öğrencilere ve bayanlara bedava
Printable View
öğrencilere ve bayanlara bedava
hafta içi gitmek lazım bn dün fuardaydım özellikle honda standının mugen kısmında liseli yoğunluğu vardı genele olarak çoğu araca rahat bi şekilde bakabildim
Beylikdüzünde işim vardı, hazır o kadar yol gitmişken gireyim dedim. 10 TL otoparka verdim, otopark gişesindeki kadına şaka yoluyla 10 TL çok dediğimde cevaben ama akşam 9'a kadar saklıyoruz dedi, tabi yol gürültüsünden ben o lafı saplıyoruz anladım, daha fuara giremeden sapladınız zaten dedim :D:D
Sonrada girerken 10 TL verdim oradan da saplandı, allahın manyağı mali değeri olan fişi ucundan yırttı bende onu orada yırtacaktım boş ver diyerek yürüdüm gittim.
A serisi, Sandero, Clio, 208, Ds5'i merak ediyordum onlara baktım. Renault'da broşür yoktu, Dacia'da broşür yoktu. Sen o kadar oraya araç yığ sonrada broşür bitti de, hoş netten zaten indiriliyorda, fuarda broşür yok kalmadı denmesi saçma geldi.
Ferrari, Maserati, Range Rover fanus içindeydi, zaten nettende o kadar bakıyoruz, ellemedikten sonra esprisi kalmadı.
Doğuş standında bakmadan daraldım ve çıktım. Daha da autoshow motoshow'a yolum düşse bile gitmem.
ben mercedes le bmw yi bulamadım :D
Yarın sabahtan gidicez bi sıkıntı çıkmazsa,eski ve h.sonu yoğunluğu olmaz sanırım/umarım..
bugun 3 kişi gelcez bilette yardımcı olabiliecek varmı ?
astra OPC yı cok begendim m6 önden cok guzel duruyordu cıvıc dızelın kağıt uzerındekı degerlerıde harıka yoldada aynı olurmu acaba..
yemin ederim daha da otoshow a gitmem.. ipini koparan gelmiş arkadaş bu ne yaa..ferrarinin koltuğuna oturamadan geldim..sadece bi dokunmak isterdim..bukadar çapulcu olunca adamlar da haklı sonuçda..
Otomobil kültürü olarak çok gerideyiz bugün bunu çok iyi anladım.Bir diğer anladığım şeyde manken olarak koydukları kızların bişey bilmedikleri.
A serisi sportu çok beğendim Corsa Opc Nurnburgring Edition çok hoşuma gitti V40 R Design çok iyiydi Clio iş yapar Symbol rezalet Megane RS güzel Opel Adam güzeldi Bettle bence tam bi rezalet tip belki olabilir ama iç aksam vs. çok çok kötü sonunda VW bi arabasına farklı bi kadran koymuş Golf o paraya o tiple pek satılmaz gibi geliyor bana Mini John Cooper Works GP gerçekten çok hoşuma gitti. GT 86 simülatörü güzeldi Honda 1.6 dizel o verilerle Türkiyede tip olmasada satar.
Bugün bir liseli olarak bende gittim.Öğle vakti pek yoğunluk yoktu istediğimiz araca kolayca ulaşabildik.Bizde sürü şeklinde dolaşıyorduk ki arkadaşlarım her arabaya binip fotoğraf çektirmeye başlayıncaya kadar sonra ben ayrıldım zaten:)Gerçekten kafa yapısının değiştirilmesi lazım.500 bin liralık sl350 ye 2 şer 2şer binip fotoğraf çektiriyorlar "çek ganka feyse atıcam"diye utandım bi an
Dün akşam geç saatte gittik hızlı bir tur attık sanırım ilgi geçebilecek herşeyi gördük. Ama 208GTI'a binip içine bakamadım ona sinir oldum.
bugun gıtmek ısteyenler bana ulaşsın bugun son gunum .
yarın ben de edirneden geleceğim fuara, bileti kapılardan mı alıyoruz ?
eyvallah dostum sağol :)