User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
96 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Pitbull sorunu (Ayaz) yardım

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine gidip ırk tespiti için testler yaptırabilirsin.
    En kolay ve net çözümü bu şekilde bulabilirsin.. Onlardan alacağın belge kapı gibi sağlamdır

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesut bana mail adresini atarmısın? sana bakanlık pitbull genelgesini mail olarak atayım.telefonunuda yaz özelden.
    BaYTaR MURO

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesut onatın dediği gibi yaparsan sıkıntı yaşamazsın.

ayrıca gelen kişilerin kimliklerini incele. ankara da son zamanlarda zabıta vs kılıgında gelip hayvanınız hakkında şikayet var diyerek hayvan çalmalar başladı. dikkatli olmak lazım
    yok abı gelenlerı tanıyorum senelerdır aynı kısıler gorev yapıyo o konuda kesiniz yanı

Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar ugrassanizda sizi sikayet eden gene sikayet etmeye devam edicek kimligi degistirip pitbull degil desenizde sikayet eden uyuz biriyse daha da ugrasmak zorundasiniz . Apartman bizim demiştiniz yanlis hatirlamiyosam sikayet edeni bulmaya calisin onla aranizi iyi yapmaya calisin bence. Ayni sey biz lojmandayken basimiza geldi sokakta buldugum bi kopek rot doberman gibi bi kirma cikti net hatırlamıyorum. 2-3ay gectikten sonra dile getirenler oldu bu benim oğluma saldirir bu parcalar durduramayiz . Tabi bu dedigim lojmanda isler farkli yurudugu icin bi iki kere itiraz ettim kirma bu falan diye ama nafile mecburen babamin isyerine goturduk kopegi kopekte ordan kacti.en buyuk pismanliklarimdandir bu.Biraz uzattim ama kopegin saldirgan olmadigini belirtmissin abi ama sikayet eden 1 sene beklemis gibi gene sikayet etmis ki sen kimlik isini halletsen bile ses yapiyor vs gibi bahanelerle gene sikayet edicek . Bana kalirsa sikayet edeni bulmaya calisin
    kımlıgı söledım pıtbull yazmıyo zaten dogo mix yazıyo bugun bi barınak gönullumuz halletmeye calışıcak ınsallah

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine gidip ırk tespiti için testler yaptırabilirsin.
    En kolay ve net çözümü bu şekilde bulabilirsin.. Onlardan alacağın belge kapı gibi sağlamdır
    bu testı malesef yaptıramam cunku bunu yaptırdıgım taktirde pitbull oldugu ortaya cıkıcak farklı bı ırk oldugunu sölesemde degısık yazmıyorlar malesef belgeye

Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesut bana mail adresini atarmısın? sana bakanlık pitbull genelgesini mail olarak atayım.telefonunuda yaz özelden.
    tesekkur ederım abı özelden atıyorum hemen

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpeğin kimlik kartına amerikan staff diye yazın cinsine k9 eğitimm merkezi inanoğlu çiftliği metin abi bulun o sizeyardımcı olucaktır aynı sorun ile bende karşılaştm ama çok şkür geçmiş senelerde halledildi
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TBMM DİLEKÇE KOMİSYONU GENEL KURUL CETVELİ SAYI:9 YAYIM TARİHİ 26/03/2010

PİTBULL ve benzeri tehlikeli hayvanlar için gerekli önlemlerin alınması

Kısaca derki : el koyma yetkisi tüm kolluk kuvvetlerine verilmesine, pitbull,terrier jaanese tosa ve benzeri tehlikeli ırkların yetkili makamlara teslim edilmesi veya el konulması, kolluk görevlilerinin bu türleri tanıması için eğitim verilmesine vs.vs. diye giden bir karar arkadaşlar.

sizin el koyamazlar demenizle olmuyor bu işler bilginize.kanun açık.
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TBMM DİLEKÇE KOMİSYONU GENEL KURUL CETVELİ SAYI:9 YAYIM TARİHİ 26/03/2010

PİTBULL ve benzeri tehlikeli hayvanlar için gerekli önlemlerin alınması

Kısaca derki : el koyma yetkisi tüm kolluk kuvvetlerine verilmesine, pitbull,terrier jaanese tosa ve benzeri tehlikeli ırkların yetkili makamlara teslim edilmesi veya el konulması, kolluk görevlilerinin bu türleri tanıması için eğitim verilmesine vs.vs. diye giden bir karar arkadaşlar.

sizin el koyamazlar demenizle olmuyor bu işler bilginize.kanun açık.
    abi tekrar tesekkur ederım malesef göndermek zorunda kalıcaz kanun acık oldugu ıcın her türlü el koyma yetkileri ellerinde mevcut

murat abi sagolsun detaylı bütün bilgiyi paylaştı ama çare yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi tekrar tesekkur ederım malesef göndermek zorunda kalıcaz kanun acık oldugu ıcın her türlü el koyma yetkileri ellerinde mevcut

rica ederim mesut inşallah ileride çözülür durum.
    BaYTaR MURO

vinz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rahat ol hacı benim de pitbull'um var terasta besliyorum . apartmandakilerin hepsi şikayetçi . karşı binadan filan şikayet de ettiler . git bi veterinere köpeğini boxer kırması diye yazdır . köpek evinin içinde senin malın gibidir . koltuğun bilgisayarın gibi . kimse gelip alamaz . birileri gelirse açarsın kimliğini gösterirsin güle güle dersin . sıkıntı yapma söylenilenlere inanma .

