çok geçmiş olsun cana birşey olmamış mal geri gelir .. allah daha beterinden korusun
Printable View
çok geçmiş olsun cana birşey olmamış mal geri gelir .. allah daha beterinden korusun
geçmiş olsun cana gelecegine ...
geçmiş olsun konuyu görünce çok üzüldüm size birşey olmaması sevindirici daha iyilerini alısınız yaparsınız inş.
Cana gelmemesi sevinilecek kısım Allah korumuş cok geçmiş olsun .
geçmiş olsun üzücü bir durum.şükür sizde birşey yok.
Büyük geçmiş olsun.. Üzücü bir olay. Size bişey olmamış Allah'tan.
Geçmiş olsun. Şükür mala gelmiş, size veya dışarıdan kimsenin canına dokunmamış.
Daha güzelleri nasip olur inşallah.
geçmiş olsun, bunda da vardır bir hayır sizde bişey yok bu bize yeter. kaskon vardır inşallah.
Çok geçmiş olsun Alper duyunca inanasım gelmedi açıkçası ama sizlerde en ufak birşeyin olmaması daha önemlisi.Daha iyileri de gelir ama yeter ki Allah daha beterlerinden korusun.
Tekrar çok geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun, sizlere birşey olmamış gerisi bir şekilde hallolur.
geçmiş olsun dostum sende bişi yoksa sıkıntı yok
Büyük geçmiş olsun sizde bişey olmaması sevindirici
büyük geçmiş olsun..
Geçmiş olsun çok
abi şükürler olsunki size bişey olmamış önemli olanda budur bu noktada yoksa tekrardan araba alınır yapılır ki inanıyorum dahaiyisini alıcaksın yapıcaksın bu iş böyle bitmez gibi geliyo bana :)
Kardeşim geçmiş olsun, sağlık olsun daha iyisi gelir
geçmiş olsun :(
Cok gecmis olsun uzuldum valla ne yalan soyliyim ictende yazmissin..ALLAH daha guzellerini nasip eylesin insallah.
çok geçmiş olsun :(
Herkese teşekkür ederim. Allah herkesi daha beterinden korusun.
Kardesim buyuk gecmis olsun tekrardan. Size bisey olmamasi en buyuk teselli cana gelecegine mala gelsin deniyor ama seni az cok tanidigimdan durumunu tahmin ediyorum. Bundan sonraki aracinin eskisinden cok daha iyi olacagina eminim. Daha yolumuz uzun ;)
çok geçmiş olsun..şükürler olsun ki sizlere birşey olmamış..Allah (c.c) daha beterınden korusun ..
sizleri tanımıyorum ama çok geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın
takıp ettıgım sevdıgım bı aractı, buyuk gecmıs olsun, sızlere bsey olmaması sevındırıcı,rabbım beterınden korusun
herhalde kaza sonrası seni ve aracı ilk gören bizdik tekrar gecmiş olsun önemli olan cana gelmesin fakat bu güzellikteki bir arac içinde kayıp :(
çok geçmiş olsun cana gelmemiş bazı zevkler yarım kalmış ama sonu gelmemiş farklı bır arac yaparsınız ınsallah
geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
çok çok geçmiş olsn allah beterinden saklasın
geçmiş olsun
alper büyük geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm. çok baglıydın arabana ve cok seviyodun. allah beterinden esirgesin sizlere bişey olmaması çok sevindirici. takma kafana allah daha iyilerini nasip eder inşallah sana.
coilleri bize yollasana ya :D ( ölücü mod on ) :D
Çok geçmiş olsun, Rabbım beterinden korusun
geçmiş olsun, allah korumuş.
geçmiş olsun cana gelmesin daha iyisi olur inş.
Coook gecmis olsun Allah c.c. cok daha iyilerini yapmayi nasip etsin
ALpercim hiç haberim olmadı geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi ya toplanır yada yenisini alırsın sorun yok :( Hatta S3 bile yaparsın belki..
Araba bulursan biliyorsun bakarız :)
Eksik olmayın sağolun. Esasında eksik birşey kalmamıştı. Meth injection yapacaktım kaza sonrasındaki hafta siparişimi geçicektim o kısmet olmadı sadece.K04 ile 300hp yi görecektik :)
douu walla herkes parçaları soruyor :) onlarda rezerve durumda.. bi ara ilan açacağım zaten ne var ne yoksa.
Çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun. mal herzaman yerine gelirde can gelmiyor. bunada şükretmek lazım