Jandarma il komutanlığı Kayseri
Herkese şimdiden hayırlı teskereler.
Kazasız belasız inşallah
görünüşde kötü sıkıntılı yere düşen yok gibi
hayırlı olsun hepinize
bizim 18181818181818burak nere düşmüş msjına rastlayamadım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Heryer soğuk olacak beyler içlikleri giyip ısınmaya çalışıcazİzmit çok soğuk olumuki yaw
![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Hayırlısı olsun, çok güzel bir eğitim alıcaksın, eğer pozitif enerji ile gidersen, zevk almaya bakarsan kabaca. çok yararlı, belkide ömrünün sonuna kadar kazanacağın bir disiplin sahibi olucaksın. Senin adına sevindim.
15 gün sonra ayrım olduğunda, jandarma-komando diye.Komando seçmeni tavsiye ederim. Komando dağtımlarında güneydoğu tayinleri kalktığını öğrenmiştim Forumdan FUA nickli arkadaşımızdan.Kendisi ile de irtibatta kalmıştık foça dönemi
Foça soğuk olur, rüzgarı serttir. Ayak sağlığına çok önem ver, Bot vurması problemi ile çok karşılaşabilirsin, yakupoğlu-yds shop internetten araştırıp oradan hafif spor botlar var onlardan temin etmeni tavsiye ederim.
Hayırlı teskereleriniz olsun hepinizin.
Sormak istediğin merak ettiğin bir konu için pm atabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Failure is not an option.
Tekirdağ ve Malatya'nın soğuğu *** keser cinsten olur dikkat
Hepinize hayırlı olsun, kazasız belasız sağ salim gidin gelin inşallah.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kilo sıkıntısı olanlar komando seçsin bünyeden en az % 15 kilo kaybı garantisi veriyor TSK...
bu karda kışda nöbet tutacak mehmetçiğe allah kolay versin bitirince acayip rahatlıyor insan ya![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)