kocaeli il jandarmaya giden varmı peki daha önce:D
Printable View
kocaeli il jandarmaya giden varmı peki daha önce:D
ewet arkadaslar bugun acemelık bıttı atarsa 139 dıyorum artık hayırlısıyla ıstanbuldayım arkadaslar kucuk yalıdayım hafta sonu ızınlerımde musaıt oldugunuz zaman arkadaslarla tanısmak ısterım :)
evet dağıtıma gelmeye başladık beyler şafak daa çoook :D
bende kucuk yalıdayım :) beklerım herkesı arkadaslar kenan evrendeyım her zaman zıyaretcı kabul edıyorlar musaıt olan arkadasları beklerım :) kd 144 numaram :)
alt devreleerrrrr gelınde bız ıdelım atarsa 17 :)
Sonunda erzurum horasana geçtim ve ancak yazabiliyorum.
Burda hava çok güzel şezlonglara uzanıp karın keyfini çıkarıyoruz :D
ilk çarşıma çıktım poşetler :D
atarsa 124 hemen lügatı öğrendim :)
bizde geçen haftadan sonra ikinci çarşımıza çıktık:) Tuzla jandarma komando taburundan selamlar:D
Denizlide askerlik yapan siteden arkadaş varmı
Atarsa 5, baska yooook :))
bizimde biletlerimiz gelicek az kaldı :p
kıbrıs dan slmlar arkadaşlar :)
bugün ilk çarşımıza çıktık. kıbrıs güzelyurttayım. 50.alay 2.taburdayım, yalnız 1 hafta daha eğitim var; eğitim ve spor sıkıntılı şuanda.eğitim bittikten sonra rahat oluruz inşallah..barfix,uzun atlama, yüksek atlama, halata tırmanma, 100mt koşu hiçbirini yapamadım:D:D haftasonları pek bir iş yapmıyoruz..kıbrısın tek iyi yanı havası sanırım soğuk olmuyor doğru düzgün. bir önceki kısa donemlerın bitmek uzere askerlıgı, hepsinin gözü aydın.darısı başımıza.. 91-4 devrelerıde 20 gün sonra gönderiyoruz. şafak daha çoook var hepimiz için hayırlısı..
ilk çarşımıza cıktık balıkesir jandarmadan selamlar bakalım hafta içi kurada nereye gidicez :)
ilk carsımıza cıktık bızde kadıkoydeyım bende .
kucuk yalı kenan evren kıslasındayım - istanbuldan selamlar :)
Elazığ il merkeze gelen varsa bana ulaşsın yardımcı oluruz:)