atlatırsın abi inşallah sen yeterki moralini yüksek tut abi..gerisi faso fiso...
Printable View
Kesinlikle verende allah bunu hiçbi zaman unutma bak ben eğer bu hastalığa yakalanmamış olsaydım yanlış bi evlilik yapacaktım ve allah korusun aileme bişi olsa ileride başıma daha büyük bişi gelse o adam beni bırakıp gidecekmiş...Beni öyle düşündürdü yaşadıklarım...
Hepimizin imtihanları farklı aynı anda hem sağlığımla hemde hayat arkadaşı olarak seçtiğim insanla imtihan edilmiş oldum bi bakıma ama çok şükür her ŞER de bir HAYIR var hep ALLAH a sığın...Verende ALLAH bunu asla unutma...Bak saçını başınıda dert etme sakın...Temmuz başından beri saçlarım hep kısa kimi zaman usturaya vurdurdum kimi zaman bir numaraya hala eski gürlüğü yok ama umurumda değil giden saçın olsun nasıl olsa geri gelecek,daha bugün 2 numaraya vurdurdum düşün yani o derece aldırmıyorum halime üstelik gözlük ve makyajla çok tarz oluyor...Ben lehime çevirdim olumsuzlukları unutma ki bu bi süreç...Allah korusun bi kaza geçirsen bi uzuvundan sakat kalsan o hiç bi zaman yerine gelmez öyle düşün ama saçındı kaşındı kılındı tüyündü onlar çokta sorun değil...Düşün ya bende genç insanım kızların hepsi beline kadar saçla ben 2 numara saçlayım bende bazen üzülüyorum ama olsun hep şunu düşün ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI DÜNYA ÜZERİNE İMTİHAN EDERMİŞ...Ben kendimi böyle avutuyorum ve unutma ki bunları sana söyleyen hala tedavi sürecinde olan bi insan...Güçlü ol mutlu ol ve inançlı ol...
Cok gecmıs olsun Allah acil şifalar versın moralinizi yüksek tutmaya calısın.
Ayrıca ben kemoterapi görmedim ama benimde dökülen saçlarımın yerine gelen saçlar sarıya dönük zaten kumraldım şimdi çıkan saçlar açık kumral yer yer güneşe çıkıncada sarı duruyolar arkadaşların söylediği şey doğru yani...Çıkan saçlar açık renk çıkıyor cidden
Geçmiş olsun. moralinizi bozmayın Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun.İnşallah sizde bir an önce tamamiyle kavusursunuz sağlınıza ..
Dediğiniz gibi hasta oldugunuzu öğrendiniz ama büyük bir hatadan kurtuldunuz.Valla hiç öyle hasta kalmaya niyetim yok daha gencim ALLAH ın izniyle kurtulucam inş.
Desteğiniz için teşekkür ederim
geçmiş olsun , acil şifalar ,
lütfen tedavilerini aksatma ve doktorun dediklerine harfiyen uy ...
yolu yordamı belli imiş , moralini yüksek tut , sevdiklerini düşün , en büyük destekçin onlar :)
sevgiler .
Çok geçmiş olsun
Acil şifalar dilerim umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
Zordur ama buda gelir geçir bende 1 seneden beri kronik bi hastalıkla savaşıyorum ama mecbur yaşamayı öğrendim
İnsan ister istemez üzülüyor morali zayıflıyor ama buda gelir geçer tedavisi var ve olasılığı çok yüksek Allah her daim en beterinden saklasın..
kardeşim çok büyük geçmiş olsun... morel bu işte çok büyük rol oynuyo morelini yüksek tut kendini üzme daha başındasın tedaviler yanıt vericektir elimden ne geliyosa yardımcı olmaya çalışırım ... :)
Geçmiş olsun,stress ten uzak durun.
ALLAH şifa versin arkadaşım canını sıkmadan moralini yüksek tut denildiği gibi gerisi gelir inş. ;)
Allah şifa versin , valide hanımda da var kanser.. Cok cektik,cekiyoruz da. Allah yardımcın olsun.moral herşey gerisi yalan.
Cümlenizden ALLAh razı olsun arkadaslar,Hasta olanlarada geçmiş olsun
Şimdiden kendime bi program bile yaptım
Sabahları kemerburgaza ormana gidip yürüyüş falan yapıcam acık havada
Fotoraf cekicem vs vs
büyük geçmiş olsun Rabb'im tez zamanda şifasını versin :(
Kesinlikle süper program...Ben tedavi sürecimi eve kapalı geçirdim ama büyük hata etmişim inan bana...Halsizlikten ağrıdan ölsende sakın eve kapama kendini...
Bir hafta oldu kursa gidiyorum inan bana yaşama sevincim umudum mutluluğum yerine geldi...Sakın evde durma...Ben yaptım o hatayı tecrübeyle sabit...
