ne hondaymış amk
15e vti var desem pm kutum dolar
Printable View
ne hondaymış amk
15e vti var desem pm kutum dolar
2005 te düşük kmli orjinal vti bulana kdr bi yerlerimi yırtmıştım kazasız boyasız 21 000 e aldım 75 000 deydi inciğine cinciğinede bakmıştık o dönemde kmleri 120 000 100 000 civarındaydı :D
bakıyorum aynı arabalar 7 senede hiç km yapmamış hala 200 000 olamamışlar :D
bide utanmadan dünya para istiyolar sadece vtec açıyo diye :)
vti ın ederi gözümde maximum 15 000 dir şu senelerde
1.6 iesler 12 000 oda doluysa
1.4 lerde 9 000 civarında olmalıydı :)
ama bu fiyatlar ötv den dolayı şaşkınlık yarattı insanlarda şimdi herkez tuttuğunu ...
şöyle bi sonuçta çıkarabiliriz
kapitalist bakım masrafı yüksek dayanıksız ve vti a göre daha az safkan otomobiller vti a vb makinalara talebi arttırıyo
kaldımı piyasada kaportasi pilastikten olmayan 4 köşeside şöför koltuğundan görünen yalıtımdan eser olmayan araba ? :) malesef yok bnm bildiğim özellikle gti sınıfında
ep3 bile ilk bindiğimde bna na hoş gelmişti kasa yapısından dolayı
ama hondanın sağlamlığı ömür açısından cidden iyi parça bolluğu bakım maliyetinin düşük olması ...
ne çok yazdım spor gazetesi :D kodum hondaya gitti :D
EDİT : :D şimdi paylaşılan ilanlara baktımda :D yuh beee bu nedir arkadaş :D jant yay pasta cile 3 5 aksesuar toplasan + 3000 masraf hoop 30 000 e 15 yaşında araba :D la yörü git derler adama :D
lpg yı 2.59 dan alıyorum 20 tl ıle sehır ıcınde 83 km sehır dısı 97km gıdıyorum lpg de 210 colkrahat gıdıyorum 87000 km dır araba lpg takılı sadece lpg filtresını degıstırdım masallah dıyeyım barı sorun yok hondayı vs kotulemıyrum sadece cok abartıyrlar herkesın arabası kendıne guzel sonucta
nasıl zoruna gidiyo milletin Honda piyasası ya.. herkes böyle dedikçe inşallah daha fazla yükselir diyorum.
altında Honda olmayan adamın gelip burda yorum yapması yanlış, sanane Honda piyasasından
biride 1.6 İes'ler 12 olmalı demiş.... sadece şu ilanı incele kaç model araca ne kadar istemiş markasına da bak ondan sonra İes'e fiyat biç
Tofaş Doğan SLX 1.6 ie 1998 Model 12.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 101487528
Honda'yı bu kadar küçümsemeyin.! araç sahibinin değil mi ? istediği fiyatı yazar
demi ama kimse almak zorunda deıl :D daha neleri var burasi türkiye burda hersey olabilir
kapaga ne yaptırmıs okuyun bi acıkmayı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01257575/detay
Birde bu yeni Hondaların piyasası nasıl acaba? FD6 vs...Hep eskileri göz önüne almışız gidiyor. Yenilerde primlimi bu kadar? Diğer markaların hep güncel kasaları konuşuluyor. Yok dizel oto. vs...
Bu durumda Honda hiç gelişim kaydetmedi eskilere dönüş yapıyor Hondacılar.
Hem alan olmadıktan sonra satana.... Ya da alan varsa helal olsun, alan memnun satan memnun...
Kimsenin zoruna gideceğini sanmıyorum hocam.. Ayrıca bir yere yorum yapmak için illa o arabanın sahibimi olmak gerekiyor? Forum değil mi burası, isteyen istediği yere yorumunu bırakır.. Kime kalmış bunu sorgulamak? Ben ak derim sen kara dersin herkes fikrini belirtir.
bir malın ne kadar talebi olursa okadar fiyatı yüksek olur bunu hala anlamayan insanlar var hondayı ama en çok bence burda biz kendimiz yükseltdik. herkes sorgulama acdı herkes videolar resimler falan filanlar paylaştı bırakında artsın fiyatı inanın şimdi desemki 15 bin Tl vtec var telefon acıp derlerki neresınde boya var :) anlatmak istediğim bu.
Arkadaslar bu ulkede sahinin doganinda renonunda hondaninda piyasasi olmez talebide bitmez talep oldukcada aracinin temiz oldugunu inanan insanlarda fiyatini yuksek tutuyor vtec lere 27 - 28 lira veren adamlar sanki Bu forumdan degil tamam bukadar yuksek olmamali belki bunu hepimiz biliyoruz zaten ama burda laf soyleyen arkadaslarin vtec i olunca sanki onlar 15 liraya vericek. sahip olmadan yazmak kolay bana gore vtec 15 si 10 ies 12 eder die sanki bu araclardan sizde olunca bu fiyatlarami saticaksiniz biraz igneyi kendimize batirip sonra cuvaldizi baskasina batiralim
yenıler eskılerın yerını tutmadıgı ıcınde bıraz bu kadar yukseldı fıyatlar.ne varsa eskılerde var