+1453 :) ....ş.
Printable View
herşeyin 3 harfi güzel :)
sex.
aşk.
vtı.
Bi de vti olsa demekki bu 45 yazacaktı :D
genel olarak piyasa pahalıki ayrıca neden 25 30 liralık ieslere bakıyorsunuzki 17 18 liraya tertemiz orijinal iesler var ve o paraları gayetde hak eden araçlar.... birileri değerinin 5 6 üstünü yazınca piyasa belirlenmiş olmuyor herzaman piyasanın ortalama fiyatı o aracın piyasa ederidir... yani kısacası şu anda bana göre EF civic 7-8, civic ex 9-10, si 11-13, integra 10-13, civic 1.4 13-14, 1.6 ies 16-18... ederleri var bana göre.... ki piyasa ortalamasıda böyle şu anda....
hondacılar arabaların sadece bır araba oldugunu hondaya bınmenın ayrıcalık oldugunu sandıkları dunyadan göç edip gercek dunyaya donduklerı zaman pıyasaları duser YADA aynı yıllarda uretılmıs bır opele ford a cıtreone bındıklerı zaman ah ben 5500 kere yanılmısım dıyeceklrıde olucaktır
benim arac anlayışım söyle bir arac yakıyorsa gidecek gidemiyorsa az yakıcak hem japon hem alman kullanıyorum almanın tadı da farklı japonun tadıda ama hem yakıp hem gitmeyen araba oldumu o araba yaramaz aga
Sifir bir fiat 500 (benzinli)un 50 bin tl olmasi yada bos bir megane in 50-55 bin olmasi normalmi? Bundan 2-3 sene once megane ne kadardi?
Kaldiki bu Honda icin degil tum araclarda bu boyle ornegin 98 model bir corsa ne kadar? 13-14-15 bin arasi bu boyle artik 2sene once 100 tl ile sokaga cikip gezip tozabiliyordun simdi 100 tl ile ne yapabiliyorsun?
Bırakınız bunu Honda sahibi olan arkadaşlar tartışsın diğerleri niye statik elektrik yüklü geliyor buraya anlamak güç :D Kar etse ona zarar etse ona diğerlerine ne oluyor yani?
şimdi bu yazılanları okuyunca aklıma geldide geçen yine böyle bir konu açılmıştı birisi bişey yazmıştı ; hayırdır aracınla takas istedinde üste paramı istedi honda sahibi :D
özelliklede focusmusty35 için tam uyuyo. kusura bakma kötü amaçlı yazmadım :D