User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
231 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Araba Maceralarımız :)

DelSolOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 2008 veya 2009 15 tatildi sanırım.Kar yağışı 3 5 gün oldukca fazla yağmıştı.Günlerden pazar günüydü kar yağışıda azalmıştı.Babamlarla birlikte amcalara 4.levente gidicektik.Arabanın üstündeki karları temizledik çıktık yola çapa kan merkezin ordaki ışıklarda durduk 106 xs otomatikti babam kırmızı ışıkta aracı p ye aldı yanımıza honda civic geldi gaz verme vs hareket yaptı ışık tam yandı babam ilk ben kalkıcam hesabına p den vitesi d ye şılak diye hızlıca bir aldı 3-5 metre sonra motor kısmından takur tukur sesler gelmeye basladı meğersem şanzumanı dağıtmısız babam bir gaza gelmesi 3000 tl patladı

delsolemrah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

DelSolOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı delsolemrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun
    sağol emrah abi

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel. yok mu hikayeleriniz iyi oluyo okumak

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Macerami anlatmisimda utandim olm niye hortlattin
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Macerami anlatmisimda utandim olm niye hortlattin
    ahahaha binme bidaha megane coupe ye

Trane46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bigün benim EF'e ile şirinevlere dükkan bakmaya gittik abimle. ehliyet var araba benim üstüme ama çocuk tipli oldugumdan kimse ciddiye almaz. 20 yaşındayım geçen ehliyetimi biri gördü sen nasıl ehliyet alabildin dedi. herneyse hafif bir egzoz var sakininden bir ses. geri dönücez biraz gittim. ışıklara geldik. dedim emniyet kemerini takayım nasıl birşey o ara trafik polisi tam önüme geldi. kemeri takınca tırstıgımı anladı çağırdı. böyle baktı. niye kullanıyon lan arabayı dedi. ehliyet ruhsatı verdim ehliyetim var arabada benim amirim dedim. durdu böyle düşündü bir kaç saniye. ne ceza kitlesem diye. düşündü arkadaşına baktı düşündü sonra senin niye egzozun bagırıyo. dedim amirim arabayı yeni aldım. egzozu söktürüyordum yeni egzos sipariş ettim onu bekliyorum dedim. aldı ehliyeti ruhsatı takip et dedi. tabi abim bana sayıyo. bende arkasında o sinirle bağırtıra bagırtıra gittim nasıl olsa söktürücek yapıştırıcak cezayıda. gıçıklıgına kıçına yapıştım bagırtırıyom. millet felan bakıyo tabi egzoz değişti otoparka cezaya derken bize 150 tl ye patladı. birde arabayı çıkarmak için EF egzozu bulamadık tofaş egzost taktık

Eski Araçlarım: Civic EG 1.5EX/Suzuki Swift 1.3/Mitsubisihi Carizma 1.8 GDİ/Flash S 1.7/Civic EF 1.5/Mondeo 2.0 Ghia/Mondeo 2.0 Ecoboost
    Şu Anki aracım: Fiat Bravo 1.4 T-Jet Super Sport

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 gün önce yanım da bir arkadasımla şahinle sanayi den donerken çevirmeyi fark ettım araç taksı çıkması olduğu için çekme belgeli. Ne plaka ne de evrak namı na hiç bir şey yok. dedım yandık, cevırmeye 500-600 metre kala çektim kenara bekliyorum. Polis beni görünce tabi kıllandı el işareti ile gel diyor. o an iki şeridi ayıran su kanalını farkettim çok eğimli olduğu için normal bi araç altını vurmadan cok zor geçer. Zaten ceza yemektense altını vurmayı tercih ederim. her neyse polis hala gel diye el işareti yaparken ben sınyalımı verdım daldım su kanalına tam cıkarken sağ arka tekerlek boşta kaldı araba gitmiyor aha dedim şimdi s.çtık yanım daki arkadaşa dedim cabuk arabayı ıt. ındı asayıga arabayı ıtmeye calısıyor bende gaza yuklenırken polıslere baktım yanında ki arkadasıyla kosarak gelıyorlar o sanıyelerı sankı yıl gibi yasıyorum gaza yuklenıyorum direksiyonu sola tam kırıyorum olmuyor derken obur teker de yere değdi ordan cıktık polısler bağırıyor dur lan kaçma diye. Ben hemen karsı serıde gectım tabi. arkadasın da arabaya bınmesıyle hemen sanayıye gerı topuk hala araba sanayı de eniştemin dukanı nın içinde duruyor

