User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Konaklamak için İzmit mi Sakarya mı?

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkür ederim cvplar için ama ingilizce kısmı zaten beni bitirdi ing bilio olsaydım suan thy de calısıo olucaktım abim girdi sap gibi kaldım sanırım ingilizce öğrenmem sart
    işe alım sureci bayagı zormus ama hayırlı olsun şimdiden

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatta en rahat edeceğin şehirlerden biridir burası.
    Hele ki Adapazarı serdivan gibi bır yerde isen. Zaten hemserın burda..
    Bı sorun oldugu surece her turlu elımızden geldıgınce yardımcı oluruz burda.
    Serdivan'dan carsı 5 KM .. Ister kırmızı dolmus ıster normal mavıler ıster beledıye'ye bınersın v.s
    Araba al ama ... Yoksa serdıvandan ssk cıkısına kadar bı mınıbus ordan baska bı mınıbuse bınmek durumunda kalırsın. LPG'lı ufak bı araba olursa yakmaz her yerı kendın gezersın hatta ... Akcakoca , sapanca, karasu cebecı v.s vb.
    saol dostum işte ilk taşınmaydı, emlakçıydı eşyaydı biraz parçalanacağız mecbur. Bir kaç ay sonra araba işini çözeceğim inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkür ederim cvplar için ama ingilizce kısmı zaten beni bitirdi ing bilio olsaydım suan thy de calısıo olucaktım abim girdi sap gibi kaldım sanırım ingilizce öğrenmem sart
    işe alım sureci bayagı zormus ama hayırlı olsun şimdiden
    yurtdışı tecrübesine çok önem veriyorlar. Sen yine de şansını dene. Mavi yaka olarak girersin atıyorum yine bir çok yerdeki mühendis ile aynı maaşı alırsın. Mavi yakaya ingilizce mülakat yapacaklarını sanmam. Sonuçta montajda çalışacaksın. Kaldı ki işe girdikten sonra İngilizce ve Japonca derslerini kendi bünyesinde veriyor ihtiyacı olanlara.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakarya benim tercihim olurdu, izmitten gidip gelmek eziyet olur sabah. Sakaryada daha yakın sanki..

+Sakaryada da olursa serdivanda olsun, ben suan serdivanın en merkezi yerinde en iyi evlerinden birindeyim. Gayet memnunum.. Serdivanda eşyalı apartlar 1+1 600 650 700 e bulunur, eşyasız 3+1 ler 500 civarı..

Eğer sakarya düşünürseniz özelden ulaşın numaramı vereyim yardımcı olurum her konuda
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben biraz arastırayım fabrika olayını ins ekmek cıkar sartlarının iyi oldugunu biliyorum ama hiç yakın olmadıgı için arastrma fırsatı olmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben biraz arastırayım fabrika olayını ins ekmek cıkar sartlarının iyi oldugunu biliyorum ama hiç yakın olmadıgı için arastrma fırsatı olmadı
    benim de hiç aklımda yoktur hem de hiç. Bol şans.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakarya benim tercihim olurdu, izmitten gidip gelmek eziyet olur sabah. Sakaryada daha yakın sanki..

+Sakaryada da olursa serdivanda olsun, ben suan serdivanın en merkezi yerinde en iyi evlerinden birindeyim. Gayet memnunum.. Serdivanda eşyalı apartlar 1+1 600 650 700 e bulunur, eşyasız 3+1 ler 500 civarı..

Eğer sakarya düşünürseniz özelden ulaşın numaramı vereyim yardımcı olurum her konuda
    tamamdır mutlaka rahatsız edeceğim. Teşekkürler.

