User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
96 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Pitbull sorunu (Ayaz) yardım

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Işık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl alıyolar anlamadım, sokakta her gün benim köpeğime saldıran köpeği belediyeye şikayet ettim, ilk sordukları "tasması var mı?" oldu.
    Tasması varsa biz müdahale edemiyoruz, sahibini bulur söyleriz sadece dediler.

Kafalarına göre köpeği nasıl gelip alacaklar onu anlamadım, o iş orada yapılıyorsa ya burada ya da orada bir terslik var.

Edit: Benim köpeğim de İngiliz Bull Terrier.
    abı hayvanseverlerden birkaç bayanla görustum kadınların söledıgı kelıme başka beledıye olsa her turlu yardımcı olurduk fakat bayrampaşa beledıyesı cok cıns tırnaklarımızı geçiremiyoruz cok sıkıntılı kişiler var

en ıyısı olay dınene kadar gonderın sonra geri alırsınız dedıler ama bu böle nereye kadar sürcek o yuzden kesin çözüm arıyorum

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakla köpeği bina size aitse çatıya filan... Arama izni olmadan eve girecek hali yok ya

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gönder o zaman geçici bir süreliğine ama şikayet ediyolarsa getirdiğinde gene şikayet olur, rahat vermezler sana.Geçici çözüm olur yani.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla vermektense biraz özlem çekin.. Geçici olarak kalsın bi yerde
    ben vermem hayatta

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yer sokak köpeği dolu, İnsanların evinde baktıkları evladı yerine koydukları köpekleri almaya çalışıyorlar, Allah'ım sen akıl fikir ver bana... !!!

Geçmiş olsun dostum,
    Bir süre uzaklaştırmakta çözüm değil aslında,
    Neden dersen o şikayet eden kişi örneğin 1 ay sonra köpeğini geri getirdiğinde yeniden şikayet ederse bu sefer belediyeciler iyiden iyiye kıllık çıkartmak, köpeği almak için gelirler...

Ama lanet olsun eldende birşey gelmiyor malesef, sen genede bi süreliğine uzaklaştır demekten alamıyorum kendimi...
    En azından bir süreli uzaklaştır bu arada çözüm yolu aranır...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bahsettikleri yasa tasarısı hükümet tarafından geri çekildi diye biliyorum, eski yasa mı burada yazılmış olan bilgin var mı?

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Işık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bahsettikleri yasa tasarısı hükümet tarafından geri çekildi diye biliyorum, eski yasa mı burada yazılmış olan bilgin var mı?
    24/06/2004 tarihli 5199 sayılı kanunun 14. maddesi yani şuan geçerli olan kanun

yeni tasarıda sadece ceza kısmı değişiyo teslim etmeyene hapis ve para cezası verilecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya anlamıyorum zaten sokaktakı herkez sevıyo ayazı cocuklar aksama kadar oynuyo yıgenlerım tepesınden ınmıyo kımseye zararı yok havlama huyu falanda yok

aklımın ucundan geçmezdi şikayet edilmesi şaşırdım kaldım

geçıcı olarak gondermek sorun degıl yerım var oraya alırım fakat gerı geldıgınde tekrar sıkıntı olucak o yuzden kesın çözum arıyorum

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum nacizane fikrim,

koca istanbulda ayazın karnesine melez yazacak illaki bir veteriner vardır. öyle bir veteriner bul. oraya melez mi yazdırıyorsun, golden mı sen bilirsin. yasak olmayan bir ırk yazdır adamlar gelmeden. ardından bunların bir üst makamı var il tarım müd. oradan bir tanıdık bulmalısın ve ayazın pitbull olmadığını tescil ettirmelisin. bu işlemlerin ardından kimse alamaz elinden o köpeği.

ben melez yazdırmıştım. he soran oldu mu olmadı. gene de bir önlemdi benim için. kesin ve kökten çözüm il tarım.

umarım faydam dokunur ve alamazlar ayazı. kolay gelsin.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz vermediğiniz ve mahkeme kararı ile gelmedikleri sürece köpeğinizi alamazlar merak etmeyin.Mahkeme kararı içinde ya mahkemenin atayacagı gözetmen gelicek yada alet koyup ses düzeyini ölçecekler.Bunlar harici hiçbir şekilde köpeginizi teslim etmeyin.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inş abi almazlar gidip kaydını yaptırın sibirya kurdu diye belgelerini gösterirsiniz olur biter ses olayını desibelle ölcerler sıkntı kalmaz herşeyi tam zaten ayazın aşısı herşeyi bi hallet abi sibirya kurdu diye yazdır gitsin
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum nacizane fikrim,

koca istanbulda ayazın karnesine melez yazacak illaki bir veteriner vardır. öyle bir veteriner bul. oraya melez mi yazdırıyorsun, golden mı sen bilirsin. yasak olmayan bir ırk yazdır adamlar gelmeden. ardından bunların bir üst makamı var il tarım müd. oradan bir tanıdık bulmalısın ve ayazın pitbull olmadığını tescil ettirmelisin. bu işlemlerin ardından kimse alamaz elinden o köpeği.

