User Tag List

Sayfa 5/13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
231 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Araba Maceralarımız :)

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 nisan akerlik bitmis son 2 gun. Bileti teskereden 1 gun sonrasina almisim.arkadas cikis tarihine almis, nasilsa bir gun fazla kalacagim diye dedik araba kiralayalim seni d.bakira birakiriz biz de gezeriz. Neyse atladik mardin den d.bakir'a geldik. Havaalanindan girdik polis isaret etti mecbur durduk. Direksiyonda ben varim.plaka sisteme takilmis, neyse indik buyrun memur bey dedik, ne dese begenirsin araba calinti evraklari alayim, biz tabi sok durumundayiz, lisani munasip ile anlattik durumu arac kiralik diye, sonra kisa sureli telsiz konusmasindan sonra durum anlasildi, sahibi calinti bildirimi yapmis daha sonra arac bulunmus ama bildirimi geri cekmemis, hadi dedik vardir bi hayir ciktik gez dolas aksami ettik. Sabah ucagim var 8.30 da erkenden gidelim dedik. 2 kisiyiz donuyoruz. Mardini gectik nusaybine 30 km falan kaldi, sanirim yorgunluktan dolayi kisa bi ara uyudum, bi yerden uctuk ama tekerler yerden kesildi, sag on tekerin ustune dustuk jant yamuk lastik yirtilmis, yine bi sok dalgasi esti kavurdu bizi haliyle. Bi 5 dk titremeden sonra kendimize geldik, lastigi degistiricem bi actim bagaji lastik patlak vay amk. Saat 12 yi geciyor bu arada. allahin kulu yok her yer tarla en yakin yer nusaybin. Napalim ne edelim derken, aldim lastigi otostop cektim bi kamyoncu durdu, bindim ama yusuf ki ne yusuf, gecenin koru bolge sakat ve sen asteksin. Geldik nusaybine yaptirdim lastigi dondum geri. Degistirdim lastigi, seviniyoruz gidicez diye, nereye gidiyon kamil yakmis 4 luleri acmis teybi aku bitmis. Merkezi kilidi acmiyor araba o derece. Neyse dedim vurduralim alir belki yok. Dedim senin yapacagin isin ta a... Taburdan comez asteklerden birini aradik cocuk ta o gun araba almis dedik gel, sagolsun atladi geldi. Bi yerden halat buldum 30 km yolu 1 saatte araba cekerek gittim. Yataga girdim saat 5, sabah 10.30 ta ucakta olmam lazim. Ucaga varana kadar da bi eksin var da o buranin mevzusu degil. O gunden sonra emanet arabaya binmeye tovbe ettim. Bu arada basimiza gelenleri yanimdaki kamilin d.bakirda ki ***** mekana ugramasina bagliyorum

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamla ufak bi anımız geçti geçenlerde 1.85 boy var bende 90 kiloyum ondan dolayı koltugu baya bi yatırırım babam her bindiğin şu amk (spor gazetesi) arabasını bi dik sür oğlum it.ler gibi sürme diyor her zaman baba boy uzun diyip geçiştiriyorum. Akşam dükkanı kapadık eve gidiyoruz tam markete birşey almaya ineceğim indim aldım geldim bi baktım koltuğu inceliyor ben birşey söylemeden direk lafa girdi

Babamğlum sana cok ciddi bir soru soracağım
    ben: buyur baba
    Babam: koltuğa tekrar bir baktı birde bana baktı Oğlum sen astronotmusun??? gülmekten yıkıldım o an Gene aynı şeyi söyledim baba boy uzun felan baya bi kaydırdı ama gene aynı devam )
    AP Type-R

