User Tag List

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
231 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Araba Maceralarımız :)

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçe hafta partnerla sahil yolunda 100 120 gidiyordum saat akşam 10 a yaklaşıyordu trasit yoldan bakırköye doğru giderken hafif bir viraja girdim yolun ortasına su akmış farketmedim ve araba ayağımın altından resmen kaydı hayatmın en zor zamanını 4 tekerli arabayla 2 tekere kalkınca yaşadım kiğ şükürler olsun sağ salim gene 4 teker ustune düştüm ama uzun zamandır bu şekilde tırsmamıştım
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2002-2003 civarlarıydı sanırım ehliyeti yeni almışım o sıralar sürekli granturismo zaten araba bağımlısı olmuş çıkmışım kendimi prof sanıyorum neyse ehliyeti aldık gittim clio hb kiraladım arkadaşıda aldım yanıma dolanıyor izmirde heycanlıyız delikanlıyız otoban girişinde viraj içi hız limiti 30 ben girdim 90la viraja girerken lastikler bi cayırdadı virajın ortasında aracın arkası koptu yolda tek şerit sağımız dolumuz bariyer bi sağa gittik bi sola bu olay 1-2 kere yaşandı benim elim ayağım kitlendi tabi araba durunca allahtan hiçbir yere vurmadık sanki ilk defa araba kullanmayı öğrenen adamlar gibi arabayı bile çalıştıramamıştım çok tırsmıştım. Sonra arabadan inip lastiklere bi baktım nerdeyse telleri görünüyordu okadar bitirmişler arabayı artık şehir içi hızmı 60yazan yerde 60 artisliğe gerek yok apex piste gerekli araçlarla gerekli şartlarla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 yaz sonu olması lazım, Çalıştığımız işyerinden yöneticilerimiz bize müşteri ziyaretlerine gitmemizi falan filan soylediler, şirketin 2 arabada dışarda beraber çalıştığımız arkadaşların bitanesinin yeni opel astra sı var 1.3 cdti şirkettende 30 lira yakıt parası verdiler madem senin arabayla gideceksiniz hesabına neyse bizim arkadaşında arabaya yakıt alma huyu hiç yok hep yedek depoda araba, bende biliyorum çok gezecez tozacaz,
    ben ;olm gel arabaya yakıt alalım sonra gideriz
    xxxx; kanka bu yakıt bize mersin turu bile attırır
    ben; len yapma alalım kafamız rahat olsun

neyse dağı taşı gezdik işlerimiz bitti foruma ugrayalım bi kahve içelim dedik kahveleri içtik çıktık, arabada 4 kişiyiz kahveleri içtik çıktık forum otoparktan mersinli arkadaşlar bilir Mersin forum'un hemen batısında bi sokak var kafelerin restaurantların oldugu 2 kasis var yolda birini geçtik 2.yi geçecez araba küt etti gitti,
    arkadaşa döndüm;
    ben; Allah belanı vermesin yakıt bitti dimi ?
    xxxx; yok kanka bassam çalışır
    arabada tık yok hemen önümüzde petrol var 5 metre mesafe ama girişi ters tarafta girişindede bi tane rampa var kısa ve yüksek
    arkadaşlar diyor hadi arabayı petrole sokalım forumun tam önü herkes ordan geçiyor ben hayatta yapmam diyorum, yapsak rampayı çıkmaz
    neyse petrole gittik adamlardan rica ediyoruz adamlarda şişede yakıt vermek yasak diyip duruyor, pompacıyı dövecektim nerdeyse tam adama çıkışıcam içerden sahibi çıktı istasyonun, noluyor felan filan durumu anlattık araba gözüküyor zaten kafayı uzatınca adam üstümüzde ki şirket kıyafetlerine baktı tamam yardımcı olun ben ordan alışveriş yapıyorum felan filan dedi. o sırada diğer 2 arkadaş arabayı petrolün rampasına getirmiş yarısında kalmış sağa sola küfrediyorum, arabanın sahibine, arkadaslarıma, arabayı rampadan indirdim kenara çektim, yakıt koyduk 10 liralık kontagı acıp bekliyorum yakıt pompalansın yavas yavas diye 2 3 kere yaptım o sırada herkez ordan geçiyor geçen, arabadan biraz anlayan araba hava yapmış diye dalga geçiyor, hemde petrolün dibinde kadar gidip yolda kamışlar diye diyemiyordumda lan bunlar hava yapmaz yeni bu arabalar küfrede küfrede çalıştırdım arabayı ama nasıl uzaklaştım ordan nasıl gittim bilmiyorum aracın sahibide akıllandı artık yarım depoya düşmeden yakıt alıyor ogünde rezil oldugumuzla kaldık sağda solda çok yolda kalmışımdır ama bunu hiç unutamam galiba