Geçmiş olsun kardeşim inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
Gecmis olsun kardesim gerekli yorumlari yapmislar zaten takma kafana tedavini ol zaten cozulecek hersey :)
çok yakın arkadaşım yakalanmıştı tedavi sonrası iyileşti bir sıkıntı yok şu an. ama sürekli kendine iyi bakmalısın.
2 nakil 10 kusurde kemoterapi aldım. 1.5 sene falan surdu:) tedavi yeni bitti sayılır. seninki bide hodkginmis. Daha kolay atlatırsın.
Sac olaynı dert etme dokuldukten sonra daha fazla cıkıyor. Kusma bulantıda mide ilacı sayesinde olmuyor olsa bile sadece 1 gun surer.
Gecmis olsun sormak istedigin danısacagın bisey varsa cekinmeden sorabilirsin.
Cümleten sağolun arkadaşlar.Teşekkür ederim
Çok sağol inşallah benımkı o kadar uzun sürmez.Aklıma bişey takılırsa sorarım size
Teşekkür ederim
allah acil şifalar versin kardeşim yaşın cok genç daha cok yolumuz var güzel günler var allaha sıgın kendine güven herşey yoluna girecektir.
Allah acil sifalar versin kardeşim dert etme en kısa sürede iyileşirsin inşallah moralini bozma.
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah en yakın zamanda şifanı verir inşallah , moralini hep yüksek tut yapmayı en çok sevdiğin en çok zevk aldığın şeyleri yap tedavini uygula saçlarını kazıtırsın tedavi sürecinde sonrasında yine uzayacak nede olsa , hiç kendini üzme sıkıca tutun hayata kardeşim
70kusur yaşında b.annem kemoterapide tüm saçlarını kaybetti.İncecik saçları var zaten canımın suan gene eskisi gibi sacları gayet sağlıklı uzadı.
İçini ferah tut,sağlık herşeyden önemli dostum.Bu kötü birşey değil,en nihayetinde hastalık.Saç geri gelir,gelmessede ekiliyo ettiğin derde bak yahu..Bırak git sıfıra vur kafanı olsun bitsin.Kendini rahat hissediceksen insanlara karşı önyargın varsada saçları sıfıra vurdum kökler yenilensin canlansın dersin olur biter.Halsizlik vs evet olabiliyor malesefki.Fakat sen sağlığına tekrar güzelce kavuşcagın gunlerı dusun.Gerisi corap sokugu gibi gelir ALLAH'ın izniyle.
Cok gecmis olsun..
Takma kafana desemde takıcak gibi duruyosun demiyim,cidden takma.Bak hem doktorlarda %100 demişler.İnsanlar %51 oranlı ameliyatlara giriyolar.Yapma kötünün kötüsü var böyle düşün..
çok geçmiş olsun erken teşhis ve yaşın gücünü arttıracaktır moral en önemli ilaç.allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun çok üzüldüm ancak bu kadar bu hastalığı geçirmiş olan varki, çevremde bile çok duyuyorum, grip gibi atlatırsınız inşallah...
Geçmiş olsun atlatırsın daha gençsin moralini yüksek tut ve normal yaşantına devam et.
Acil şifalar dostum insallah en yakın zamanda iyileşirsin .
Allah yardımcın olsun dostum.. İnancını sağlam tut. Yüce rabbim sana o direnci, iç huzuru vericektir.. Gerisi gelir hayırlısıyla tedavi o bu şu.. Hiçbirşeyi takma kafana bundan sonra..
Erken teşhis olması yinede çok iyi.. Ama herkesin dediği gibi kanser hastalığında moral çok önemli.. Yüksek tut.. Kanser hücreleri her insanda mevcut sadece sendebelirgin olarakortaya çıkmış.. Çıkabildiği gibide gidebilir.. Artık çözümü çocuk oyuncağı.. Kemoterapi ve moral bu problemi siler atar.. Saçıda dert etme kökü sende kardeşim ;) Çok geçmiş olsun, umarım atlatırsın.. atlatacaksındırda.. Allah yardımcın olsun, bizlerde buradayız herangi bi ihtiyacın varsa sonuçta kocaman bi aileyiz..
Kurban olduğum Allah yarrdımcın olsun moralini çok yüksek tut yokmuş gibi davran ama tedavini ihmal etme diceksin nasıl yokmuş gibi daranim diye ama yapmak zorundasın kafaya takma...
Allah yardımcın olsun..inşallah en kısa zamanda ve en kolay şekilde atlatırsın..
gecmiş olsun dostum inş en kısa zamanda atlatırsın
geçmiş olsun inş düzelirsin moralini yuksek tut en buyuk ilaç bu sac dökülmesine takma sakın sakın hemde kökleri sende uzarlar yorgunluk herkezin bunyesine göre degişir en kısa zmanda duzelirsin ve aramıza basık mazdayla katılırsın kardeşim her zman bilgilendir bizi buradan pm den bekliyorum haberlerini
çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsiniz
Allah acil şifalar versin geçmiş olsun çok