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 nisan akerlik bitmis son 2 gun. Bileti teskereden 1 gun sonrasina almisim.arkadas cikis tarihine almis, nasilsa bir gun fazla kalacagim diye dedik araba kiralayalim seni d.bakira birakiriz biz de gezeriz. Neyse atladik mardin den d.bakir'a geldik. Havaalanindan girdik polis isaret etti mecbur durduk. Direksiyonda ben varim.plaka sisteme takilmis, neyse indik buyrun memur bey dedik, ne dese begenirsin araba calinti evraklari alayim, biz tabi sok durumundayiz, lisani munasip ile anlattik durumu arac kiralik diye, sonra kisa sureli telsiz konusmasindan sonra durum anlasildi, sahibi calinti bildirimi yapmis daha sonra arac bulunmus ama bildirimi geri cekmemis, hadi dedik vardir bi hayir ciktik gez dolas aksami ettik. Sabah ucagim var 8.30 da erkenden gidelim dedik. 2 kisiyiz donuyoruz. Mardini gectik nusaybine 30 km falan kaldi, sanirim yorgunluktan dolayi kisa bi ara uyudum, bi yerden uctuk ama tekerler yerden kesildi, sag on tekerin ustune dustuk jant yamuk lastik yirtilmis, yine bi sok dalgasi esti kavurdu bizi haliyle. Bi 5 dk titremeden sonra kendimize geldik, lastigi degistiricem bi actim bagaji lastik patlak vay amk. Saat 12 yi geciyor bu arada. allahin kulu yok her yer tarla en yakin yer nusaybin. Napalim ne edelim derken, aldim lastigi otostop cektim bi kamyoncu durdu, bindim ama yusuf ki ne yusuf, gecenin koru bolge sakat ve sen asteksin. Geldik nusaybine yaptirdim lastigi dondum geri. Degistirdim lastigi, seviniyoruz gidicez diye, nereye gidiyon kamil yakmis 4 luleri acmis teybi aku bitmis. Merkezi kilidi acmiyor araba o derece. Neyse dedim vurduralim alir belki yok. Dedim senin yapacagin isin ta a... Taburdan comez asteklerden birini aradik cocuk ta o gun araba almis dedik gel, sagolsun atladi geldi. Bi yerden halat buldum 30 km yolu 1 saatte araba cekerek gittim. Yataga girdim saat 5, sabah 10.30 ta ucakta olmam lazim. Ucaga varana kadar da bi eksin var da o buranin mevzusu degil. O gunden sonra emanet arabaya binmeye tovbe ettim. Bu arada basimiza gelenleri yanimdaki kamilin d.bakirda ki ***** mekana ugramasina bagliyorum
    Felaket şeyler yaşamışsınız. Neyseki iyi sonuçlanmış.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursa'da özlüce korupark arası kestirme yolunda mezarlığı geçince sol tarafa dönüş var orada kamyoncu basmıştı

Sonra carrefour un oradaki babada gece yanlarken ters döndü burun yerler ıslaktı poliste beni arıyormuş sanki dıng diye yanıma geldi nereden çıktıysa
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene yaz ayları saat gece 3 suları kuzen aradı, tam dalmışım uykumun en güzel yerindeyim. hadi kalk kokoreç yemeye gidelim... olum sen git uyuyorum desemde kapıma geldi mecburen çıktım, benim araba bakımdaydı kuzenin arabayı aldık dedi sen kullan ben yorgunum falan benimde gözümden uyku akıyor. Arabayı çalıştırdım 1-2 km gittim ve ayaklarımın pedala zor yetiştiğini farkettim. Arabada öküz gibi egzoz var millet uyanmasın diye usul usul gidiyorum. Kafam nasıl güzelse artık tam dik bi yokuştan aşağı inerken koltuğu biraz ileri alayım derken mandalı çektim bi anda direksiyon ile koltuk arasına bi sıkıştım ama o halimi görseniz, bir yandan dibine kadar gaza basmak zorunda kaldım 1.viteste araba aşağı doğru yardırıyor, kafam sol tarafa doğru bakıyo yolu göremiyorum... tabi 1. viteste dip gaz hks hi power götünü yırtıyor resmen.. bi yandan direksiyona sıkışmışım korna deli gibi çalıyor.. zor bela hemen ayağımı çekip frene basarak arabayı durdurdum, korna bu arada çalmaya devam ediyor, kuzenim napıyon lan manyakmsın falan diyo ama kendimde değilim neyse el frenini falan çektim, koltuğu geri yerine alayım derken küt bida kapaklandım mı direksiyona bida başladı korna çalmaya hay a... dedim indim aşağı etrafıma baktığımda her binada en az 2 hane camlara dökülmüş bana bakıyodu, nası yerin dibine girdim bi ben bilirim gecenin bi vakti herkesi ayağa dikmiştik o gün bu gündür arabayı durdurup düz bi zeminde koltuğumu ayarlarım
    men dakka dukka.