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı Bone-crusheR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende arabada film izlerken aküyü bitirdim yanımda arkadas vardı cıktık arabadan itelim die bizi gören 3 4 kişi daha geldi nese 3 4 vurdurma girişiminde araba calısmadı itenler abi calısmıcak deyip gitti baktım ki kontagı açmayı unutmusum usulca arabayı calıstırıp mekanı terk ettim
    ne güldüm ya çok iyi

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 sene önce arabayı aldığım ilk gün. Sabah arabayı aldım, öğlen okula gittim dersler bitti eve döneceğim. Okuldaki hocalar ile aram iyi, devamlı muhabbet ederdik, arabalar ile ilgili teknik şeyleri, karşılaştırmaları vs hep bana sorarlardı ben de düzgünce açıklayarak cevap verirdim. Devamlı da başlarının etini yerdim araba alacağım diye Neyse, bindim arabaya çalıştırdım, yola çıkacağım. Hocalar az ileride toplanmış, yanlarına gelince hayırlamak istediler, camları indirdim 1-2 dakika muhabbet ettik. Yola çıkacağım artık hava soğuk, camı kapatayım dedim. Düğmeye bastım, camın arkası yükselmeye başladı ama ön tarafında hareket yok Arkası yükseliyor yükseliyor derken cam üçgen halinde tepeye dayandı. Ben de şaşkınlıktan düğmeyi bırakamamıştım, öyle bakakaldım. Hocalar da şaşkın şaşkın bakıyor. Çaktırmadan bu arabanın özel seri olduğunu, camın arkası ile önünün ayrı ayrı kontrol edilebildiğini söyledim, iyi akşamlar deyip kaçtım
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

BRKYLMZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka bi gün arkadaş son kasa hundai accent kiralamış geldi aldı beni evden çıktık geziyoruz, gece vakti köprü yolunda hıyarın biri yine girdi g..tümüze deli gibi selek atıyor, accentlerinde özelliği gerivites mandalını şekip vitesi ittirince geri lambaları yanıyor

arkadaşta bu yöntemle elemana geri selek attı
    bu ben değil miyim lan

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 Ocak ayı falan,sarı kızım meggy coupem vardı.

Neyse gece 12 gibi dükkandan çıktım eve gidiyorum.

Beşevlerin göbekte kırmızı ışıkta beklerken yanıma beyaz focus sedan yanaştı,kırmızı ışıkta beklerken hep yanımdaki araçların şoförlerine bakarım (neden bakarım bilmiyorum,herkeste var galiba bu sorun )

Sonra focusa bakarken bana bakarak sağ camını indiriyo,dedim heralde adres falan sorcak bende indirdim.

Ve aramızda geçen diyaloglar ;

O : Merhabalar

Ben : Merhaba

O : Bu gece benimle birlikte olmak ister misin ? ( Nasıl azmışsa artık direk olaya girdi )

Ben : Teşekkürler sağolun.

O: Neden ?

Ben : Canım istemiyor sağolun.

O: Ama nedeeeeen !