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tequila818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah Ömer. Şimdi servis kalkış saatlerine baktım İzmit yahyakaptan da kalırsam 7.10 da servis geçiyor. Sakarya serdivan'da kalırsam mesela 7.20-7.25 arası geçiyor. 15 dk fazla yol yapacağım İzmit'te kalırsam. Çok da fark etmiyormuş. Peki Yahyakaptan nasıldır? Şu an kiralık ilanlarına bakıyorum baya ev var.
    Yahyakaptan izmit'in en nezih yerlerinin başında gelir Bende yahyakaptan'da oturuyorum zaten
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahyakaptan izmit'in en nezih yerlerinin başında gelir Bende yahyakaptan'da oturuyorum zaten
    İzmit'e gelirsem senden kaçış yok anlaşılan, yahyakaptan, spor salonu falan. haha

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmit ten toyota fabrikası 35-40 km civarı toplar serviste olsa her gün git gel ben olsam adapazarında ev bulurum. toyotada çalışacaksın sanırım konunun tümünü okumadım;
    yüksek ihtimal vardiyan olacak gerçi bu ara vardiya olayını kaldırıcaklarmış yeni kasaya geçiş için bi süre sonra tekrar yine vardiyaya döner gecenin köründe servis beklemek yada arabayla o kadar yol bana ters sürekli tercih elbette senn.
    şayet Sakarya yönünde tercih kullanırsan ev bulman konusunda bende yardımcı olurum.
    hatta benim olduğum ilçe mesela merkeze 9 km uzaklıkta yeni duble yolları falanda yapıldı ( yeni karasu yolu)örnek yeni yoldan ada center belki duymuşsundur oraya olduğum ilçeden 10-15 dakikada inebiliyorsun merkeze uzak sakinde yaşarım dersen merkezde vericeğin ev kirasının en az 100-150 lira altında rakamlara burdan evde buluruz sana vs vs
    tercih senn şayet yardıma ihtiyacın olursa bi pm geçersin numaramı yollarım irtibata geçeriz.
    hayırlısı olsun şimdiden..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 54th540 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmit ten toyota fabrikası 35-40 km civarı toplar serviste olsa her gün git gel ben olsam adapazarında ev bulurum. toyotada çalışacaksın sanırım konunun tümünü okumadım;
    yüksek ihtimal vardiyan olacak gerçi bu ara vardiya olayını kaldırıcaklarmış yeni kasaya geçiş için bi süre sonra tekrar yine vardiyaya döner gecenin köründe servis beklemek yada arabayla o kadar yol bana ters sürekli tercih elbette senn.
    şayet Sakarya yönünde tercih kullanırsan ev bulman konusunda bende yardımcı olurum.
    hatta benim olduğum ilçe mesela merkeze 9 km uzaklıkta yeni duble yolları falanda yapıldı ( yeni karasu yolu)örnek yeni yoldan ada center belki duymuşsundur oraya olduğum ilçeden 10-15 dakikada inebiliyorsun merkeze uzak sakinde yaşarım dersen merkezde vericeğin ev kirasının en az 100-150 lira altında rakamlara burdan evde buluruz sana vs vs
    tercih senn şayet yardıma ihtiyacın olursa bi pm geçersin numaramı yollarım irtibata geçeriz.
    hayırlısı olsun şimdiden..
    teşekkürler. Mühendislere vardiya olmadığından eminim çünkü hiç bahsetmediler. hendek tarafı biraz yukarıda kalıyor. Serdivan ve daha alt tarafları düşünüyorum konaklama için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam sen gel sapancaya , istersen sporunu göl kenarında yürüyüş yolunda yaparsın istersen bir sürü salon var.ayrıca toyotanın servisi var en fazla 20 dk sürer.sapancada hızlı araba ortamıda var zaten gelirsen tanışırız.evlerde adapazarına göre daha uygun

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende TIRSAN'da çalışıyorum. Fabrikalarımız yakın bayaa.

Toyota'nın Seçkin Otel'le anlaşması olabilir diye biliyorum. Belki kiracı modeli otelde kalabilirsin. Ciddi indirim alınıyor çünkü şirket tarafından.

Sapanca bence yaşanası biryer, çok sakin ve güzel. Ancak kiralar hakkında bilgim yok pek fazla. Ben istanbul-adapazarı yapıyorum çünkü kalmıyorum o bölgede. Sapancayı araştırmanı öneririm.

