Tuyap kaldiramadi galiba spotlar patliyo 2.gun volvonun lansman aracina en yogunsatte sipr sipir su akti catidan obitti yandaki araca basladi falan :D
Printable View
Dün akşam üstü Toyota standıda 10-15 dk ışıksız kalmıştı :)
Bu arada toplama diyen adamla bende karşılaştım sanırım simülatöre girerken yanındakine supranın 3 arabadan toplanarak yapıldığını söylüyodu :D
Bugun gittim, insanlardan tiksindim kitle rezalet ayni havayi soluyor olamayiz. Opel standinda adam modelinibinceliyoruz. Skindrik salak gorevvli geldi navigasyonla oynamak yasak dedi. Ulan mal herif oraya arabayibkoyuyorsan kapisinida aciyorsan istersem icine osururum. Ayriya veletler arkada tepiniyor ona bisey yok hayalden navigasyonla oynadigimi gordun dile agiz yuz kivitiyorsun. Asiri gerildim sinirlendim. Ayrics barzolarla dolu oldugu icin fuar, mankenlere ciddenn acidim yazik allah sabir versin
Cidden kavga edicektim. En babasini mercedes yapmis. Saalmis arabalari kurcala istedigin gibi. Ama opel standindakinlavuk insallah okuyordur burdan. Tekrar tekrar yazicam google seach te ciksin opel adam standindaki lavuk o navigasyon sana monte olsun.
Mankenlere bende üzülüyorum , kaç para alırlarsa alsınlar çekilecek iş gibi değil o iş...Hele bide suzuki motorun üstünde güzel bi hatun vardı , gelen giden kızla fotoğraf çekiliyordu , kızda sürekli gülümsüyordu...Lan dedim ne sabır varmış bu hatunda , 3 kuruş etmeyecek , o kızı rüyasında bile göremeyecek adamlar gelip boş boş konuşuyor fotoğraf çekiliyorlar vs...Tamam güzele bakmak sevaptır , mankenlerde güzeller ama herşeyinde bir usulü yakışanı var be kardeşim öyle hayvan gibi bakmak , arabayı alacakmış gibi boş muhabbet edenleri dövmek lazım aslında...Gerçekten arabalar için gelen kişi sayısı azdı fuarda...Öğrencilere beleş olmasından liseliler çok geliyordu , kadınlar falanda bebek arabalarıyla geziyolardı :)....
Kızlara bende acıdım, düşünsenize nette aklınıza gelebilecek tüm sosyal alanlarda fotoğrafları var. Kaç para alıyorlardır bilmiyorum ama o kadar barzoya dayanmak çok zor, çekilecek, yapılacak iş değil.
içerde gorevli birçok manken arkadaşım vardı
gezerken yanlarına uğrayıp durdukları araçla ilgilenir gibi yapıp içerde oturuyordum onlarla bu sayede yarım saatte olsa nefes alıp dinleniyorlardı ciddi işleri zor
kızların durumu kötü 10 dk yemek paydosu iki saatte bir 5 dak dinlenme akşama doğru bizim stant komple döküldü yarın halk günüymüş ücretsiz yarın napıcaz diye dert yanıyorldı .
Bugun gittik gezdik allah o fuardaki mankenlere kolaylık versin cidden işleri zor
VW standındaki adama kuruldum bende boş boş konuştu bir ara
valla ben soran herkeze anahtar bile verdim ama bazıları gerçekten sinir bozucu ukala ukala bilmişlik taslayan tiplerde yok değildi.
Bi ben gidemedim yaf şu fuara :D
vw şu polo wrcyi gerimi gondericek acaba ?
gondermeyin boşverin masraf olmasın satın bana dedim olmaz dediler okadarda dil doktum ilk gün
acaba fuarın son günü karar değiştirebilme ihtimalleri varmı ?
Açılıştan akşam 5'e kadar fuardaydım, 5'e kadar; çünkü artık o saatten sonra millet bedava araba varmışçasına gelmeye başladı. Mahşeri kalabalık vardı. Yarın gitmeyi düşünen kendini yormamalı bence. :)
ben dayımla gittim deydi ya güzel bence