tesekkür ederim cvplar için ama ingilizce kısmı zaten beni bitirdi ing bilio olsaydım suan thy de calısıo olucaktım abim girdi sap gibi kaldım sanırım ingilizce öğrenmem sart
işe alım sureci bayagı zormus ama hayırlı olsun şimdiden
tesekkür ederim cvplar için ama ingilizce kısmı zaten beni bitirdi ing bilio olsaydım suan thy de calısıo olucaktım abim girdi sap gibi kaldım sanırım ingilizce öğrenmem sart
işe alım sureci bayagı zormus ama hayırlı olsun şimdiden
yurtdışı tecrübesine çok önem veriyorlar. Sen yine de şansını dene. Mavi yaka olarak girersin atıyorum yine bir çok yerdeki mühendis ile aynı maaşı alırsın. Mavi yakaya ingilizce mülakat yapacaklarını sanmam. Sonuçta montajda çalışacaksın. Kaldı ki işe girdikten sonra İngilizce ve Japonca derslerini kendi bünyesinde veriyor ihtiyacı olanlara.
Sakarya benim tercihim olurdu, izmitten gidip gelmek eziyet olur sabah. Sakaryada daha yakın sanki..
+Sakaryada da olursa serdivanda olsun, ben suan serdivanın en merkezi yerinde en iyi evlerinden birindeyim. Gayet memnunum.. Serdivanda eşyalı apartlar 1+1 600 650 700 e bulunur, eşyasız 3+1 ler 500 civarı..
Eğer sakarya düşünürseniz özelden ulaşın numaramı vereyim yardımcı olurum her konuda![]()
ben biraz arastırayım fabrika olayını ins ekmek cıkar sartlarının iyi oldugunu biliyorum ama hiç yakın olmadıgı için arastrma fırsatı olmadı
izmit ten toyota fabrikası 35-40 km civarı toplar serviste olsa her gün git gel ben olsam adapazarında ev bulurum. toyotada çalışacaksın sanırım konunun tümünü okumadım;
yüksek ihtimal vardiyan olacak gerçi bu ara vardiya olayını kaldırıcaklarmış yeni kasaya geçiş için bi süre sonra tekrar yine vardiyaya döner gecenin köründe servis beklemek yada arabayla o kadar yol bana ters sürekli tercih elbette senn.
şayet Sakarya yönünde tercih kullanırsan ev bulman konusunda bende yardımcı olurum.
hatta benim olduğum ilçe mesela merkeze 9 km uzaklıkta yeni duble yolları falanda yapıldı ( yeni karasu yolu)örnek yeni yoldan ada center belki duymuşsundur oraya olduğum ilçeden 10-15 dakikada inebiliyorsun merkeze uzak sakinde yaşarım dersen merkezde vericeğin ev kirasının en az 100-150 lira altında rakamlara burdan evde buluruz sana vs vs
tercih senn şayet yardıma ihtiyacın olursa bi pm geçersin numaramı yollarım irtibata geçeriz.
hayırlısı olsun şimdiden..
Hocam sen gel sapancaya , istersen sporunu göl kenarında yürüyüş yolunda yaparsın istersen bir sürü salon var.ayrıca toyotanın servisi var en fazla 20 dk sürer.sapancada hızlı araba ortamıda var zaten gelirsen tanışırız.evlerde adapazarına göre daha uygun![]()
Bende TIRSAN'da çalışıyorum. Fabrikalarımız yakın bayaa.
Toyota'nın Seçkin Otel'le anlaşması olabilir diye biliyorum. Belki kiracı modeli otelde kalabilirsin. Ciddi indirim alınıyor çünkü şirket tarafından.
Sapanca bence yaşanası biryer, çok sakin ve güzel. Ancak kiralar hakkında bilgim yok pek fazla. Ben istanbul-adapazarı yapıyorum çünkü kalmıyorum o bölgede. Sapancayı araştırmanı öneririm.
Pek fazla bilmem, İzmiti daha iyi biliyorum ancak Köfteci Mustafa'da ıslama yemenizi, birde şehir içinde Riada otelin karşısında Trabzonsporlular derneğimi ne bişey var. Orada mutlaka yemek yiyin100 kg olunca bunlar daha önemli kalıyor benim için
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
ilk seçenek sapanca olmalıve sapanca tahmin ettiginiz gibi kiraların yüksek oldugu bir yer degil
![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
dostum sakarya'da elektrik doğalgaz internet su dahil ve eşyalı 2+1 yeni binalar 750 TL. Sapanca'da bundan da mı ucuz? benim amacım biraz çevreye alışıp, bir ev arkadaşı bulup göl kenarında bir villaya çıkmak. Sapanca'da bütün ilanlara baktım ve çok güzel villalar 900-1000 TL arası kirası. 2 kişi olursak ısınması vesaire bana aynı paraya, belki daha ucuza gelecek.
Seçkin Otel'i araştıracağım. Bana söylenilen 2 hafta Toyota'nın içinde kendi otelinde konaklayacağım. Sanırım Seçkin otel bundan farklı değil mi? Onun dışında sapanca, sakarya; Kartalkaya'ya yakın olduğu sürece bana her yer Paris.Bir önceki mesajda da yazdığım gibi kafama uyan birisini bulunca 2 kişi villaya çıkacağım. İnanılmaz uygun fiyatları cidden.
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)