yarından itibaren asker sayılcağımız için tipin birine denk gelirsiniz sıkıntı yapar bence macera ya girişmeyin , bide sınava giderken sarı zarf kimlik , kalem silgi den başka bişey gerekmez herhalde ?
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Yarin gece corludayiz![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Askere gidicek arkadaşlara tavsiye..
Sakın cakma casiq casia vs saat almasınlar..
3 kuruş pahalı olur ama orjinal casio alın..
İlk haftadan su koyvermeye başlar çakmalar..
Acemi de idare etsin zaten usta birliğiniz de sivil de kullandığınız saatleri takarsınız![]()
bugun askerlık ıcın sınava gırenler fln nasıldı bılgı verırse memnun oluruz cok. neler ıstıyorlar sınav ıcın 1 gun evvelden ısımler yazılıyormu?
doğuştan araba manyağı
bugun İzmir Gaziemir'de girdim sınavailk gün yığılma olmuş 3000 den fazla kişi vardı sabah 8 de girdim birliğe 16 30 da çıktım
kurşun kalem silgi optik formun olduğu zarf dışında bir şey gerekmiyor. Tükenmez kalem alın birde yanınıza izin kağıdı doldurtuyorlar. Mümkün oldukça yanınızda bozuk para olsun kantinde bi sure sonra bozuk paralar bitiyor parayi bozamayinca bir şey satmiyorlar
![]()
Bugün arkadaş girdi çorluda sınava bende refakat ettim.. Kimse gece 3'de gidelim diye kasmasın.. Öğleden sonra 1 gibi bıraktık 5'te çıktı.. Sabaha karşı 5'te gelenlerle aynı saatte çıktılar.. Sabahın köründe tam bir rezillik sıra kavgası falan filan birde bunlar 4 yıllık fakülte mezunu !!!
Yanlız çok kötü yağmur yağdı biz dahi baya ıslandık geceden kalan arkadaşlar bir kaç kere ıslanıp kurumuşlardır..
Herkese şimdiden hayırlı teskereler dilerim
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
gece 4 te polatlıdaydık cok kalabalıktı nizamiyedeki deftere isimlerimizi yazdık sabah 6 da almaya basladılar içeriye, 11i geçiyordu cıkığımızdadosyanızla beraber kursun ve tükenmez kalem götürün baska birşeye gerek yok
toplamda 2 saatlik iş var ama yoğunluktan dolayı 5-6 saati bulabiliyor
polatlıda listeler düzgün yapılmış demekki.. Çorluda ortalık çok karışıktı..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
oncekı msjları okumadım ama gıtcekseız son gun ogleden snra gdin işinizi iki saatte halleder cıkarsınız hep böle olmustur.
Tuzlada girdim sınava ilk 100 arasındaydım cuma akşamı saat 8.30 da gidip 79. sırayı almıştım 11.30 da işlemlerim bitti![]()
ısmımızı yazdırdık bız sabah 7 de olun dedıler ılk 10 kısı olarak yazdırdık ısmımızı kımseler yoktu valla![]()
doğuştan araba manyağı
sabah 6 da çıkıp gitcem bende bakalım neler bekliyor beni anasının gözü gibi kuyruk olur şimdi![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)