M.degirmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen yıl bu zamanlar.bi tane 93 kartalım vardı arabyı yeni almıştım aküsü bitikti.benım kuzen elektirikçidir.kuzene gittim olm şuna bi akü ayarla diye ordan çakma çukma bi akü verdi bunla idare et güzel bişe denk gelene kdar diye taktık aküyü bastım marşa çalısmadı bulundugum yerde rampaydı aküde şarj yokdur diye arabayı saldım vurdurup calıstırdım basıp gittim .eve gittim nette biraz işim vardı onları halledip cıktım marşa bastım tık akü - ...

nese mahallenın cocuklarıylaa bi ittirmeceden sonra araba calıstı havada yeni yagmur sepmeye baslamıs bursadaki arkadaşlar bilir yüksek ihtisas kavsagına geldım kavsakdan dönücem bayagıda kalabalıktı ufakdan bi yan vereyim dedim yeni yagan yagmurun etkisiyle şılap araba bi spin attı küt stop etti marşa bastım hiç iplemedi yüzümdeki ifadeyi bi ben bilirim o kalabalık kavsakda yanlarken spin atmısım araba tam terse bakıyor kavsagın ortasında bip gibi kaldım indim kenara ittirdim direk millet mön mön baka baka geçti yanımdan gördünmü ebenınkını diye hiç unutmam o günü çok kötüydü
    Alıntı Godless Commie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Geçen gün ölçüme gittim, yedek tekerden bile 1200 Hp aldık. O da, takılı bile değilken.

Mert83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 2004 Honda civic sportumu yeni almıştım eve yakın bi yerde dar bir yolda yokuş aşağı iniyor haliylen frenle iniyorum, o an koltuğu biraz geri çekiyim diye, elimi koltuk ayarlama mandalına atmam la beraber koltuk öne doğru kaymaya başladı ayağımda frene bir okadar sert basmak zorunda kalınca cok acaip birşekilde arac içinde sıkıştım (direksiyona yapıstım).
    Birdahada aracın koltuğunu giderken hic kurcalamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz uzun ama akıcı anlatmaya çalışacağım.

18 yaşlarında, daha ehliyeti almadığım dönemlerde üniversiteden 1 haftalığına tatile gelmiştim. Gece saat 01:00 evde pinekliyorum. Arkadaş Mc Donald's a gidelim, Avcılar'dan falanca kız arkadaşlarıda alalım dedi. O dönemde gece 1 açık Mc en yakın Tüyap'ta idi, neyse. Cebimde 20TL para var. Hala varmı bilmiyorum 1 alana 1 bedava vardı o zamanlar. 4 menü alabiliyoruz yani.

