2008 ' de 22.000 Tl ye hatasız boyasız 98 HB Kırmızı Vti almıştım. Sene 2012 ; hatta 2013 fiyatlar... Şaşırtıcı
Printable View
2008 ' de 22.000 Tl ye hatasız boyasız 98 HB Kırmızı Vti almıştım. Sene 2012 ; hatta 2013 fiyatlar... Şaşırtıcı
7-8 sene evvel 1,4 is aldım...hala biniyorum...arkadaş bir araba hiçmi bozulmaz hiçmi arıza yapmaz yaa...maşallah diyelim...:)
99 Vteclere 28-30 istiyorlar şakacı arkadaşlar :)
20 bine olan bütün vti lara bakıyorumda kazalı hepsi :)
Memlekette insanlar konudan, komşudan, akrabadan, eşten, dosttan vs. gördüğü arabayı aldığı sürece bu araba piyasası değişmez.İnsanımız değişik araba alıp binmekten korkuyor.Bu gün 97-98 torosun 11.000 lere 12.000 lere gittiği şehirler var.O adama dacia al desen döver seni.Halbuki o da renault mamülüdür.Tartışmak boşunadır.Türkiye de çoğu insan mazdanın toyotadan sağlam olduğunu inkar eder.Çünkü en çok o var.Bana 2003-2004 üstü araç soranlara ben direk lancer diyorum.Alıpta memnun olmayanını daha görmedim.Ama etrafına sorsan "salak lancer almış insan bir corolla alır" derler.Neden corolla diye sorsan da sağlam olduğu için derler.
Lafın özü Türkiye de vergiler vs. yüzünden otomobil bir ihtiyaç olduğu kadar yatırım aracı.Avrupa da Amerika da 3-5000 e canavar gibi arabalar alırsın ve başına bir şey gelse çöpe atarsın gam yemezsin.Ama Türkiye de öyle bir lükse sahip değilsindir.Kolay paraya çevrilecek bir şeylere bakar insanlar.Dolayısıyla gönlündeki arabayı alamaz kolay kolay.
Böyle sıralanır gider.
honda artık klasik aile aracı olmaktan çıktı özellikle eg ve ek lar insanlar bu araçları zevk için alıp kullanıyorlar ve talepde araca fazla, doğal olarak fiyatlar yükseliyor tamamen arz talep meselesi..
ben 22 ye vti aldım şans eseri buldum bulamasaydım 26 -27 vermeyi de göze almıştım...
ıkı gun oldu 14 is 18500 e sattım aracımı..2000 model..demekkı talep var...bızler konustukca fıyatlarda ınmez...
Aynen kanka okadar aradım güzel çok temiz Sİ buldum yalan yok 12 ye aldım filtre taktım bi arkadaş 13.5 veriyim dedi tamam dedim boya masrafı vardı komple boya istiyodu baktım fiyat iyi harcasam maliyetine satamazdım belki. Şimdi yine arıyorum Hondamı olur başka bişemi olur. Fiyatlar yüksek ama piyasasıda var ben 2 sene önce 99 1.4 İS sattım sunroflu kırmızı HB 13.750 ye fiyat çok iyi diyodum o araba dursaymış şimdi 18 edermiş heralde fiyatlar bencede çok, etmez o kadar ama yüksek alsanda yüksek satılıyo bu bir gerçek.
hazır konu açılmışken :) amcadan 98 model 1.6ies manuel, gümüş gri, gerçek İLK SAHİBİNDEN, güvenlik paketli, full servis bakımlı, tüm evrakları yedek anahtarları mevcut olan bu aracı satılığa çıkarsam bu piyasada çekmem gereken fiyat ne olmalı?
18.000 lira yazarsan aranırsın ama 13.000 yazarsan kazalı diyip dönüp bile bakmazlar ...
1.4 is , 1.6 ies lerin fiyatının vti ile denk gelme sebebi vti ye benziyor + az yakıyor göze hitap ediyor. ama donanım 0. çok yakın arkadaşım da var 1.4 is bomboooooooooş. ha ben pejocuyum hondayı kötülüyorum gibi gözükmesin ama herkes biliyor neyin ne olduğunu. abssiz klimasız airbagsız vs vs yani standart donanımsız arabaya full+full yazıyolar +olarak 19 20 milyar fiyat çekiyolar sonra da gelip pejo 5 para etmez araba 19a gti mi satılır diye laga luga edenler var anlamıyorum bu neyin kafası. hondayı piyasasını bilenler bilir 1-2 sene öncesinde 16-17e temiz vtiler vardı yalan mı
genelde oluyor böyle hatırlarsanız bundan öncede 106 gti ve bmw e30 e36 kasa modası vardı şu ara duruldu şimdi honda moda oldu :) bakalım sırada ne var :)