User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
96 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Pitbull sorunu (Ayaz) yardım

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu ne kadar sevdiğini herkes biliyor.
    küçükken kaybolduğu zamanki telaşını unutmam..
    çok üzüldüm ama içini rahat tut hiç bir şey olmaz. öyle ellerini kollarını sallaya sallaya gelip alma vs olmaz. sakın verme çocuğu..

mahallede herkes çok seviyor şikayet etmelerine şaşırdım dedin, aklıma hemen zabıta kıyafeti giymiş hırsız olabileceği ihtimali bile geldi.
    bır ıkı kısı eşleştırmek ıstedı bende eşleme yapmadıgımı hem daha cocuk oldugunu söledım bu arkadaslar baya ısrar ettı en son tersledım tek sorun yasadıgım konu bu oldu abı ayazla ılgılı baska hıc sıkıntı olmadı o yuzden anlam veremıyorum alma gıbı sansları yok ama bekleyıp gorucem neler olucak gereken herseyı yapıyorum zaten suan

bu hafta hersey ust uste gelıyo zaten abı hıc sorma var bı sorun bende ama hayırlısı bakalım

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bıtane kurtardım oyle bırının kopegını veya sokak kopegını alıp ayazın kaldıgı yere koyuosun ayaza 1 hafta tatıl verıyosun ekıplere telefon acıp kendı kendını sıkayet ediyosun pittbull beslıolar diye adamlar gelıncede pitbull degıl bu diyosun bidaha şikayet gelse bile sittin sene ugramıyolar

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bıtane kurtardım oyle bırının kopegını veya sokak kopegını alıp ayazın kaldıgı yere koyuosun ayaza 1 hafta tatıl verıyosun ekıplere telefon acıp kendı kendını sıkayet ediyosun pittbull beslıolar diye adamlar gelıncede pitbull degıl bu diyosun bidaha şikayet gelse bile sittin sene ugramıyolar
    bu kısım yanlış olmuş biraz ne dersin?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde bir sure baska bir kopek bulundurmak aslinda banada mantikli geldi . En azindan gorduklerinde bir daha gelmezler .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kısım yanlış olmuş biraz ne dersin?
    abi arkadasının fıaln demek ıstedım orda benim dukkan ılaclanırken arkadasımda kalmıstı pitbull vardı ondada gelıp benım rottweilerı gorup bu pitbull degılkı diyip gittiler bıdahada gelmedıler

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi arkadasının fıaln demek ıstedım orda benim dukkan ılaclanırken arkadasımda kalmıstı pitbull vardı ondada gelıp benım rottweilerı gorup bu pitbull degılkı diyip gittiler bıdahada gelmedıler
    hmm ben de git başkasının köpeğini koy ayazın yerine, onu alsınlar senin köpek kurtulsun diye anladım ben. yanlış anlamışım.
    pardon o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evde bir sure baska bir kopek bulundurmak aslinda banada mantikli geldi . En azindan gorduklerinde bir daha gelmezler .
    evet bunuda dusunuyorum ama ayaz ben olmadan ne yemek yıyo nede duruyo kendını parcalıyo ben yanından uzaklasınca o yuzden bıyere bırakamıyorum sadece evde duruyo arabanın ıcınde bıle bırakıp bıyere gıdemıyorum delırıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm ben de git başkasının köpeğini koy ayazın yerine, onu alsınlar senin köpek kurtulsun diye anladım ben. yanlış anlamışım.
    pardon o zaman
    yok abi yaw ses için değil de ırk içinse direk geri dönerler ses içinse köpeği cıkartırken gelenlerın yanına agızlık takıp cıkartın bahcede boyle gezıyo zaten desıbel olcebılırsınız diye dağ bası degıl ole eve dalıp kedı kopek alamazlar

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok abi yaw ses için değil de ırk içinse direk geri dönerler ses içinse köpeği cıkartırken gelenlerın yanına agızlık takıp cıkartın bahcede boyle gezıyo zaten desıbel olcebılırsınız diye dağ bası degıl ole eve dalıp kedı kopek alamazlar
    benim bildiğim de mahkeme kararı vs gerek evden köpek almaları için.
    zabıtalara böyle bir yetkinin verildiğini sanmıyorum çoğu çakal çünkü..
    direkt paraya dökerler işi..

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yakışıklı, kısa süreli yer değişikliği bence iyi bir çözüm olacaktır.

Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama adamlar ınat ederse test yaptırırlar gene alırlar bana kalırsa bı sure uzaklastır dedı

arkadaslar sıkayet eden kım bellı degıl butun komsular sevıyo hıc korkan yok o yuzden bulmam ımkansız gıbı adınıda sölemıyolar sıkıntı cıkar dıye

aslında sıkıntım yok alır gotururm baska yere koyarım ama neden ayrılıgım evlattan onsuz duramam dıyebılırım bana arkadas dost hersey oluyo

suan bıkac avukatla gorusuyoruz cok ugrasıcam halletmeye calısıcam

fıkır veren arkadaslara tesekkurler ırk yerını allahtan boş bırakmış vet yoksa daha buyuk sıkıntı olucaktı

bı gozu mavi ve renklerı cok tatlı durdugundan kandırmaya calısıcaz bakalım olursa

buda fotosu

OguzU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi öle diyosun ama o köpeği kimse alamaz heleki zabıta kim oluyo imkanvarsa abi şikayetçinin isim numarasını al konuş bence derdi neymiş eğer aşıları tamsa ve gerekli malzemeler (ağızlık vs.) varsa hıç sıkıntı yapma yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşlar tekrar bi sorun başladı

önerileri dinleyip bi süre için düzceye mertcana yollamıştım gerı aldım 1 senedır sorun sıkıntımız yoktu

dün tekrar sikayet edılmış belediye geldi

evrakları aldım kısırlaştırıcam dedım

fakat yasaklı ırk degıl dıye kayıt altına almıyorlar

hiç başına gelen yokmu bi yolunu bulup kayıt altına aldıramazmıyız

lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim kafayı yemek üzereyim..

bu arada karnesinde dogo&sibirya mix yazdırdık ama nafile

mtcvtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka ayazı şikayet eden insan değil adamın hası o sen tekrar gönder bana en iyisi çok özledim zaten
    dragcartel TypeR
    mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kopegınızın kımlıgı varmı ? kımlıkte cınsı pıtbulmu yazıyor ? eger kımlıkte pıtbull yazıyorsa yenı bır kımlık cıkarttırın rıca ıle veterınerden terıer yada staffordshire terrier yazarsa. mahkmeeye kadar gıder sonuc hıcbır zabıtada bunun pesınde koşmaz. koşsa bıle kımlık doğrultusunda haraket edıceklerı ıcın sız kazanırsınız sonucu dıye dusunuyorum

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi öncelikle geçmiş olsun, öncelik ile kimlik değişimi yaptırmanız gerek eş dost bir veteriner yardımcı olabilir ancak bu tamam anlamı ile çözüm olmaz. mümkün olduğu kadar görevlilere ters yapmayın iyi niyetli olun. kafaya takarsa sizi yetkili veteriner eşliğinde yasaklı ırk olup olmadığına dair tutanak bile tutabilirler.
    pitbull çok güzel bir hayvan gerçekten ne yazık ki gücünü ve çevikliğini insanlar ego tatmini veya dövüştürmek üzere kullanıp ziyan ediyorlar.
    sizide uğraştırıp zora sokanlar allahindan bulsunsunlar.
    Köpeğimi yarın aşıya götürücem o sıra kendi veterinerime konuyu açarım bi tavsiyesi olursa burdan yada pm yoluyla ileticem.
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitbull görünce sahipli tasmalı bile olsa varsa diğer sokaktan gittiğim halde şu hayvanı dışarda kendi başına geziyor görsem bile gider sarılırım heralde, ayaz bana korktuğum halde pitbull ları sevdirdi bir de canlı görseydim heralde bir pitbull alırdım evime, hani ne olursa olsun korkanları anlıyorum da şu güzel hayvanı şikayet edeni...

