Biyomedikal cihaz teknolojisi mezunuyum tabur yazicisi oldum:D
Printable View
Direk yazıcılığa yönlendiriyorlar zaten.
Diyordum bu nasıl bir iştir, internet çağındayız felan.
Direk kapıyorlar resmen, bizim gibi uzun dönemlerin tek kurtuluşu kısa dönemler.
Uzun dönemde her celp döneminde yakalayamıyorsun yerine bırakacak biri yada dışarıda yazıcı olma baskıları.
Ama Kıbrıs'ta hakkaten yazıcı olmayın derim, genelde hemen her yerde tüm faaliyetlere katılırsınız, bir tek içtimalardan gayri olursunuz.
Faaliyet biter, bölük yatar siz hala yardırmaya devam kısımda.
Yazıcı olacaksan S2 ve S4.
Bölük felan aman diyeyim, bi tane başçavuş askerliği zindan edebilir :)
Amasya jan. cikan varsa yardimci olurum, herkese hayirli teskereler.
Sınıfı PİYADE
Statüsü Kısa Dönem Er
Acemi: MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA
Usta : Kr. Hvcl. K.lığı 2'nci Kr. Hvcl. A. Hiz. Des. Tb. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı MALATYA
bende malatya gençlik
Malatyaya 3 kisiyiz ama siz karaci diz kara havaci..
Simdi yazici olmak iyi mi kotumu anlamadim:)
arkadaslar hepınıze hayırlı olsungolkoy cok dusen var herhalde soguk dısında problem yasayacagınızı sanmıorum. Herkes karakol olur ınsallah demıs jandarma ıcın ama bnce ıl jandarma cok daha guzel samsun ıl jandarmadayım dusen olursa bna bılgı versın. Bıarada 15.tugay cıkanların buraya gelme ıhtımalı var hayırlı teskereler sımdıden. Torunlar gelınde bız donelım safak 37 ;) buarada acemılık 35 gun yanı acemılıgınz bıttıgınde usta bırlıgınıze gelsıgınızde biz dönuo olucaz direk devir teslim yani :)
MEBS e gidecek arkadaş,
Hayırlı uğurlu olsun..
MEBS için kimisi tatil köyü der kimisi de kötü der..
Ama ben iyidir diye düşünüyorum..
Yazıcılıkla alakalı da..
Askerlikte herşey de olduğu gibi,yazıcılıkta,o görevi kiminle ve nerede yaptığınız önemli..
Atıyorum,istanbul un herhangi bir ilçesinde ki yazıcıyla,hakkari de başka birlikte ki yazıcı aynı değildir..
İstanbul da ki arkdaş devamlı sövüp sayarken,hakkari de ki arkadaş Allah razı olsun beni buraya getirenden diyebilir..
Kısacası, yine diyorum; yazıcıymıs,soförmus,haberciymiş vs vs vs fazla takılmayın..
Izdırap bir komutanın yazıcısı olmaktansa,pamuk gibi bir komutanın hela sorumlusu olmak cok daha iyidir..
He illaki yazıcılık nasıldır diye merak edenler için :D İşiniz bitmez :D Hiç ama :D ictimalardan düşersiniz,bölükte forsunuz vardır,komutanlar la birebir muhattapsınızdır vs vs vs bunlar da iyi yanları :)
Gideceklere şimdiden hayırlı teskereler..Ben geldim askerden daha dün gibi ama 5 ay olmuş..Bitermi edermi hiç düşünmeyin..Anlamassınız bile..
Varsa sorular yardımcı olmaya çalışırım :)
Bi tane dersi veremedik hala okuyoruz yoksa bende gidecektim askere nisana artık yakın arkadaşımda hakkari çukurcaya düştü inşallah sağsağlim gider gelir hayırlı tezekereler giden herkeze
arkadaş siz daha gitmedinizmi :) Aralık bitti :)
343 müydünüz?
bizim forumdan kubilayy da orada yaptı acemiliği geçen yıl, yemin törenindeki soğuk hala aklımda bi asker soğukdan bayılmıstı okadar fenaydı
ve cıkıstaki angara taksicilerini unutmuyorm adamlar bizi almamıstı gidicemiz yer 30tl tutuyordu kısa mesafe alamayız ayağına bayağa bi yürüdük :D polisinde sözü geçmiyordu adamlara.
herkese hayirli tezkereler...
valla biz yemın torenıne 3hafta hazırlandık ustunede 2hafta asayıs ve özel asayıs egıtımı almıs ordanda 5.ci hfta sonunda usta bırlıklerımıze dagılmıstık.
sen süpersin arkadaşım ya aklımdaki çoğu şeyi sölemiş olsun hele ki tlf olayını :) , avea falan çekmiyor diye bişey yazmış biri ne doğrulukta bu , usta da tlf götürcez çünkü :)
hangi mknz. olduğunu yazarsan bide ismini aynı yerdeysek tanışırız arkadaşla iyi olur :)
hele bu bilgi mükemmel oldu :D , çok saol ALLAH razı olsun ;)