User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Corsa Sport 1.3 CDTI

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene van a binsen + olarak verdiğin mtv,sigorta,kasko,muayene farkına sport alırsın zaten
    şu anda zaten 2005 model 1.3 cdti corsa van var bende, cam koltuk işli halde.

masrafı ne dersen yıllık 600 tl mtv, 150 tl vize, sigortası çok düşüktü hatırlamıyorum kasko yok, deli gibi az yakıyor. Her türlü karlı bir araç.. Yani 2 yılda corsa sport alınır demek fantastik olur 15 yıl filan desek anca.... Sonuçta corsa sport'un 480 tl civarı mtvsi olsa, 2 yılda 150 tl vizesi olsa, yine sigortası olacak.. Kümülede bakınca çok bir fark yok aslında.. (Bir tanesi 13 bin tl'lik araç diğeri 30 bin tl)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç güzel ama fiyatı fazla değilmi yahu
    98 patlak vtec parasına....

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aracın konsol ve döşemeler müthiş ama sunroof yok, direk vazgeçme sebebi. Bunu alacağıma corsa van alırım.
    Vanmı alırsın

sport ve van kıyaslamada cam tavan en son seçenek olamı bence
    birinde 8 airbag birinde 2
    birinde 90 hp biri 75
    biri 6 ileri biri 5 ileri
    koltuk dosemeleri isofix digeri std
    ne bilim direksiyon kumandasından tut yayı amortisörüne kadar ikisinin alakası yok
    biri 2 yıl digeri her yıl muayenesi var falan

Bence iyice araştır derim o fiyatlarda bu özellikte bukadar yakışıklı bi 2. araç yok

Olsa ben almazdım
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vanmı alırsın

sport ve van kıyaslamada cam tavan en son seçenek olamı bence
    birinde 8 airbag birinde 2
    birinde 90 hp biri 75
    biri 6 ileri biri 5 ileri
    koltuk dosemeleri isofix digeri std
    ne bilim direksiyon kumandasından tut yayı amortisörüne kadar ikisinin alakası yok
    biri 2 yıl digeri her yıl muayenesi var falan

Bence iyice araştır derim o fiyatlarda bu özellikte bukadar yakışıklı bi 2. araç yok

Olsa ben almazdım
    abartılı bir benzetmeydi tabiki ama sunroof bence böyle bir araçta çok önemli. Sport ve van kıyaslaması yapılmadı, bu zaten saçma olur. 2007 model linki verilen o aracın bir keyfi olmaz diye söyledim.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda zaten 2005 model 1.3 cdti corsa van var bende, cam koltuk işli halde.

masrafı ne dersen yıllık 600 tl mtv, 150 tl vize, sigortası çok düşüktü hatırlamıyorum kasko yok, deli gibi az yakıyor. Her türlü karlı bir araç.. Yani 2 yılda corsa sport alınır demek fantastik olur 15 yıl filan desek anca.... Sonuçta corsa sport'un 480 tl civarı mtvsi olsa, 2 yılda 150 tl vizesi olsa, yine sigortası olacak.. Kümülede bakınca çok bir fark yok aslında.. (Bir tanesi 13 bin tl'lik araç diğeri 30 bin tl)
    Eski kasa vanla yeni kasa sportu kıyaslamak daha fantastik gerçekten

C kasada comfort binekle 1.7 veya 1.3 vanı kıyaslasanız tamam arka koltukdan başka fark yokta.Yeni kasada aynı değil.

Sizin aracınızdan arkadaşımdada var trafik sigortası 500TL oda en uygun olanı 1000TL fiyat veren vardı.Ben anadolu sigortaya 300TL'ye yaptırdım.

Kasko desenizde öyle fark vardır.

Vergi olarakta aynı yaştaki arabaları kıyaslayın 0-3 yaş arası van ve otomobil senelik 300-400TL fark vardır.

Ki Koltuklarını direksiyonlarını,airbaglerini spor amortisörleri v.s. saymıyorum.

Yanlış anlamayın eski yeni muhabbeti yapmıyorum ikiside parasını hakeden mantıklı araçlar geçen senede 1.7'm vardı benimde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski kasa vanla yeni kasa sportu kıyaslamak daha fantastik gerçekten

C kasada comfort binekle 1.7 veya 1.3 vanı kıyaslasanız tamam arka koltukdan başka fark yokta.Yeni kasada aynı değil.

