Bizde ilk gün giricez inşallah![]()
İzmirden bende varım arkadaşlarilk gün girmeyi düşünüyorum sınava bende. Herkes dio bi gün önce git isim yazdır sınav için var mı öyle bir şey ?
dün gidip sevki aldım bende , aralık 2 de gitceksin diye sarı zarfa not düştü , gidicez bakalımsabah 6 da orda olmayı düşünüyorum acaba nasıl bi strateji uygulasak
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
bır guncel cekelım arkadaslarbu arada 12 sınde teslım olduktan sonra ne zaman yemın torenı var bılgısı olan varmı arkadaslar
![]()
doğuştan araba manyağı
ocak 10 11 falan olur herhalde , aile gelirsede 2 gün yol izni mi ne veriyorlarmış![]()
ben jandarma olarak yapmistim, teslim olduktan iki hafta sonra yemin torenimiz yapilmisti. (337. ksd)
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
ilk gun sinava girenlerin vede sorulari cogunlukla dogru yapanlarin uzun donem (12 ay )cikma ihtimalinin yuksek oldugu muhabbeti dogrumudur yoksa sadece sehir efsanesimi? birde acikogretim mezunlarini kesinlikle ve kesinlikle uzun donem yaptirmiyorlarmi 4 yillik mezunu olsa dahi??
sevkimi almaya gittiğimde yanımda bi çoçuk oturuyordu , şimdi para verceklermiş 11,42 kuruş ,2 kuruşuda verceklermiş sakın almamazlık etme biri yok kalsın dedi komutan bağırdı çağırdı falan dedi kalktı gitti yanımdan , sonra para verirken görevli 40 kuruş verdi , 1 kuruş falanda zaten verilmiyor ,dağıtılmıyor onuda biliyorum, yani daha sevk alırken böle geyikler başlayınca senin dediğinde bana tam şehir efsanesi geldi
![]()
o muhabbet dogru, sivil memur olurda sana kuruş vs verirken sen kalsın dediğini askeri personel duyunca direk fırçalama başlıyor. 3 farklı şubede işim oldu, her seferinde benzer bir olaya tanık oldum. askere abi dersen ritbesiyle hitap etmen için bi laf söyler, memura abi abla dersen hanım bey diyeceksin diye canını sıkarlar vs vs. mantık aramamak lazım![]()
1 kuruş bankalar arası dolaşım için üretildi zaten halka dağıtılmadı hiç , ya illa ki mantık aramamak lazım zatende sallamalar daha sevk alırken başlıyor onu demek istedim
bide banka hesabı açtırmak lazım mı arkadaşlar , ordan veriyorlar ziraat bankası kartı falan deniliyor ama nedir durum ?
hakkatende bende olmazsa dıye bankamatık kartı cıkartıyorum oraya yollarlar bızımkınler dıye![]()
doğuştan araba manyağı
ziraate gittim bugun bi arkadaşım söledi de , dedim sorim ona göre çıkartim boşuna kartla uğraşmıyalım, ağustosda giden arkadaşlarada yazdım bakalım cvp gelir herhalde
![]()
Bende 2 gün gidicem Balıkesir'de sınava.Kazamız mübarek olsun diyelim =)
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)