#399 bu nedir ya arkadaş.Fuar giriş ücreti pazar günü 50 TL olsunde millet pahalı diyip gelmesin boş olsunda gezelim.
Vaz geçtim gitmiyorum...
Printable View
#399 bu nedir ya arkadaş.Fuar giriş ücreti pazar günü 50 TL olsunde millet pahalı diyip gelmesin boş olsunda gezelim.
Vaz geçtim gitmiyorum...
Tabikide ortaöğretim ve lise gurubundan bahsediyordum :)
Zaten potansiyel asıl Üniversite öğrencilerinde var bu normaldirde
Ama merak ettğim bi araca giremedim mesela resmen abluka altına almışlar
Bırakın ön koltuğa arka koltuğa bile oturamadım 4lü 4lü inip biniyorlar :)
Hani küçümsemek gibi olmasın ama niye bedava olsunki olursa böyle olur ..
sonuçta bu araçlar ilerleyen günlerde showroom larda yerini alacak orda daha geniş bilgi ve inceleme şansı bulacaksınız
bence bu kadar kafanıza takmayın bu auto show'u bırakın gezsin herkez gönlünce kimseyi hor görmeyin yaratılanı sevin yaratandan ötürü
Valla halka acık yapıyor isen bu işleri, bu tür şeylerede hazırlıklı olucaksın bence. Çalışan 1 arkadaşım var autoshowda manken olarak canları cok sıkkın okudugum kadarı ile. Mekan darlıgı bence en büyük etken gibi gözüküyor.
Bilmediğimden ötürü soruyorum;
Tüyap'ın kendine ait bir otoparkı varmıdır?
Neden hertarafı özel otoparklarla dolu?
otoparkı falan yok kendi araçları katılımcı araçları için birkaç yeri var okadar
ziyaretçiler ozel otopark kullanmak zorunda
inş diyorum cnr yola gelir gerekli harcamaları yaparda birdaha oraya gitmek zorunda kalmayız
Önümüzdeki cumartesi belki giderim diye düşünüyordum ama pazar günü fotosunu gördükten sonra gidip gitmeme konusunda kararsızım. En güzeli hafta içi gitmek ama işten de çıkılmıyor bir yere..
Hayır o fotoğrafı çekince noluyor onu anlamıyorum...
haftasonu gelmeyi düşünen yada gelecekler için söylüyorm bugün biraz sordum sürekli daha önceki fuarlardan tecrübeli katılmış insanlara çok büyük ihtimalle daha kalabalık olur heleki son gün pazar dedi bilginize :D
golf 7, yeni leon, A serisini bende göremedim.. ferrari ve bugattinın nerde oldugunu kalabalıktan tahmın ettım hiç gitmedim bile.. sen yine şanslıymışsın :D resmen çocugunu sevgılısını oturtup foto çekmek için gelen insanlar vardı.. mankenlere saranlarada hiç bişe demiyorum zaten, o manken kızların arasında herhangi birilerinin sevgilisi arkadaşı eşi dostu olabilirde onu düşüncek zihniyet nerdee ayıp cidden... :confused:
bende pazar günü gittim, sadece aurisin içini görebildim.
cnr'da yapılan fuar bu kadar kalabalık değildi. orada araçlar hakkında bilgi alabilme imkanım olmuştu. geçen pazar gerçekten çok kalabalıktı.
ben salı gittim bildiğin liseliler kaynıyordu. Şimdi diyeceksiniz ne liseslisi nerden biliyorsun lan liseli onlar? Üniformaları ile gelmişler manken görücem diye eve uğramamış. öğrenciye bedava olmasın aga fuar muar.