Şirketimiz üzerine kayıtlı dizel fiesta vardı o zamanlar. Hazırlandık, arabayı kaçırdım, arkadaşı aldım, Avcılar'a doğru çıktık yola. Ne hikmetse yan yola erken girdim iqs'nin tam önünde ekip çevirdi. Ehliyetsiz olan benim, arabası bağlanma ve ceza yeme ihtimali olan benim ama arkadaşın eli ayağı titriyor. Polisle muhabbet aynen şu şekilde;

Polis - Gençler ehliyet ruhsat alayım.
    Ben - Abi evden aceleyle çıktım hiç bişey almamışım yanıma bi ruhsat var.
    P - Ehliyet numaranı biliyomusun?
    B - Ehliyetimde yok abi.
    P - Oğlum onu demiyorum, numarasını biliyomusun?
    B - Abi komple ehliyetim yok.
    P - İnin bakalım siz arabadan. Alkol filan varmı?
    İndik arabadan, arıyor o sıra, bende muhabbet etmeye çalışıyorumki dürtmesin.
    B - Abi memleket neresi senin?
    P - Kastamonu.
    B - Abi bende Karabük'lüyüm, hemşeri sayılırız. Acelemizde var bırak gidelim bişey yok üstümüzde.
    P - Hemşeri hemşeriyi gurbette 'öper' aslanım.
    He he diye pis bi güldü bide. Sonra arkadaşa sordu "Sen nerelisin lan?" diye.
    Arkadaş - Ordu'luyum abi.
    Polis dalga geçer gibi;
    "Ordunun derelerini söyle, beğenirsem bırakıcam lan sizi" dedi. Arkadaş başladı söylemeye ama hakkaten kargalar dinlese aralarında para toplayıp arkadaşın ses tellerini aldırırlar.
    Ben girdim devreye, "abi hastamız var bak gitmemiz lazım bu gecelik bırak bizi, zaten araba babamın çalıştığı şirketin arabası, bu saatte ceza filan yersek işten bile kovarlar, etme eyleme."
    Polis bana, "nakit verirsiniz aslanım, makbuzda yazmayız" dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabi.
    Ulan kızlar gitti, Mc gitti, para gitti. Sövüyorum içimden.
    Cebimden 20TL yi çıkardım, diğer elimlede sigara paketimi çıkardım. "Abi bi 20TL bide sigaram var, 20TL son param bırak kalsın" derken baktım paraya elini uzattı ben parayı çektim Neticede 20TL yi verdik ayrıldık. İçimde hırs hala kızların yanına devam ediyorum.

Avcıların içinden aşağı doğru inip sahilin üst tarafındaki o clup lerin olduğu caddeden ilerlerken bide baktımki ilerde 4-5 ekip çeviriyor. Fox un önünde tam. Dua ederken banada el kol yaptılar. İlk çevirmeyle aynı ehliyet ruhsat muhabbeti döndükten sonra ruhsatımı aldılar. Amirin yanına gittim, ilk ekipten Kastamonuluya zaten ayarım.

"Amirim hayırlı görevler, az önce iqs nin orda Kastamonu'lu bi abi çevirip nakit ceza yazdı 20TL aldı, bırak bizi gidelim hastam var evde" dedim.
    Amir küplere bindi Elinde benim ruhsat Kastamonu'luyu telsizden anons geçiyor. O sıra arkadaki ekiplerden biri bi sarhoş çevirdi. Adam direndi, amir başlarında.
    Amire gidip abi siz yoğunsunuz ben ruhsatımı alıp gidebilirmiyim dedim.
    Ruhsatı verdi "s.ktir git gece gece senlemi uğraşıcam lan bide" diyerek kovdu.

Vel hasıl kelam, kızların yanına gittik, kaldırımda sabah 6 ya kadar muhabbet ettik. Sırf polisler gitsin sağlama alalım diye. O geceyi 20TL ile atlattığıma şimdi şükür ediyorum.

