çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, insan verdiği emeklerinin saniyeler içerisinde yok olduğuna şahit olduğunda üzüntüsü büyük oluyor, daha iyileri nasip olur inşallah.
Printable View
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, insan verdiği emeklerinin saniyeler içerisinde yok olduğuna şahit olduğunda üzüntüsü büyük oluyor, daha iyileri nasip olur inşallah.
geçmiş olsun alper
en nihayetinde 4 teker. cana gelmemiş ya, gerisi geri gelir bir şekilde zaten.
daha iyileri nasip olur inşallah
Mekanik arızadan kaza olacağı hiç aklıma gelmezdi, çok büyük geçmiş olsun.
cana gelmemiş mala gelmiş çok şükür. gidenide yerine koymayı tez zamanda nasip eder inş.
Gelmiş geçmiş olsun
Allah beterinden korusun..
Büyük geçmiş olsun...
geçmiş olsun araba yerine konur canınızı sıkmayın
Çok geçmiş olsun, Allah daha iyilerini nasip eder inş :)
Çok geçmiş olsun Alper abi :(
Büyük geçmiş olsun. Beğenmediğim biaraçtı çok büyük emek vardı. Cana geleceğine mala gelsin sizde birşey olmaması sevindirici tekrardan geçmiş olsun.
Geçmiş olsun abi sizde bir şey yok, sen onu sevdiğin kadar o da seni sevmiş ki korumuş sizi burnunuz bile kanamamış.. o kadar uzun süre de aradın en temizi olsun diye inşallah daha temizini bulursun.. Belki önceki sahibine de haber vermek istersin, çünkü o da çok seviyordu aracını..
büyük geçmiş olsun ,cana gelmemiş gerisi önemli değil inşaallah daha iyi bir araba alaırsın.
kardesim cok nadide bi aractı büyük geçmiş olsun konuyu görünce üzüldüm gerçekten geçmiş olsun tekrar
doktor büyük geçmiş olsun o gün gökhan anlattı inanamadım şaka yapıo zannetim... size zarar gelmemesi önemli olan araba her zaman alınır
Geçmiş olsun, cana gelecegine mala gelsin abi.
Daha önce konuşmuştuk Alper kardeşim, herşeyden önemlisi can sağlığınız, olan arabaya olsun. Önünde aile hayatınla ilgili çok daha mühim bir durum var. Kafanı araba olayı ile ilğili şişirme, oldu bitti, artık ileriye dönük başka konuların var sen onlara odaklan. (bu konuda bende peşinden geliyorum :D )
Tekrardan geçmiş olsun, gerçi devamlı konuşuyoruz ama yinede yazmak isterim, elimizden gelebilecek birşey varsa çekinmeden haber ver yeter.
geçmiş olsun .
Canına gelmemiş, geçmiş olsun.
Size bir şey olmadan atlattıysanız gerisi teferruattır, çok geçmiş olsun.
cok gecmıs olsun
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklamış..
büyük geçmiş olsun...
çok üzüldüm :( geçmiş olsun ... Sağlığınızın iyi olduğu sevindirici haber ..
Geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici
Geçmiş olsun.