ben melez yazdırmıştım. he soran oldu mu olmadı. gene de bir önlemdi benim için. kesin ve kökten çözüm il tarım.

umarım faydam dokunur ve alamazlar ayazı. kolay gelsin.
    Evet bugun tarım il bakanlıgından saglam bır tanıdıgının olması lazım ordan ızın alırsan sıkıntı cıkmaz dedıler ama yok tanıdık..
    Pitbull melezide desen alıyorlarmış.. Başka bir cins te yazmıyor veterinerler kendi başları yanar diye sonra :/ Benim vet boş bırakmıştı..

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen gun aşil için geldiler şikayet varmış kimliğini gösterdik belediyeciler köpeğe hasta oldular kimlikte başka cins yaziyodu tabi ama veteriner ile geldikleri için veteriner güldü sadece belediyeye kayıt yaptırın dedi kaydını yaptırdık kafamız cok rahat Mesut adam gibi konus köpeğini saklama goster en azından Almaya çalışırsa saldir bize bırak köpeği
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz vermediğiniz ve mahkeme kararı ile gelmedikleri sürece köpeğinizi alamazlar merak etmeyin.Mahkeme kararı içinde ya mahkemenin atayacagı gözetmen gelicek yada alet koyup ses düzeyini ölçecekler.Bunlar harici hiçbir şekilde köpeginizi teslim etmeyin.
    Bu konuda bilgili hayvansever avukatlara mail mesaj attım detaylı cevap bekliyorum...
    İnşallah öyledir bu olay..

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bugun tarım il bakanlıgından saglam bır tanıdıgının olması lazım ordan ızın alırsan sıkıntı cıkmaz dedıler ama yok tanıdık..
    Pitbull melezide desen alıyorlarmış.. Başka bir cins te yazmıyor veterinerler kendi başları yanar diye sonra :/ Benim vet boş bırakmıştı..
    gezeceksin kardeşim sabah binecen arabana gezeceksin. her semt tüm veterinerler. hepsine soracaksın. yoksa başın ağrır. bana bunu birebir vet söledi. sadece vet yetmez hatta tarım il'e gitmelisin. isteseler direk onlar ile işlerini çözerler alırlar elinden dedi. babanı sok devreye veya bir aile büyüğü vs vs ne yap et tarım il'e ulaş.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpeğini sokakta salma olarak gezdiriyorsan sıkıntı çıkarırlar, ben bahçen için konuşuyorum.

Aynı şekil zararsız diye sokakta oynatılan bir arkadaşımızın rednose'u sırra kadem bastı maalesef ki aşırı derecede zeki ve 10 numara eğitimli bir hayvandı.

Sen zararsız da desen, millet gözüyle de görse zararsız olduğuna inanmaz, yerleşmiş bir önyargı var bu ırklara karşı.Çoluk çocuğumuza birşey yapar diye şikayet eden oluyordur illaki.

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl bir kart bilmiyorum ama o boş olan yeri sen doldur kart gibiyse bide pvc kaplat
    ayrıca şikayet edeni bi bulsanıza toplaşıp desibel manyagı edelim elemanı
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayvanları severim 4 tane köpeğim oldu ... Hatta bull terrier yavru alacağım yakında. Sokakta da besleyenler var alışkınız ama biliyorsunuz ki sokaklar dar elini uzatsan karşı apartmana değeceksin. Tam karşımız da balkon da jack russell besliyorlar. Ben böyle lanet köpek görmedim bu kadar kafa şişiren durmadan havlayan ufacık vücuttan o ses nasıl çıkıyor anlayamıyoruz. Gece 12 1 e kadar bazen seri havlıyor 20 dakika kesmeden ama gerçekten bu rahatsız edici bir olay. Şikayet ettik mi hayır alıştık ama gelen misafirler bu ne böyle diyorlar. Böyle bir durum varsa şikayet gelmiş olabilir ama havlama günde 5 10 dakika ise şikayet gerektirmez ha eden de kıldır ona da bir şey diyemem. Şimdi laf açılmışken bull terrierler yasak ırka girmiyor diye biliyorum ama ?
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)