Ulan ön izleme yaptımda harbi uzun olmuş kimse okumaz bunu

YunusAydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi akşam arkadaşımın ısrarına dayanamayarak nişantaşı midpointe gittik. arabada benzin ışığı yanıyordu çok ısrarıma rağmen arkadaş benzin almama konusunda direndi (klasik daha gider o) neyse çıkışta valeden arabayı bekliyoruz adam tam önümüze geldi araba stop etti. gerisi ***** hayatımda en çok utandığm gündü

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YunusAydn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi akşam arkadaşımın ısrarına dayanamayarak nişantaşı midpointe gittik. arabada benzin ışığı yanıyordu çok ısrarıma rağmen arkadaş benzin almama konusunda direndi (klasik daha gider o) neyse çıkışta valeden arabayı bekliyoruz adam tam önümüze geldi araba stop etti. gerisi ***** hayatımda en çok utandığm gündü

asdsddfgf çok iyimiş
    SM PERFORMANCE

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

18 yaşlarında, daha ehliyeti almadığım dönemlerde üniversiteden 1 haftalığına tatile gelmiştim. Gece saat 01:00 evde pinekliyorum. Arkadaş Mc Donald's a gidelim, Avcılar'dan falanca kız arkadaşlarıda alalım dedi. O dönemde gece 1 açık Mc en yakın Tüyap'ta idi, neyse. Cebimde 20TL para var. Hala varmı bilmiyorum 1 alana 1 bedava vardı o zamanlar. 4 menü alabiliyoruz yani.

Şirketimiz üzerine kayıtlı dizel fiesta vardı o zamanlar. Hazırlandık, arabayı kaçırdım, arkadaşı aldım, Avcılar'a doğru çıktık yola. Ne hikmetse yan yola erken girdim iqs'nin tam önünde ekip çevirdi. Ehliyetsiz olan benim, arabası bağlanma ve ceza yeme ihtimali olan benim ama arkadaşın eli ayağı titriyor. Polisle muhabbet aynen şu şekilde;

B - Ehliyetimde yok abi.
    P - Kastamonu.
    B - Abi bende Karabük'lüyüm, hemşeri sayılırız. Acelemizde var bırak gidelim bişey yok üstümüzde.
    Polis dalga geçer gibi;
    "Ordunun derelerini söyle, beğenirsem bırakıcam lan sizi" dedi. Arkadaş başladı söylemeye ama hakkaten kargalar dinlese aralarında para toplayıp arkadaşın ses tellerini aldırırlar.
    Ben girdim devreye, "abi hastamız var bak gitmemiz lazım bu gecelik bırak bizi, zaten araba babamın çalıştığı şirketin arabası, bu saatte ceza filan yersek işten bile kovarlar, etme eyleme."
    Polis bana, "nakit verirsiniz aslanım, makbuzda yazmayız" dedi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabi.
    Cebimden 20TL yi çıkardım, diğer elimlede sigara paketimi çıkardım. "Abi bi 20TL bide sigaram var, 20TL son param bırak kalsın" derken baktım paraya elini uzattı ben parayı çektim Neticede 20TL yi verdik ayrıldık. İçimde hırs hala kızların yanına devam ediyorum.

Avcıların içinden aşağı doğru inip sahilin üst tarafındaki o clup lerin olduğu caddeden ilerlerken bide baktımki ilerde 4-5 ekip çeviriyor. Fox un önünde tam. Dua ederken banada el kol yaptılar. İlk çevirmeyle aynı ehliyet ruhsat muhabbeti döndükten sonra ruhsatımı aldılar. Amirin yanına gittim, ilk ekipten Kastamonuluya zaten ayarım.

"Amirim hayırlı görevler, az önce iqs nin orda Kastamonu'lu bi abi çevirip nakit ceza yazdı 20TL aldı, bırak bizi gidelim hastam var evde" dedim.
    Amir küplere bindi Elinde benim ruhsat Kastamonu'luyu telsizden anons geçiyor. O sıra arkadaki ekiplerden biri bi sarhoş çevirdi. Adam direndi, amir başlarında.

Vel hasıl kelam, kızların yanına gittik, kaldırımda sabah 6 ya kadar muhabbet ettik. Sırf polisler gitsin sağlama alalım diye. O geceyi 20TL ile atlattığıma şimdi şükür ediyorum.

