15. tugay nasıl geleceğiz oraya ki usta belli :)
hayırlı tezkereler :)
Printable View
Ankara mamak mebs okuluna gidicek arkadaşlar 12 sinde teslim olurken sıkı giyinsinler kapıda çok bekletiyolar.
mutlaka içlik alın,orda satılıyo ama herzaman bulamaya bilirsiniz.askeri berede alın akşam yada banyodan sonra takarsınız.
kantinleri büyük hertürlü ihtiyacınız giderirsiniz.
yanınızda bozuk para götürün çay satılmıyo,hertarafta kahve makinaları var.
soğukdan dudaklarınız çatlıyo onun içinde çatlaklara iyi gelen rujdan alabilirsiniz.
Yemeklerini sodekso yemek fabrikası yapıyo çok güzeldir aç kalmazsınız.
komtanlar çok iyi davranıyo,eğitimlkeri çok zor degil,en azından bizi zorlamadılar,tek sıkıntı soguk.
başka sorularınız olursa cevaplayabilirim hepinize şimdiden hayırlı teskereler.
Tunceli'ye giden varmi...???
331.KD
beyler yokmu balıkesire giden ? birde bu jandarmanın avantajı dezavantajı nedir varmı bilgisi olan :)
İsterseniz evin dibinde askerliğinizi yapın tek gerçek başınızdaki rütbeli. Cenneti ve cehennemi size yaşatacak olan odur :)
Çok mu acı oldu ki :) Olsun dost acı söyler...
bakım komutanlığının olduğu yer il jandarmayla ayrı yerde yanlış hatırlamıyorsam, yakın ama ayrı
Yarın sabahtan teslim etmek için yola çıkıcaz daha önce çok gittim balıkesire ama yerini bilmiyorum bende
Bugün 5-6 gibi kuzenimi havalimanına kadar uğurlayacağız, yarın akşamda arkadaşımı manisaya bırakıcaz.
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.
@Bad-Fast, Sendende ALLAH Razı olsun kardeşim.
Avea büyük sıkıntı burda.
Yanınızda bir Türkiye hattı mutlaka olsun, burda mesaj olayı var aramak biraz pahalı olduğundan.
15 TL'ye siz Kıbrıs Telsim yada Turkcell'den 10.000 Tüm Dünya Sms alırsınız burdan mesaj yazarsınız.
Türkiye'dekiler ise türk hattınıza mesaj atar onlarda bedava mesaj haklarında Yurt içi olarak faydalanırlar.
Onun için çift hatlı telefon almak yada götürmek en iyisi.
Vodafone yada Turkcell kullanın türk hattı olarak, Avea bunların şebekelerini kullanmaya çalışıyor sıkıntı yaratıyor.
Sadece mesaj almak için kullanacaksınız bi hat alın gitmeden.
Ayrıca Telsim ve Turkcell'de genelde aynı kampanyalar vardır.
250 Dakika Türkiye 45 TL ile cepten arayabilirsiniz.
1 GB İnternet 25 TL :)
Herkese şimdiden hayırlı tezkereler.
Hemen aradan sıyrılıp havalimanında telefoncu var ordan hat alın, ortalama 20-25 gün çarşı yüzü göstermeyebilirler.
http://666kb.com/i/bwv3ss4bv9dx8rgtf.jpg
ben direk bunu almıştım x2si varmış bir de şarjı da sıkıntı değil
erkin006 arkadaş nerede :)
ben yrn 12 gibi izmirdeyim 5e doğru teslim olmayı düşünüyorum
ne demek
hayırlısıyla gider hayırlısıyla gelirsin inşallah:)