksa kapidan iceri giremez
A/C olayi bence ciddi problem opsiyonel olsaymis keske
Dusunsene ilan basligini sahibinden 2020 typer klimali
Karantina günlerinde fırsat buldukça fk2-fk8 lere bakıyorum, ilanda fazla bir araba yok olanları da detaylıca inceliyorum genel olarak dikkatimi çeken bir husus var. Araç km leri daha 4 bin 5 binlerde olan araçların bile koltuk kenarlarında fazlasıyla yıpranma var. Araç değerlerini göz önüne aldığımızda fk2 için 250 bin, fk8 için 350 bin olan araçların koltukları bu kadar kısa sürede nasıl deforme olabiliyor ? Koltuklar dar, insanımız mı iri yıpratıyor anlamış değilim![]()
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
İnip binerken koltugu geri itmeni gerekiyor. Yani her inis biniste koltuk ayari yada baya baya dikkat sart.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)