Sizin aracınızdan arkadaşımdada var trafik sigortası 500TL oda en uygun olanı 1000TL fiyat veren vardı.Ben anadolu sigortaya 300TL'ye yaptırdım.

Kasko desenizde öyle fark vardır.

Vergi olarakta aynı yaştaki arabaları kıyaslayın 0-3 yaş arası van ve otomobil senelik 300-400TL fark vardır.

Ki Koltuklarını direksiyonlarını,airbaglerini spor amortisörleri v.s. saymıyorum.

Yanlış anlamayın eski yeni muhabbeti yapmıyorum ikiside parasını hakeden mantıklı araçlar geçen senede 1.7'm vardı benimde.
    amaç tabiki sidik yarıştırmak değil konu zaten başlıktan çok saptı

Ben Denizlideyim zorunlu sigortaya en fazla 150-200 TL verdiğimi hatırlıyorum, kaskoyu 600 tlye yaptırmıştım, sonra gerekli görmeyip kaskoyu iptal ettirdim.. Yani benim hesabıma göre corsa van ile normal binek arasında, ilk alıştaki 18-20 bin liralık farkı kapatacak kadar yıllık masraf farkı yok...

Bu arada attığım linkteki aracı alıyoruz, hayırlı olsun 2 tarafa da..

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olay van vs sport a dönmeye başlamış sportu kötüleyecek değilim evlilik planım olmasa MURAT adlı üyenin sportunu alırdım. ama o kadar bütçe ayıramadığım için gidip van aldım. ikisi yan yana kıyaslanamaz bile. fakat düzgün bir van ile düzgün bir sport arasındaki fiyat farkı %40 civarı. ben 2009 van kaskosunu 600 e yaptırdım. her sene muayene var. yıllık vergide kasko bedelinin %5i muhabbetine 1 alt dilimden ödüyorum. trafik sigortası normal ile çok fark yok. işin özü az bir farka 'ÇAKMA' sport sahibi olunabiliyor

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben asiri memnunum aracimdan bence sinifinda alinabilicek en iyi arbalardan biri benim tek sorunum acele attim ve cam tavanli almadim ama araba 33 bindeydi acirmak istememistim.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay van vs sport a dönmeye başlamış sportu kötüleyecek değilim evlilik planım olmasa MURAT adlı üyenin sportunu alırdım. ama o kadar bütçe ayıramadığım için gidip van aldım. ikisi yan yana kıyaslanamaz bile. fakat düzgün bir van ile düzgün bir sport arasındaki fiyat farkı %40 civarı. ben 2009 van kaskosunu 600 e yaptırdım. her sene muayene var. yıllık vergide kasko bedelinin %5i muhabbetine 1 alt dilimden ödüyorum. trafik sigortası normal ile çok fark yok. işin özü az bir farka 'ÇAKMA' sport sahibi olunabiliyor
    söylediklerine imzamı atarım da, bu alt dilimden ödeme muhabbetini ben araştırmıştım, bizdeki araçda da cam koltuk işli olmasına rağmen ruhsatta kamyonet diye geçtiği için bu avantajdan yararlanamamıştım..(araç 2005 model 1.3 cdti corsa)

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylediklerine imzamı atarım da, bu alt dilimden ödeme muhabbetini ben araştırmıştım, bizdeki araçda da cam koltuk işli olmasına rağmen ruhsatta kamyonet diye geçtiği için bu avantajdan yararlanamamıştım..(araç 2005 model 1.3 cdti corsa)
    onu da belirttim kamyonet otomobil olayını ama tüm sigorta işlerini yaptırdığımız sigortacım yaptığını söyledi. zaten vergiyide ödemiştim o yüzden şimdilik salladım ama yeni vergi dönemi öncesi yaptırırım haber veririm o zaman. onun dışında bugün sırf meraktan tekrar baktım trafik sigortam 160küsür kaskom 600 küsür, vergi farkı ve fazladan 1 muayene dışında sabit giderler anlamında çok bir fark yok sanırım sportla van arasında

Murat Özcan
    Misafir
    Güzel arabalar bunlar ama galerilere hiç güvenmiyorum

aLLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34VB2882 Hb Stock VTEC
    Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)