şanslıymşsn

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ataköy marinada vale'yim işten cıkmısım nasıl yorgunum bindim arabaya her zamanki gibi polisler cevirdi
    p=ehliyet ruhsat
    b=al abi
    p=alkol varmı
    b= yok abi isten cıktık valeyiz zaten
    p=satıyonmu arabayı
    b=satıyom alcnmı
    p=alcam fıyat wer
    b=ucuk bi rakam soledım
    şaşırdınmı sen falan dedim sen iimisin yaaa bu araba 160 bg ne beklıosun hadi lan falan modıfıyede gorunmuyo bunda nasıl oluo mk dıo dedim kacarken gorursun werdi ehliyet ruhsatı bir sıkıyorum akıllara zarar dikizden bir kestim hepsi beni izliyor biz arabada 2 arkadaşlar yarılıyoruz tabi
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YunusAydn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahah aynı model bizdede oldu valeyim o sıralar adamda koklucak kadar bıle benzın kalmamıs arkadas geldi onumuzde araba stop etti dedi valemi evet al ozaman calıstırablıyosan bız itttik parkettik cıkarkende cıkamadı tabi
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birgün aksaray tarafında babamla gıdıyoruz sırketın symbol ile neyse ben suruyorum babam yanımda solda bi audi r8 war polısler basında bızde babamla bakıyoruz araba gider vaziyette noluyo diye onume bı baktım tum arabalar durmus frene bi kızaklarsın babamın kafa on camda nasıl guluyorum ben olucem senden sofor falan olmaz demişti
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanslıymşsn
    Hiç üşenmeden okudunmu ciddi ciddi? Dün gece nasıl yazmışım kendime hayret ettim ben.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

B - Ehliyetimde yok abi.
    P - Kastamonu.
    Polis dalga geçer gibi;

ahahahaha birde gidip amirden 20 tl yi isteseydin bomba olurmuş
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED
    bu videodada sağda solda yanladıktan sonra görenler pedere şikayet etmiş

9.33. saniyede peder beni arıyor napıyon sen diye

ertesi günü videoyu kendisine izletince yarıldı dülmekten
    ciğerci muhabbetide iyi hani

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk ehliyet hediyem olarak babamdan hafif modifiyeli bi 106 Xr geldi.Sunrooflu felan beyaz güzel bi arabaydı.Performans egsozlu çelik jantlı çok hoş bir arabaydı.Cam filminden ötürü aynı polis 2 kez durdurdu.ilkinde ehliyet yeni bu seferlik göz yumuyorum dedi.ikincisinde de yanımda birkaç bayan arkadaş vardı bu seferlikte göz yumuyorum 3 olmasın demişti

aynı araba ile başka bi zaman başka bi polis durdurduğunda ehliyet ruhsat felan istediğinde cüzdanımdaki neşter düştü ancak düşmesi imkansızdı hala aynı yere neşter koyup cüzdanımı sallıyorum ki düşsün ,düşmüyor polis yere bir şey düştü dedi.Diğeri eğildi aldı bu ne felan diyince "sağlık meslek liseslinde okuyorum staj yapıyoruz zarf açmak için kullanıyorum" demiştim.Halbuki hiç alakası yoktu..Kimlikten sorgulama yapmasın diye ayaküstü o kadar dua etmiştim ki
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yil 2006 yada 2007 emin degilim .. uzun olcak
    Punto vardi o zaman bende neyse floryadan bi arkadasimi aldim berkanin yanina gidiyoruz bahcesehire..Yolda atlayip hoplayip ziplamadim sakin sakin gidiyoruz,neyse ulastik bahcesehire sohbt muhabbet vs derken.Berkan dedi versene bi turliyim geliyim vs.. Cardagin ordayiz neyse bu aldi arabayi yokusta durdu ama kalkarken ole bole bi debriyaj kullanma sekli yok.Dedim senin ben ***$!$!%#$^%!!#!**/ vs
    Arkadasimla donuyoruz lan gaza basiyorum gitmiyo kalkcm kalkamiyorum falan fismekan derken.Zor bela floryaya ulastik,ulastik ulasmasina da durdum,araba kalkmiyo arkadasim indi neyse guc bela siyira siyira kalktim ama sanzimandan abuk subuk tonla ses geliyo,egzoz var ykoy kavsaga zor bela ulastim derken araba hic gitmemeye basladi..
    Ya herro ya merro derken 2.vites 40la zor gidiyorum.Dedim eve gidemicem ben babami aradim :

