User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Azerbaycan - Bakü Hakkında

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yada kankacim buraya gelin mutlu mesut takilalim hem Ece'de cok istiyordu

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuzen bi dakika düşünme bile fırsat varken git oralar daha iyi.Paranı kazan yatırımı buraya yaparsın.
    ---BTU cupra---

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yada kankacim buraya gelin mutlu mesut takilalim hem Ece'de cok istiyordu
    Kankacım onun işi ve amacı zaten Chef olmak orda burda baküde her yerde olur yani

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cheers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzen bi dakika düşünme bile fırsat varken git oralar daha iyi.Paranı kazan yatırımı buraya yaparsın.
    Kuzen emekliliğe kadar takılmak anada mantıklı geliyor 19-31 arası zaten yiyeceğim her naneyi yedim İstanbulda yapacak bişey kalmadı pisliğini trafiğini çekiyoruz

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzen emekliliğe kadar takılmak anada mantıklı geliyor 19-31 arası zaten yiyeceğim her naneyi yedim İstanbulda yapacak bişey kalmadı pisliğini trafiğini çekiyoruz
    Aynen öyle.O yüzden iyi düşün kararını ver.Karşına çıkan fırsatlar birdaha çıkmayabilir.
    ---BTU cupra---

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka bi kardeşim yıllar önce inşaatlarda tesisatçı olarak gitti şimdi ithalat ihracat şirketi var para kesiyo gülenci oldu yolunu buldu çokta memnun hayattan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cheers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle.O yüzden iyi düşün kararını ver.Karşına çıkan fırsatlar birdaha çıkmayabilir.
    Arıycam 10 dk'ya

Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bi kardeşim yıllar önce inşaatlarda tesisatçı olarak gitti şimdi ithalat ihracat şirketi var para kesiyo gülenci oldu yolunu buldu çokta memnun hayattan
    Aynen nette okuduğum hikayelerin hepsi benzer durumlar çikolata satmaya gitmiş ithalatçi olmuş herifler

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hacı kedi gibisin Dubaisiydi Baküsüydü bak bidaha gelmez bu fırsatlar iyi düşün!

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka adam akrabam burdan 2 arkadaş gittiler orda cemaate yanaşmış hai bilmesem inanmamda geçen geldi ortaklardan daire aldık 345bin teleye orada evlendi falan ben niye gitmiyorum bilmiyorum

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baku guzeldir, new york disinda en cok polis gordugum sehir diyebilirim yanliz

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray abi bakü sana ne katar bilmemde sen baküye bişiler katarsın eminim

hayırlısı olsun şimdiden.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun süre Kazakistanda kaldım, bu Türki cumhuriyetlerinde bence tek kural var. Çalıştığın yerin arkası sağlam olacak yani Prezidantla bişekilde bağı olacak yoksa en ufak problemde tepene biniyolar
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir akrabamız uzun yıllarıdır orda ticaret ile uğraşıyor. ailesini de aldı götürdü oraya yerleştiler gayet memnundu hayatından. bazen muhabbet ediyoruz hiç öyle alengilli işlerden bahsetmedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun süre Kazakistanda kaldım, bu Türki cumhuriyetlerinde bence tek kural var. Çalıştığın yerin arkası sağlam olacak yani Prezidantla bişekilde bağı olacak yoksa en ufak problemde tepene biniyolar
    O konuda baglantimiz daha saglam olamazdi sanirim bunu duymak guzel oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşıyı verdim sıkıntı yok hepimizi kurtaracak Koray
    ---BTU cupra---

mbquart417 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azerbaycanda 8. senem üniversiteyi okudum ve burda işe başladım...
    Yukarıda yazılanların nerdeyse çuğu doğrudur, heryerin kendine göre + ve - leri vardır tabiki ..
    Ben Baküde değilim ama Bakü hakikaten çok güzel bir yer İş konusunda gelibde geri dönen nadir insan vardır. Tabiki bu oradaki işinize bakar.. Zengin bir şehir yakıt ucuz ama yaşam pahalı , 10 arabandan 6 si jeep dir ve araçlar bently,merce, vs... lüks maşın (araba ) çoktur, gösteriş ön planda , hörmet (rüşvet) var yerine görede değişiyor . Arkanda sağlam birileri oldukca çok rahat iş yaparsınız..
    ...................SF CiviC