Pek fazla bilmem, İzmiti daha iyi biliyorum ancak Köfteci Mustafa'da ıslama yemenizi, birde şehir içinde Riada otelin karşısında Trabzonsporlular derneğimi ne bişey var. Orada mutlaka yemek yiyin 100 kg olunca bunlar daha önemli kalıyor benim için
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk seçenek sapanca olmalı ve sapanca tahmin ettiginiz gibi kiraların yüksek oldugu bir yer degil
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sen gel sapancaya , istersen sporunu göl kenarında yürüyüş yolunda yaparsın istersen bir sürü salon var.ayrıca toyotanın servisi var en fazla 20 dk sürer.sapancada hızlı araba ortamıda var zaten gelirsen tanışırız.evlerde adapazarına göre daha uygun
    dostum sakarya'da elektrik doğalgaz internet su dahil ve eşyalı 2+1 yeni binalar 750 TL. Sapanca'da bundan da mı ucuz? benim amacım biraz çevreye alışıp, bir ev arkadaşı bulup göl kenarında bir villaya çıkmak. Sapanca'da bütün ilanlara baktım ve çok güzel villalar 900-1000 TL arası kirası. 2 kişi olursak ısınması vesaire bana aynı paraya, belki daha ucuza gelecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende TIRSAN'da çalışıyorum. Fabrikalarımız yakın bayaa.

Toyota'nın Seçkin Otel'le anlaşması olabilir diye biliyorum. Belki kiracı modeli otelde kalabilirsin. Ciddi indirim alınıyor çünkü şirket tarafından.

Sapanca bence yaşanası biryer, çok sakin ve güzel. Ancak kiralar hakkında bilgim yok pek fazla. Ben istanbul-adapazarı yapıyorum çünkü kalmıyorum o bölgede. Sapancayı araştırmanı öneririm.

Pek fazla bilmem, İzmiti daha iyi biliyorum ancak Köfteci Mustafa'da ıslama yemenizi, birde şehir içinde Riada otelin karşısında Trabzonsporlular derneğimi ne bişey var. Orada mutlaka yemek yiyin 100 kg olunca bunlar daha önemli kalıyor benim için
    Seçkin Otel'i araştıracağım. Bana söylenilen 2 hafta Toyota'nın içinde kendi otelinde konaklayacağım. Sanırım Seçkin otel bundan farklı değil mi? Onun dışında sapanca, sakarya; Kartalkaya'ya yakın olduğu sürece bana her yer Paris. Bir önceki mesajda da yazdığım gibi kafama uyan birisini bulunca 2 kişi villaya çıkacağım. İnanılmaz uygun fiyatları cidden.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçkin Otel'i araştıracağım. Bana söylenilen 2 hafta Toyota'nın içinde kendi otelinde konaklayacağım. Sanırım Seçkin otel bundan farklı değil mi? Onun dışında sapanca, sakarya; Kartalkaya'ya yakın olduğu sürece bana her yer Paris. Bir önceki mesajda da yazdığım gibi kafama uyan birisini bulunca 2 kişi villaya çıkacağım. İnanılmaz uygun fiyatları cidden.
    Seçkin Toyotanın oteli değil. Ama toplantılar oldugunda yada 2 3 gun surecek işim oldugunda orada konaklıyordum. Japon elemanlar vardı toyota'dan orada konaklatıyorlar.

Kendi oteli oldugunu bilmiyordum. Arabanız varsa Sapanca doğru secenek olur diye düşünüyorum
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış post..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler. Mühendislere vardiya olmadığından eminim çünkü hiç bahsetmediler. hendek tarafı biraz yukarıda kalıyor. Serdivan ve daha alt tarafları düşünüyorum konaklama için.
    hendek tarafı uzak evet ama ordan bahsetmemiştim zaten herneyse hakkında hayırlısı..ha bide bazı bölümlerde duruma göre mühendislerede vardiya varmış bilgine..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)