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimlikte yazanla olmuyor o sadece oyalamaya yarar sonuçta v.b gibi ibare var , veterinerle gelirlerse alırlar götürürler ...çip takıp hybrit diye yazıyorlar bizim burda ama istese yinede alınır bence.

mtcvtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kanka sakin devlete falan teslim etme ben direk oglumu alirim geri nezaman istersende görürsün adam o adam
    dragcartel TypeR
    mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vinz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahat ol hacı benim de pitbull'um var terasta besliyorum . apartmandakilerin hepsi şikayetçi . karşı binadan filan şikayet de ettiler . git bi veterinere köpeğini boxer kırması diye yazdır . köpek evinin içinde senin malın gibidir . koltuğun bilgisayarın gibi . kimse gelip alamaz . birileri gelirse açarsın kimliğini gösterirsin güle güle dersin . sıkıntı yapma söylenilenlere inanma .
    O kadar basit mi o işler.. İşinde yetkili kişiyle gelir alır götürür arkasından baka kalırsın..
    Kanun denen birşey var bak yukarda paylaşılmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar basit mi o işler.. İşinde yetkili kişiyle gelir alır götürür arkasından baka kalırsın..
    Kanun denen birşey var bak yukarda paylaşılmış.
    bu tarz söylemler çok oldu ama sonunda yardım eden birisi yokmu diye birileri arandı hep, hemde bu işi çok iyi bilenler karşılaştı ....ırk kayıdı yaptırmadığın sürece nerde ne yazarsa yazsın almak isterlerse hertürlü alırlar, ben mesela önümzüdeki ay eskişehire yarışmalara gidip orda ırk kaydını yaptırmaya çalışacağım a.staff diye.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimlikte yazanın bi önemi olmuyor malesef..Uzman birisi tarafından kontrol edildiğinde asıl cinsi ortaya çıkıyor sonuçta..
    Şikayet eden taraflara da hak vermek lazım,3-5 hayvan severi işin içinden çıkarttığımızda geriye kalan tayfanın ne olduğu belli..Bu yüzden yapılacak en doğru şey köpeği bir süre uzaklaştırmak bu bölgeden.

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, telden baglandigim icin tum mesajlari okuyamadim, belki soylenmistir ama bende soyliim dedim. Benzer bi sorunu bir yakinimin dogosunda yasadik belediye gelip gidiodu hayvani alicaz vs diye. Hayvani ozel sigortayla sigortalattik firma ismi suan aklima gelmiyor ama bulurum kendi kopeklerimide sigortalatmistim. Sigortali hayvani almalari cok zor, yuklu bir miktar odemeleri gerekiyor. El koymaktan vazgecmislerdi hayvana, halen de mutlu mesut yasiyor
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, telden baglandigim icin tum mesajlari okuyamadim, belki soylenmistir ama bende soyliim dedim. Benzer bi sorunu bir yakinimin dogosunda yasadik belediye gelip gidiodu hayvani alicaz vs diye. Hayvani ozel sigortayla sigortalattik firma ismi suan aklima gelmiyor ama bulurum kendi kopeklerimide sigortalatmistim. Sigortali hayvani almalari cok zor, yuklu bir miktar odemeleri gerekiyor. El koymaktan vazgecmislerdi hayvana, halen de mutlu mesut yasiyor
    merhabalar ilk defa böle bişey duydum musaıt oldugunuzda bilgi verırsenız super olur sıgortalatmak kolay hemen hallederım fakat beslenmesi yasak olan köpeği sigorta yapıyolarmı acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tarz söylemler çok oldu ama sonunda yardım eden birisi yokmu diye birileri arandı hep, hemde bu işi çok iyi bilenler karşılaştı ....ırk kayıdı yaptırmadığın sürece nerde ne yazarsa yazsın almak isterlerse hertürlü alırlar, ben mesela önümzüdeki ay eskişehire yarışmalara gidip orda ırk kaydını yaptırmaya çalışacağım a.staff diye.
    abi ben araştırmaktan bertaraf oldum nereye istersen kayıt yaptır ıstedıgın kadar belgen olsun eğer gelen kişi sana taktıysa her türlü alabiliyo kanunda direk açık madde var o yuzden kayıt falan pekbi önemi yok malesef

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayvanlar ile ugrasan bu insan ogluna ayar oluyorum arkadas... kesin .iki kalmiyordur, karisindan ya da kocasindan dayak yiyordur, is yerinde eziyorlardir sesi cikmiyordur... kesin ezikdir... bu ezikligin gostersi... baska bir sey degil...
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben araştırmaktan bertaraf oldum nereye istersen kayıt yaptır ıstedıgın kadar belgen olsun eğer gelen kişi sana taktıysa her türlü alabiliyo kanunda direk açık madde var o yuzden kayıt falan pekbi önemi yok malesef
    öyle değil,kıf ( köpek ırkları federasyonu ) kayıt oldumu alamazlarda ( baya bir zorlarsın anlamında ) , oraya kayıt etmek için 3 hakemden geçiyorsun ve köpeğin zaten safkan olmalı . Anlayacağın oraya kayıt zaten zor..daha sonra yarışmalarada katılabiliyorsun, yasak ırkları zaten kayıt etmiyorlar, he alırmı yine alır ama almasını zorlaştıracak belgeler olur elinde , öyle hemen vermemen için belglerin olur en azından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca şunu belirteyim , bir tanıdığım köpeği çok havlıyor diye şikayet ettiler ( köpekte golden ) belediyeden gelip mama kabına kadar kayıt altına aldılar ve iyi bakıldığına kanaat getirdiler öyle bıraktılar yoksa onu bile alıyorlardı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)