34,5 yeni megane var. ciliyle kıyaslama bence hiç...
34,5 yeni megane var. ciliyle kıyaslama bence hiç...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
cherry bak o paraya.. daha kaliteli daha sağlamdır..1.6 16v 119 hp full klima açık şehir içi ortalama 7.5 8 litre yakıyor.klima kapalı olursa 6 6.5 litre.
otomatik klima park sensörü 4 cam otomatik deri koltuk otomatik tavan 6 lı cd changer ön arka sis farları 8 tane 2 si kapı içlerinde 2 si önce 2 si arka kapı içlerinde 2 si en arkada .. koltuk ısıtma elektrikli buğu çözücülü aynalar.
vsvs...otomatik kapanan sunruf farlar 12v çıkış arkada da havalandırma.. otomatik kumandadan kapanan camlar açılan bagaj..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
land rover ve jaguar cherry de artık. cherry çin değil. %50 si israilin. malzeme ve motor olarak çok ileride o yüzden dedim. o görüntü dediğin şey 1 sene sonra o arabada kalmıyorsorun orada.
ben bu tarz arabalara 20 bin fazlasının verilmesine karşıyım.
dolayısı ile şekli şemali ne olursa olsun ben once donanıma ve fiyata bakarım.
bu cherryler antalyadaki evimizde duruyor. 3 senedir. antalyaya gittikçe kullanıyorum.
1.5 sene çamur içinde güneşin altında yattı. ne boyasında solma nede derilerinde çatlak oldu. onemli olan bu. donanımları güzel yol tutuşu güzel..
yani bir albea dan bir clio sembolden bir hyundai i 20 den accent ten güzelmi güzel.
olay bu kadar.
volvoymuş jaguarmış ister sahibi olsunlar ister metresi.kaliteleri belli araçlar.
daha 3 gün önce Bodruma gidip geldim Emgrand la içi falan geniş baya deri koltuk digital klima vs var ama hiç rahat değil geniş olması yetmiyor yani bence parana yazık etme o paralara 1 2 model düşük ama kat kat iyi araçlar alabilirsin gereksiz bi araç.
Biz sıfırının satışını yapıyoruz. Garantisi bi çok markanınkinden iyi, en ufak şeyde marka imajını korumak için hemen değişim veriyorlar.
Malzemesi çok kalitesiz, sıfır araçlar leş gibi kokuyor, 2-3 gün kapısı penceresini açık tutuyoruz sıfırların. LPGsiz alan olmadı henüz, fabrika lpgli tercih ediliyor genelde.
Kaza yapan araç da gördüm, öyle aşırı dağılmış çok kötü durumda olan araç yok. 34'e alınan araç 24'e anca gidiyor 2. elde. Daha detaylı bilgi lazım olursa yardımcı olurum.
Ha bi de herkes Cadillac demiş de, araç çakma Mercedes S kasadır, stoplar falan birebir aynı zaten.
insanları yanlış bilgilendirmeyelim..
cherry israil şirketine falan satılmadı.. cherry ile israil ortak %50-%50 Qoros automotive diye bir şirket kurdular.. Avrupadaki adıyla Chery Quantum Auto.
cherry olsun gelly olsun bu şirketlerin satılmaya ihtiyacı yok arkalarında çin devleti var yani parada en ufak sıkıntıları yok.. dünyanın en büyük kasası arkalarında..
kaldıki çin hükümetinin planları dahilinde dünyanın en büyük otomotiv firmasını oluşturmak var ve bu konuda en ufak bir cimrilik yapmıyorlar parayı kelimenin tam anlamıyla saçıyorlar..
Volvoda bunu gördük gelly volvoyu 1.8 milyar dolara satın aldıki herkes bu paranın çok fazla olduğunu söylüyordu artı bu parayı çin hükümeti verdi herkes biliyor yoksa gelly nin eti ne butu ne o kadar paraya volvoyu alsın..
cherry ve gelly şu anda değil belki ama 10 sene sonra dünya devi olucak en azından biri en büyük avantajları çünkü ucuz işçi insan gücü diğer fabrikalara göre ve hammaddeden üretimi kendileri yapmaları.. yani diğer avrupa markalar gibi çine sipariş vermiyorlar zaten kendileri üretiyorlar o parçaları burdan çok büyük bir artıları var..
ama şu an için çok çok erken katetmeleri gereken daha bir ton yol var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben israil devleti cheryy satın aldı demedimki ? ortaklar dedim sadece. satın aldı demedim. yanlış okumuşsun.
cherry çin değil %50 si israil yazmışsın bende öyle anladımçünkü hala cherry %100 çin ..
tek yapdıkları Qoros adında ortak bir şirket kurdular ve fifty fifty ortak oldular israillilerle![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Toyotayı çok andırıyor iç aksamda ,performansı nasıl bilemiyorum ama![]()
Coğrafya kaderdir
vallahi yorumlar kafamı çok karıştırdı :S Sıfır alınmaz ama onu anladım 5-10 bin km'de alıp binmek daha mantıklı
ben emgrand kullanıcısıyım mayıs ayında 0 olarak full versiyonunu aldım.açıkçası konfor ve güvenlik olarak gerçekten tatmin edici suan fıyasada bu özelliklerde bı araba fiata gitsen 50-60 bın tl ler cıkıyor agızdan ve goruntu olarakta (tamamen kısısel gorusum) pıyasadakı aracların yarısından fazlasını gerıde bırakır nıtelıkte aracı yıkayıp her baktıgımda daha fazla sevıyorum. ama tabıkıde çinli ya 4 4 luk olması beklenemezen kotu yanı motorda arac yaklasık 1400 kılo ve boylesıne agır bı kasada 106 bg ve 133Nw torklu 1.5 motor gorev yapıyor aracın cekısı ınanılmaz derece de dusuk hatta dık rampalarda stop ettırmemek ıcın ekstra bı ugras verıyosun. yakıt tuketımıne gelırse ben fabrıka cıkıslı tuplu aldım aracı kılometrede 22 kurus yakıyorum sehır ıcı trafıgıne gırersem eger 25 kuruslara cıkıyor maksımum.ama trafıkte durdurup bu ne arabası dıye soran park ettıgınde yanına gelıp arabyla ılgılı soru soracak olan sasırtıcı derecede cok olucak
![]()
Araç lpg yi adam gibi alıp sürülecek araba fiyat uygun ama bugün biri side yolunda kaydirmis yan darbe ile baya bükülmüş ama kaç la vurdu bilemem
Volvo'nun kalitesi düşmez, aksine beceriksiz at gözlüklü avrupalılardan kurtulduğu için dahada iyi olur. Zaten sadece para desteği vereceğiz dediler. Adamların derdi 50 yıllık volvo tecrübesini almaktı, aldılar bitti...
Geely alırmıydım? Yeni model olsun düşük km olsun takıntısı olanlardan değilim... 35 ona verene kadar alırım impressive bir mazda3, onun donanımına yaklaşamaz geely. Kalite olarakta zaten +100bin koyun üzerine...
Sana tavsiyem derdin abartı bir performans değil, yeni olsun, düşük km olsun sorun açmasın ise, 50-60binde bir mazda impressive al, koltuk ısıtmanda olur, ön cam ısıtmanda, lastik basınç göstergende, çift bölge klimanda, şeritten ayrılma desteğinde vs vs...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)