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bikaç bakü resmi koyayım

I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Koray uzaktan davulun sesi hoş gelir kardeşim.Fakat 10sene sonra donme gibi bir planla gidiceksen gitme derim şahsen..50.de geri donuceksen eyvalla.
    1.si ydışı cok zor.İnan bak yani alakasız gelcek belkı ama sende bogazına duskunsun cıgkofte ıster canın yoktur,durum ıstersın NAH bulursun,lahmacun ceker canın,iskender çeker,hadi kangal sucuk fln onlar bulunuyo vsde .. baklava ceker canın..Ya abi ne varsa inan olsun turkıyede var ..He ama hayat cok zor ,yaşam cok zor,hayat cok pahalı orası ayrı dava.

Velhasıl; al hanımıda git kardeşim.Ama kafanda donucegın tarııhı netlestır.Baglanma oralara ama baglı degılmssın gıbıde yaşama.Tr'den cok daha rahat yaşam sürersin,imkanlar,maaş vsvs.Birikimini güzel yaptıgın sürece hiçbir sorunun olmaz.+ bir önerim daha var çalıştıgın süre içerisinde ilk maaşından itibaren kenara koy.5alıyosan 1.5koy ..Gecınemesende hayatını kısıtlı yaşayarak ancak bu sekılde bile 20 sene sonra Trde guzel bi ev alcak paran oluyo.. 360milyar..

Ya gidiceksin dönmiceksin,yada hiç gitmiceksin kısacası..İşin özeti bu tüm dediklerimi unut,gurbet zor.

selamlar dostum
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ahmet abi resimler için teşekkürler

Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray uzaktan davulun sesi hoş gelir kardeşim.Fakat 10sene sonra donme gibi bir planla gidiceksen gitme derim şahsen..50.de geri donuceksen eyvalla.
    1.si ydışı cok zor.İnan bak yani alakasız gelcek belkı ama sende bogazına duskunsun cıgkofte ıster canın yoktur,durum ıstersın NAH bulursun,lahmacun ceker canın,iskender çeker,hadi kangal sucuk fln onlar bulunuyo vsde .. baklava ceker canın..Ya abi ne varsa inan olsun turkıyede var ..He ama hayat cok zor ,yaşam cok zor,hayat cok pahalı orası ayrı dava.

Velhasıl; al hanımıda git kardeşim.Ama kafanda donucegın tarııhı netlestır.Baglanma oralara ama baglı degılmssın gıbıde yaşama.Tr'den cok daha rahat yaşam sürersin,imkanlar,maaş vsvs.Birikimini güzel yaptıgın sürece hiçbir sorunun olmaz.+ bir önerim daha var çalıştıgın süre içerisinde ilk maaşından itibaren kenara koy.5alıyosan 1.5koy ..Gecınemesende hayatını kısıtlı yaşayarak ancak bu sekılde bile 20 sene sonra Trde guzel bi ev alcak paran oluyo.. 360milyar..

Ya gidiceksin dönmiceksin,yada hiç gitmiceksin kısacası..İşin özeti bu tüm dediklerimi unut,gurbet zor.

selamlar dostum
    Gidersem bu 3. gurbet olacak tabi bu seferki diğerlerine göre süre olarak uzun olacak

Amaç zaten birikim yapıp emekliliğin tadını Türkiyede çıkartmak. Yeme içme can çekme konusunda hiç sıkıntı çekmedim ki zaten Chef'i yanımda gçtürüyorum

Bakalım hayırlısı, yarın netleşecek herşey

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)