eren53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi gün asya kıtasına geçicem baltalimanından bağlanıyorum kgs ye de para koyucam o zamanlar yol kenarında minibüslerde yükleme yapıyolardı arkasına yanaştım tam inicem çat diye polis dikildi başıma

megerse minibüsün önünde ekip varmış geleni alıyolar

açtım camı ehliyet ruhsat dedi

ben senin için durmamıştım abi kgs dolduruaktım dedim

olsun durmuşken bi bakalım dedi

neyse göZe giren şemsie açılmaz dedik verdik ehliyeti ruhsatı

adam aldı ehliyeti bi ehliyete bakıyo bi bana bakıyo bi daha ehliyete baktı geri uzattı

civelek dedi

evet abi dedim

ben seni görmedim durdurmadım dedi ehliyeti ruhsatı verdi gitti bende o şokla uzadım gittim

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çevre yoluan cıktım yardırıyorum 4 te 190 km ler kesiceye girmeler falan..

Burdur -Antalya karayolu arası ... (Babam Jandarma Astsubay) Benim cıktığım gün ise asla radar olmayan bi yer..

Bi baktım ilerde cevirme var Allah dedim sıctık bide jandarma trafik. Götümden nasıl terler akıyo aklıma 210 km leri gördüğüm aklıma geliyor inş o hızda yakalanmamışdır diye nasıl dua ediyorum

Durdum Bi baktım tanıdık bi uzmancavuş hemen içim rahatladı .Abi babamın haberi yok biraz cıkıyım demiştim söylemessin demi dedim.

Yok söylememde 170 le radara girmişin olum dedi Manyakmısın sen dedi !! Abi cahilliğime ver gençlik işte bastık lütfen babam bilmesin diye nasıl yalvarıyorumm.. Tamm dedi fakat gözleri

jandarma aracını gösteriyo bana sen ayvayı yedin bakışı atıyodu :S :S :S:

Abi ne var ! Ne oldu Falan demeye kalmadan Aracın arka kapısı acıldı ve

İçinden babam bildiğin babam cıktı ve elinde jop var !!!!!

5 saniye bilincimi yitirdim. Dona kaldım .

.Babamm bana havada aduket cekerek üzerime geldi. Aynı aşağidakı adam gibi fakat tıpa tıp aynı koşuş elinde jopla

Gerisi yediğim bi ton laf 1 ay boyunca araba lafı etmedim...
    vallahi billahi kahkaha attım
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

Okhoroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet araba kaçırıyo dur dedim bende bi gezip geleyim kafam dağılır dedim.Az önce kaza yaptım bayırı zor çıkan 1.2 corsa c ile el freni çekili 2 arabayı geri viteste sokaktan caddeye kadar ittirdim.Ehliyetim var ama genede y...a yedim.bu Pc yi son görüşüm olabilir
    Edit: Debriyajı kaçırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Okhoroz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet araba kaçırıyo dur dedim bende bi gezip geleyim kafam dağılır dedim.Az önce kaza yaptım bayırı zor çıkan 1.2 corsa c ile el freni çekili 2 arabayı geri viteste sokaktan caddeye kadar ittirdim.Ehliyetim var ama genede y...a yedim.bu Pc yi son görüşüm olabilir
    istemsizce güldüm kardeşim kusura bakma geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun umarım şakadır değilse enazından kaskonuz vardır..

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kasko ve sigorta vardır inşallah.
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaka değil az önce araçları çektiler 1 duster 1 206 vardı.Araçlar şimdi çektiler.Bizim araçta pek bişey yok tamponu gümlemiş.Diğer araçlardada pek bişey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kasko ve sigorta vardır inşallah.
    Kaskosu sigortası var herşeyi tam Allah korudu Daha kötü olabilirdi.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaskosu sigortası var herşeyi tam Allah korudu Daha kötü olabilirdi.
    Geçmiş olsun kötü bir durum.

Traxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yil 2007 :d aracim clio Kosovadan Turkiyeye sabah 8:00de yola ciktim ole tin tin ilerliyordum bulgaristanin buyuk bi bolumunu gectimistim Haskovo sehrine aksam saat 22"30da civari varmistim burayakadar hersey iyi kapikuleye birkac kilometre vardi herneyse bu sitede Bulgaristanli arkadaslar bilir Haskovo Lada yetkili servisini otobana yaklasik 1 km olani herneyse fazla uzatmiyim iste o rampadaya varmistim ki :d araba gaz yememeye basladi (yigildi) :d kendikendime dedim la noluyo manyetik alana mi girdim ole bi his yani :d sapasaglam yuruyen araba durdu gaz yememeye basladi istop etti, rampadan bosa atip geri ile parkettim saga, arac calismiyor bi turlu boguldu dedim kesin benzinden falan herhale, yok arkadas calismiyorbitirlu gece sole diim bilenler vardir o yolu zindan karanlik tek tuk tirlar falan gecior ole bi yer yani. hayatimda o geceyi unutmam asla :d yaklasik 1 kilometre geridede benzinci vardi ama kendikendime diyom bu araba yi salsam tersten yokus asagiya gidermi o_O trafik yok tekim yani neyse cevirdim bir sekilde ters yonden gidiyorum ortlulerimi yaktim. bu aradada tekrar vurdurdum tik yok calismiyor neyse bisekilde ittire ittire benzinciye vardim hic unutmam genc bi kiz calisan vardi market bolumunde ingilizce bilmiyo servis diyom anlamiyor Vallahi yalanim yok saat 12den sabah 6ya kadar sabahladim o benzinci kafesinde, bi ara kaputu acip baktim bakmaz olaydim :d ne gorim triger yuvasindan cikmis o geceyi unutmam neyse sabah oldu taksiciler basladi gelmeye falan birine sordum servis diye kartizit verdi lada servisi diye cekici ile falan goturduk herneyse 700 - 800 metreye 80 euro para almisti tamm dedik, soktum servise, servis sahibi Turk cikmazmi hic unutmam Ali abi bu adam ayni zamadada polis komiser falandi galiba, neyse basladilar arabayi sokmeye ust kapagi subaplar falan ne varsa gitmis buaradada benim sadece 24te kadar bulgaristanda bulunma surem var cunki trazit geciyoruz neyse ceza yememem icin karakola gittik servis sahibi bi kagit hazirladi iste arac arizalidir diye falan bu aradada parca ariyoruz yok diolar turkiyeden getiririz 2-3 gune kadar olur dediler, dedim abi servis kagidimi alip Turkiyeye otobusle gidip getirim ben parcalari olur ole yapalim dediler neyse istikamet aksaray aldim parcalari falan dondum haskovoya basladilar toplamaya arabayi ama gorseniz 4 - 5 kisi calisiyor acemilik hat sfada ki ben hastanin tekiyim :d neyse bi sekilde topladilar ilk marsi basicaz usta demezmi komprssiyon dusuk neyse ugrasttilar bisekilde oldu sonunda 200 kusur euro tutmustu komple iscilik, yola ciktim rodajimi yapiyorum ) cok fazla uzattim biliyorum ama o gunu unutamam ya Vallahi. oglen bitmisti arabanin isi la dedim bukadar kaldim bari biraz gezim ole sagda solda kahve falan ictim iste yola koyuldum kapikuleye 12de falan varmistim. buda bana bi ani arabada abimin, solememistim hic :d kusura bakmayin biraz kafanizi sisirdim ama cok kotu bir olay sizinle paylasmak istedim yola cikmadan oncede yagini suyunu degistirmistim ama malesef triger seti kayis degilde triger gergi rulmanlari asinikmis oyuzden cikmis yerinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim öyle çok ekşınlı bi maceram yok ama büyük abimin arabasını el freni çekili 3-4 kilometre sürmüştüm arabanın tekerleklerıne ıcıne ne kadar parfüm sıksamda koku gitmemişti abimde lastik yaktım sandı ama abim sağolsun hiç bişey demedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)