Geçmiş olsun diyelim hocam nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum ama sizin onu kimseye vermeyeceğinize eminim. Umarım en kısa zamanda çözülür bu can sıkıcı durum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mtcvtc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka ayazı şikayet eden insan değil adamın hası o sen tekrar gönder bana en iyisi çok özledim zaten
    o şikayet edenı bı bulsam zaten kanka bıdaha yollarsam almam gerı zaten kanka hep sende kalır benden sonra ayaza bakabılcek tek kişi sensin allah razı olsun senden

Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kopegınızın kımlıgı varmı ? kımlıkte cınsı pıtbulmu yazıyor ? eger kımlıkte pıtbull yazıyorsa yenı bır kımlık cıkarttırın rıca ıle veterınerden terıer yada staffordshire terrier yazarsa. mahkmeeye kadar gıder sonuc hıcbır zabıtada bunun pesınde koşmaz. koşsa bıle kımlık doğrultusunda haraket edıceklerı ıcın sız kazanırsınız sonucu dıye dusunuyorum
    kimlikte dogo & sibirya mix yazıyo tek gözü mavi oldugu ıcın fakat adamlar onu takmıyolar yasaklı ırk kırması bız alırız kayıt falan yapamayız dıyolar

bi tanıdıgımız bugun gıdıp konusucak onlardan olan biri insallah halleder

Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi öncelikle geçmiş olsun, öncelik ile kimlik değişimi yaptırmanız gerek eş dost bir veteriner yardımcı olabilir ancak bu tamam anlamı ile çözüm olmaz. mümkün olduğu kadar görevlilere ters yapmayın iyi niyetli olun. kafaya takarsa sizi yetkili veteriner eşliğinde yasaklı ırk olup olmadığına dair tutanak bile tutabilirler.
    pitbull çok güzel bir hayvan gerçekten ne yazık ki gücünü ve çevikliğini insanlar ego tatmini veya dövüştürmek üzere kullanıp ziyan ediyorlar.
    sizide uğraştırıp zora sokanlar allahindan bulsunsunlar.
    Köpeğimi yarın aşıya götürücem o sıra kendi veterinerime konuyu açarım bi tavsiyesi olursa burdan yada pm yoluyla ileticem.
    dedigim gibi kimlikte pitbull yazmıyo fakat takmıyolar bunu veterinerizle konuşup bılgı verırsenız eger cok mutlu olurum herkese danışıyorum herkesten fıkır alıyorum bi çare bulucaz ınsallah

Alıntı Nameless34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pitbull görünce sahipli tasmalı bile olsa varsa diğer sokaktan gittiğim halde şu hayvanı dışarda kendi başına geziyor görsem bile gider sarılırım heralde, ayaz bana korktuğum halde pitbull ları sevdirdi bir de canlı görseydim heralde bir pitbull alırdım evime, hani ne olursa olsun korkanları anlıyorum da şu güzel hayvanı şikayet edeni...

Geçmiş olsun diyelim hocam nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum ama sizin onu kimseye vermeyeceğinize eminim. Umarım en kısa zamanda çözülür bu can sıkıcı durum.
    tesekkur ederız fakat mılletımız anlamıyo işte

şikayet konusuda bütün gece havlıyomuş kimseyı uyutmuyomuş en cok buna sinirlendım ayaz o kadar sessızkı hiç havlamıyor asla sesı cıkmıyor iftira atıyolar buda beni delirtiyo

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesut onatın dediği gibi yaparsan sıkıntı yaşamazsın.

ayrıca gelen kişilerin kimliklerini incele. ankara da son zamanlarda zabıta vs kılıgında gelip hayvanınız hakkında şikayet var diyerek hayvan çalmalar başladı. dikkatli olmak lazım
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar ugrassanizda sizi sikayet eden gene sikayet etmeye devam edicek kimligi degistirip pitbull degil desenizde sikayet eden uyuz biriyse daha da ugrasmak zorundasiniz . Apartman bizim demiştiniz yanlis hatirlamiyosam sikayet edeni bulmaya calisin onla aranizi iyi yapmaya calisin bence. Ayni sey biz lojmandayken basimiza geldi sokakta buldugum bi kopek rot doberman gibi bi kirma cikti net hatırlamıyorum. 2-3ay gectikten sonra dile getirenler oldu bu benim oğluma saldirir bu parcalar durduramayiz . Tabi bu dedigim lojmanda isler farkli yurudugu icin bi iki kere itiraz ettim kirma bu falan diye ama nafile mecburen babamin isyerine goturduk kopegi kopekte ordan kacti.en buyuk pismanliklarimdandir bu.Biraz uzattim ama kopegin saldirgan olmadigini belirtmissin abi ama sikayet eden 1 sene beklemis gibi gene sikayet etmis ki sen kimlik isini halletsen bile ses yapiyor vs gibi bahanelerle gene sikayet edicek . Bana kalirsa sikayet edeni bulmaya calisin
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)