Baba selam ben geldim ama eve gelemiyorum
    Niye oglum,ya baba araba gitmiyo/
    Olum bas gaza gider*gece saat 3-4sulari*
    Ya sey baba ben b.s.klubune parkettimde gelsen alsan beni
    Bin taksiye bananelan diyip kapadi telefonu

Eve gittim ertesi gun cekici vs derken sanayiye cektim besyol
    Royun dedigi difrensiyali kirmisim*halen anlam veremem nasil kirdigima dair bi bilgim yok*..

Bide puntoyla ilk kazamda eve cekicide donmek cok koymustu..Ablami ariyorum kaza yaptim diyorum hadilen diyo..Cekiciye yukledim eve geldim.Araba arkada cekicide ben onde icerde oturuyorum,bi indim.Ulan ne kizmistim kendime sen evdn cik surerek eve geri gel kazali sekilde..Hy gidi gunler.

Bikerede etkinlikten donuyorum gece bi arkadasimla o zmn e36 3.16 var falan fismekan,karnimiz acimis arabayi biraktik benzinlige karsidan firindan borek vs alip donduk ciktik yola,buraya kadar hersey normal
    Otobanda sol sinyal veriyorum 3son3yandegil 5son5yan yaniyo sol sinyal,dedim heralde ampul patladi vs,neyse..
    Gittik baya bi ddik duralim bi kahve icelim.Anaa sol sinyal yok
    Nasil olur falan filan derken akila geldi hemen benzinlik cingene vardi kanirtmis cikartmis heralde elinde torbayla dolasiyodu biz geldigimizde icindede plastik bise vardi ama ben ne biliyim binerken sinyale bakmadim sahsen
    Ulan napcam ne etcem falan babam kesicek beni (yeni almistik o zmn bmw`yi) bide evde baska bi araba daha varken ben onu kullanip gitmek istemistim neyse..Eve geldim buzuk 13912931atiyo.Babami uyandirdim baba dedim sinyal yok ~ BABA AKU YOK ~ nasi yok dedim bole bole oldu vs kbakma baba dedim cok ozurdilerim vsvs hicbisey dememisti ama saglam korkmustum-tirsmistim..Boyle iste..

Bide punto perte ciktiginda polisle tartismistim.Anam bilmemneolmus kaburgalarim ezik heryerim mosmor,bana diyo ceza yazicam ya dedim yaz hastaneye gitmek istiyorum biranonce,neyse dedi 105mi ne dedim olsun 150 yaz yeterki gidiyim.Sen diyo benle nasi dalga gecersn bagirmay basladi dedim dalga gecmiyorm bana el kol yapma yaz hastaneye gidicem dedim kotuyum.Sen gidip bana gecmisolsun bilmemne agriniz varmi dicegine bana bagiramassin falan dedim tabi elim kolum rahat durmuyo,o ara elime vrdu dedim vuramassin elime sen benim bende onun eline vurdum.Elamanlar ablam vs zor tutuyolar beni diger polis geldi sonra sakin ol vs vs.Sonra karakola gittik tutanak icinmi bisey icin neyse,icerde sigara iciyorum sinir stres acidan,geldi tartistigim polis amca Beyefendi sigarayi sondururmusunuz disardaki kulluge rica etsem.Dedim boyle konus canimi ye.,sonra sondurdum falan filan iste.

Olaylar olaylar anlatsan masal olur//.Yazarak yazinca duygu aktarilmiyo pek..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)