Ben : Yok teşekkürler sağolun.

dedim ve hemen sağ sinyal verdim tandoğana doğru bastım gaza

Ses tonu ve kılığı çok ilginçti,dönmemiydi çözemedim normal bi bayan gibi sesi olsaydı kesinlikle hayır demezdim.Bunu arkadaşlarıma anlattığımda çok kızdılar,o kadar trafikte zaman geçiyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi diyolar

İşte böyle bir olay geldi başıma anlatayım dedim,zaman geçtikçe anlatırım yenilerini.
    dövseydiniz

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tigralara travesti arabası travesti arabası diyip dururulardı, geçen gün bizzat ramoyla (ramo35)beraber şahit olduk bağdat caddesinde harbi travesti arabasıymış la herifler ışıklarda durdu gözleriyle yedi bizi
    Yemin ederim öyle. Avcılar meydandan aşağıya iniyorum yol tıkalı. Tigra duruyor bir tane yandan gördüm sapsarı saç. Yanına geldim yol durdu kafamı bir çevirdim bana bakıyor hişşştt yakışıklı dedi o kart sesle camı kapattım müzik açtım falan
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    bu videodada sağda solda yanladıktan sonra görenler pedere şikayet etmiş

9.33. saniyede peder beni arıyor napıyon sen diye

ertesi günü videoyu kendisine izletince yarıldı dülmekten
    araba neydi

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tigralı trolar harbiden fıkarasıymış Ataşehir'de yanıma bir fx35 yanaştı camı indirip laf atıp kaçtılar neye uğradığımı şaşırdım yemin ediyorum zombie görsem o kadar korkmazdım

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 yasında falandım evde kız arkadaşımla mesajlasıyorum en son mesajında yazdı annemler misafırlığe gidiyor gece gec gelıcekler bulusalım istersen diye yazdı. ama kış ayı dısarısı soğuk nerede buluscaz kafeye fılanda gidemeyiz onun aılesı görur, duyar küçük yerde yaşıyoruz.annem arabasını vermez babamın korkusundan. zorunlu babamın 97 l 300 camlı van'nı kaçırcam bilen vardır çay kaşıgınla bile çalısıyor onlar her neyse çıktım evden, bizim bakkalın ilersınde park halınde araba içimden dua ediyorum nolur Allahım kapının tekı açık kalsın cunku merkezı kılıt olmadıgından illa bi kapıyı açık unuturdu babam. Neyse ben kapıları yokladım bagaj kapısı açık girdim ev anahtarınla çalıstırdım neyse buluştuk biz konustuk falan dönücez artık gene soktum ev anahtarını çalısmıyor zorlarken ben tak kırıldı anahtar soğuk terler doktum o an kıza dedım çalısmaz bu oda basımın etını yıyor gec kalıcam annem öldürcek beni dıye napayım dedim kırıldı anahtar.Sonrasıda telefon babam arıyor.. Açtım

Babam: Ercan araba sendemi

Ben: evet baba

Babam: napıyorsun arabayla ?

Ben :şey gezıyorum arkadaşlarla

Babam:çabuk getır arabayı

Ben : babacığım getıremem kontağa evın anahtarını sokmustum kırıldı (kısık sesle yanımda kız arkadasım var )

Babam : senın ben amk (spor gazetesı ) anneni ara gelsın alsın seni

sonrasında annemi aradım geldı aldı sağolsun, kızın annesını aradı annem. Kızınız bızım evde bi kahve içmeye çağırmıstım haber vermeyı unuttuk dedı. sonrasında bıraktı annem kızı. Ertesı gunde babamla beraber traktörle cekmiştik mınıbusu ne azar işitmiştim
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam konuya uygun bi videom var ama harddiski kurtarabilirsek ekleyebilieceğim
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bahar değil önceki bahar ünv şenlikleri zamanı.. Sıla nın ankara ünv de konseri vardı gidilmez mi.. Gittik votkaları su pet şişelerine doldurup yanımızdaki kızların çantalarında sokarak içeri girdik bi güzel içtik onları vişne suyuyla. Sonrasında bahçeli 7 nin girişinin yani belpanın oradan eskişehir yoluna çıkalım derken aynı gün fener şampiyon oldu ve trafik kilitlendi tam 7. cadde nin girişindeydim. Sağolsun ustam da arabamın fanının fişini takmayı unutmuş o durmuş trafiğin içinde araba tam ekip arabasının yanında hararet yaptı ve mecbur indim.. ekip dışarıda sola dönüp hoh desem kokumu alacak, arka tarafta arkadaşlardan biri sarhoş kustu kusacak ve trafik kilit hararet en tepede ve ben en sol şeritteyim ayrıca kafam güzel neyse köşedeki büfeden su alıp radyatöre döktüm sonra trafiği yara yara ilerledim çıktım ama ömrümden ömür gitti ustamı da o gece baya sevgiyle anmıştım

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim Başıma okadar talihsiz bir olay geldi ki

16-17 yaşlarında Marea hlx vardı o zaman Babam arabayı vermiyodu ehliyetin yok kullanamazsın diye.

