orada hesap açacaklar size
arkadaslar kımler neler goturuyor acıkca yazabılırmı? dısardan neler alıyorsunuz mesela![]()
doğuştan araba manyağı
yarın öbürgün bi liste çıkarcam bende yazarım buraya araştırim biraz![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
gelin alt devreler gelin![]()
allah hepinize hayırlı tezkereler versin.100 gundur askerim nasıl geçti anlamadım bile. gelicek olanlar için söluyorum sadece iç çamasırı ve çorap göturun diş macununa kadar herseyinizi veriyolar bosuna kendinize hammallık yapmayın
![]()
Ben Munemi Oldum Tüm İşlemlerim Tamam Geri Askeriyeye Belgeyi Götürdüm Adam Tamam İşlerim Şubatta Buraya Gel Dedi Tamam Dedim Çıktım Gittim Gittiğimde Bana Ne Zaman Gideceğimi Söylücek Yoksa Hadi Gidiyosunmu Diyicek![]()
haftaya pazar gunu sınava gırıcem ben ızmırden kımler gırıyor sınava pazar gunu ?narlıderede gırcem.
doğuştan araba manyağı
Heyecan artıyorrr bu pazar sınava giricem bende ayın 10'unda açıklanıcakmış.Sınav yerine erken gidin sıra olur diyolar ama tecrübeli olanlar bi yardım edebilir mi ?
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
ben sınava son gun 2de gıttım acaıprahat oldu ılk gıdenler sabahtan gıttı aksam 6 ya 7ye kdr orada ugrasmıslar.
Gelın vallada bızde bıtırecegımızı nlayalım degılmı safak 50 .jandarma olanlar usta bırlıgınr teslım oldugunuz gece biz cıkıo olucaz cok ama cok acı bbı duygu![]()
bana 2 aralık diye belirttiler sarı zarfda , 3. gün gitsek nolur acaba![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
ayın 1inde gaziemirde gircem sınava direk hangi gün istiyorsun diye sordular bana 1i dedim komutan muhabbet etti baya benle imzalarken okuduğum bölümü sordu güzel güzel falan dedi.
ben çorluda son gün giricem sınava
banada daha önce giden arkadaşlar sınava son gün git rahatça 3-4 saate halledersin dediler
bide iç çamaşırı ve çorap haricinde kendinize isterseniz kendi dişmacunu furçası ve yüz havlusu alın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)