Egitimi fena ispartadan soguguda coktur.. Telefon goturun bisi olmz iyi saklarsanizolmadi iki tane getrn yada yedek sim hoturun verin teli girerken aramiolar o zaman..
Egitimi fena ispartadan soguguda coktur.. Telefon goturun bisi olmz iyi saklarsanizolmadi iki tane getrn yada yedek sim hoturun verin teli girerken aramiolar o zaman..
gece 11-12 gibi mumkun degil giremeyiz benim pek umidim yok enazindan.. agustos celbinde giden arkadaslar en erken 03:30 gibi ogrenebildi..
onur hadı hayırlısı heyecan dorukta ewet son saatlernerelere duscez bakalım
herkes yazar dustugu yerı
![]()
doğuştan araba manyağı
Yaw neyi merak ediosunuz. Şu anda dağıtım bekleyen askerlersiniz zaten. Birliğe giriş 11-12 sidir. Gidin 11 inde teslim olun çok daha rahat edersiniz 12 sinde gelenlerden 1 gün önce çıkarsınız izin kullanmazsanız. İzin kullanmayın yoksa izin kullanmayanlar giderken arkasından bakarsınız. Ben 11 inde girdim 1 kişi hariç herkesten önce çıktım. O Urfalıydı Kademe komutanı 2 gün yerine 5 gün yol verdi o 3 gün önce ayrıldı. Şafak saymayın kesin saymayın. Yoksa mal gibi bakarsınız her dakika takvime. Görev gelirse kaçmayın. Askerliğin en kötü tarafı yapacak bişey bulamamaktır. O yüzden göreve çıktığın zaman vakit geçer. Bizde bütün kısalar kolluktan kaçarken ben nöbet herkesin kolluk nöbetini alıodum. Diğer günlerde devriye görevine yazdırıodum. Dediklerimi yapın pişman olmazsınız. Hadi hayırlı teskereler.
IN BOOST WE TRUST
Jandarma olarak Erzincana düşecekler bir şekilde kendinizi Kemaliye ilçe jandarmaya yollatın![]()
Devrecilik yok her şey sıra ile geldiğimden beri 24 saatte 2 saatten fazla nöbet tutmadım gececi muhabbeti var bizde gece nöbet tutanlarda gündüz uyuyorlar çoğu yerde olmaz bu ve size şunu söyliyim burada ki çoğu kısa dönemden görmediğim iyiliği uzun dönemlerden gördüm ağır başlı olup sapıtmazsanız bir süre sonra abi derler zaten size tabi istisnai yerlerde vardır burası rahat beklerim.
Atarsa 37 Kastamonu selamlar![]()
evet beyler zaman yaklastı merakla bekliyoruz bakalım yoğunluktan kaçta öğrenicezhepimizin hakkında hayırlısı olsun
herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar düşülen yerleri yazalım bakarsıız denk düşeriz, ben sabah bakıcam kasmıycam açtı açmadı site diye
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Son 40 dakika![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Ne heyecan yaptim amk laaaaaaaaaaaann....
sakin oldun şuan tc no gönder çıktı bakın![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)