Babam işe gidiyodu. Hemen anahtarı alıp kaçıyodum.Her allahın günü haftasonları hariç geziyordum ..

Bilen bilir 2.0 hlx 5 silindir 156 hp bide genciz bastıkca basasın geliyo

Gene hafta içi salı günü okulumda yok annemde komşularda aldım anahtarı actım müziği geziyorum ..

Çevre yoluan cıktım yardırıyorum 4 te 190 km ler kesiceye girmeler falan..

Burdur -Antalya karayolu arası ... (Babam Jandarma Astsubay) Benim cıktığım gün ise asla radar olmayan bi yer..

Bi baktım ilerde cevirme var Allah dedim sıctık bide jandarma trafik. Götümden nasıl terler akıyo aklıma 210 km leri gördüğüm aklıma geliyor inş o hızda yakalanmamışdır diye nasıl dua ediyorum

Durdum Bi baktım tanıdık bi uzmancavuş hemen içim rahatladı .Abi babamın haberi yok biraz cıkıyım demiştim söylemessin demi dedim.

Yok söylememde 170 le radara girmişin olum dedi Manyakmısın sen dedi !! Abi cahilliğime ver gençlik işte bastık lütfen babam bilmesin diye nasıl yalvarıyorumm.. Tamm dedi fakat gözleri

jandarma aracını gösteriyo bana sen ayvayı yedin bakışı atıyodu :S :S :S:

Abi ne var ! Ne oldu Falan demeye kalmadan Aracın arka kapısı acıldı ve

İçinden babam bildiğin babam cıktı ve elinde jop var !!!!!

5 saniye bilincimi yitirdim. Dona kaldım .

.Babamm bana havada aduket cekerek üzerime geldi. Aynı aşağidakı adam gibi fakat tıpa tıp aynı koşuş elinde jopla

Gerisi yediğim bi ton laf 1 ay boyunca araba lafı etmedim...

gencpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde bi otopark maceram var
    yaz ortasında arkadaşlarla çay bahçesinde akşam oturduk neyse gidecez.

arabanın yanına geldik 2 kişi. diğer arkadaş da arabasına bindi gitti. ben düğmeye basıyorum arabada tık yok açılmıyor. 2 saat öncede de bi çekmemezlik yapmıştı pili bitiyor heralde kumandanın demiştim ulen dedim şimdi yerimi tabi hala basıyorum anahtara almıyor hiç anahtarı takmamıştım kapıya, takıpta açayım dedim anahtar girmiyor alla allaa dedim. aradım akadaşı gel al bizi evden diğer anahtarı alacaz tamam dedi.

o sırada yanımdaki arkadaşta arabayı biliyor bi kaç yerinde çizikler gördü arabanın bana gösteriyo ulen dedim bunlar ne zaman oldu (sövüyorum) hala düğmeye basıyorum bu sırada kafamı bi kaldırdım 2 araba yanında benim arabanın dörtlüler yanıp duruyor (yanlış arabaya abanıyormuşuz) bi kötü oldum

arabanın yanından tam ayrıldık o arabanın sahibi geldi. saniyeyle yırttık farklı bi maceradan. arabanın görüntüsüde aynısı (Çizikler Hariç)

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı twin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba neydi
    benim arabayı soruyorsan forester...

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRKYLMZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ben değil miyim lan
    heee sensn

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hikayeler birbirinden güzel komik ve trajikomediler. yokmu devamı

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonrasında direksiyonla seviştiğimi anladım ve dudağım patlamştı
    arkadaş sen ya araya giriyorsun ya arabayla sevişiyorsun murat ileri görürse yanarsın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)