Geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun..
Printable View
Geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun..
Sağol.
3. vitesim yaklasık 170 de bitiyor, 7200rpm dönüyordum. bu devirdeki basıncımda yaklaşık 1.3 bardı. Kovan,volan ve dişlisi, diferansiyel vs tamamen parcalandı ve fırladılar. kontrolü kaybettim ve çarptım. Tabi bunların olduğunu o an idrak etmem imkansızdı. Allah Gökhandanda razı olsun..
Sağol Ramiz, doğru evet benim.
Allah'a şükürler olsun burnumuz bile kanamadı çok şükür. Tabi halen kabullenemiyorum kabullenmekte istemiyorum ama oldu. Kimsenin canına malına birşey olmadı en büyük tesellim o.
allah beterinden korusun sana ve gokhanoluk'a cok geçmiş olsun... mal canın yongası illaki üzülüceksn ama senden arkadaşından cok önemli deildir böyle teselli et kendini.
Çok geçmiş olsun alper ,sizlerde bişe yok çok şükür.
Çok geçmiş olsun.
Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Her işde bir hayır vardır desekde, canını sıkma desekde insan üzülüyor ister istemez...
kazadan sonraki günlerde örneğin bir iş yaparken biranda aklına geliyor düşünüp hüzünleniyor insan nasıl oldu nerde hata yaptım gibi bunu gerçekden iyibilirim.Allah herkesi kazadan beladan korusun.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Araba vs. hiç önemli değil burnumuz bile kanamadı diyosunuz ya önemli olan o.
Ankarada bi kaç yıl önce turbo106 kazası yaşandı. Benim ustam da o arabadaydı ve 1 yıl işgöremediğinden 5-6 tane arabasından oldu. Her zaman daha kötüsünü düşünüp şükretmek lazım. Tekrar geçmiş olsun.
Sağlık yerinde olduktan sonra hepsi olur. Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun. Kimseye bir şey olmaması sevindirici, Allah daha iyilerini nasip eder inşallah.
Alperim cok gecmis olsun . Kimseye birsey olmadiysa eger Gti mis gtr mis hepsi bos .
Geçmiş olsun, kimseye zarar gelmemiş olması tesellisi.. Allah daha iyisini nasip etsin..
geçmiş olsun,ALLAH daha beterinden korusun..
çok geçmiş olsun alper kardeşim allah korumuş
geçmiş olsun
Allah yaşatmasın kardeşim bir daha böyle olay tekrardan geçmiş olsun.
geçmiş olsun..
Adaş boşver arabasını sizlere bişey olmamış ya gerisi teferruat. Araba her zaman yerine konur önemli olan sizlerin sağlınızın yerinde olması. Bilirim zordur düşündükçe canın acır boğazına oturur ama Allahın bizlere verdiği en büyük güç unutma gücüdür. Bunlar birer tecrübe üzülme desekte boş allah tez zamanda unuttursun inşallah.
Büyük Geçmiş Olsun
geçmiş olsun,her şeyde bir hayır vardır,daha iyileri nasip olur inşallah,nasipsiz dayak bile yenmezmiş,sizlere bir şey olmamış öenmli olan o gerisi tekrar yerine koyulabilir.
Kardeşim tekrar söylüyorum geçmiş olsun Allah seni bize bağışladı mal yerine daha iyisiyle gelir.
spook gti nazara geldi ..
cok cok gecmis olsun bro, bir spook gti gider bir spook gti gelir ama neyseki gercek spook'a birsey olmadi allah korumus... tekrar cok gecmis olsun
özellikle böyle emek verilmiş araçların böyle olması çok üzücü ... ancak ne olursa olsun şükretmek lazım cana gelmediğine ... çok geçmiş olsun ...
Cok gecmıs olsun Cana gelmesın.
Cok gecmis olsun, mala gelsinde candan onemli degil
aracını çok beğeniyordum konusunu takip ediyordum surekli
çok geçmiş olsun size birşey olmaması sevindirici arabanın çokta onemi yok denilen gibi hata herkes yapıyor..
geçmiş olsun :((
geçmiş olsun,Allahım beterlerinden korusun
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Buyuk gecmis olsun cana gelmesinde mal yerine gelir.. Allah beterinden korusun
Büyük geçmiş olsun Alper ne denilebilirki bu durumda Allah kimsenin başına vermesin
cana geleceğine mala gelsin daha iyileri olur inşallah
Geçmiş olsun Alper, Allah'tan sizler iyisiniz birşeyiniz yok...
geçmiş olsun allah korumus cana geleceğine mala gelsin bosverinn
yavuz bahsetmişti, çok geçmiş olsun
Allah korumuş, geçmiş olsun. Üzücü bir durum gerçekten ama sizlere birşey olmaması asıl önemli olan.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah daha iyilerini nasip etsin.
Geçmiş olsun başkan, senden bişey yok ya mal elbet kazanilir alinir yapilir koy gitsin...
gecmıs olsun mal yerine gelir .
yanlıs vıtes atmaktan nasıl boyle oldu sasırdım,sanzıman dagılmıs yazdıgınızı okudumda öyle olunca surusunuze ne etkı ettı aracı yavaslatamadınızmı
geçmiş olsun...