siteden biri ise şuraya bildir istersen
http://www.techturkey.com/forum/site...lanicilar.html
siteden biri ise şuraya bildir istersen
http://www.techturkey.com/forum/site...lanicilar.html
***** siteden bi alışverişim olucaktı ama müşteri kapıda ödeme ile yollamamı istedi iyiki de o yöntemi kullanmamışım öğrendiğim iyi oldu![]()
SM PERFORMANCE
Konuyu biraz hortlatmış olucam ama ,ptt ile hiçbir şey yollamayın almayın arkadaşlar . Cuma günü sivastan ankaraya kapıda ödemeli bir ürün yolladım,sistemden takip ediyorum cumartesi ankaradaydı ,pazartesi alıcının elinde olması gerekirken olmadı,bugün salı ve yine ulaşmadı. Arıyorum bir şey bilen yok ordan oraya aktarıyorlar ,yarında gitmezse hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum eğer öyle bir hakkım varsa.
imzasız..
bir an önce ulaştırın diye hukuki yola başvurmanız hiçbir şey ifade etmez. ptt kargo'nun bu şekilde olduğu bilinen bir durum zaten. yurtiçi veya aras gibi kargolarda bu gecikme olsa daha önemli olurmuş. bekleyin biraz daha.
edit: şunu da eklemekte fayda var. bahsettiğim kargolardan daha iyi fiyatlar. yani ucuz etin yahnisi durumu.
Ptt kapıda ödemeyi hiç yapmadım yapmakta istemiyorum. Geçen gün trabzondan bir parça istediler ptt ile gönder ptt ile gönder diye tutturdu arkadaş. Yok dedi markadaşım bilmediğim işe girmem ben. Sahibinden get yapalım diyorum ona da yanaşmıyor sonra yok dedim satmiyorum birşey. Geçmiş olsun kanka şerefsizmiş resmen herif.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
buturlerı gordukçe 2. kez hak vermıyorum ben yalvarsalarda satmam malımı. Muhattap bıle olmam geçmiş olsun.
DR. OWL
Arkadasım bende zamanında bursaya far gonderdım adam almadı kargo 1 hafta beklıyor orda sonra sana tekrar iade oluyor ve benden 2 tl gıbı bı fark almıslardı mal gerı donuyor yani sana donmedıgınde ptt subesıne gıt senın kargonu tekrar geri ıstıyorlar fark çok cüzi bşi rakam ödersin....
abi ben mi anlamıyorum, şerefsiz olan herif kim? ptt'nin yavaş çalışmasından yakınmış arkadaş. o da normal. karsısındaki adam ne diye şerefsiz diyorsunuz.
müşteri hizmetlerini arayın oldukça ilgililer.
telefonumu aydına vericem bende ptt kargo ile kapıda ödeme, daha önce kullanmadığım için bu sistemi pek bilgim yok.
adam tcsini verdi telefonu adresi de var, göndersem bir sıkıntı yaşarmıyım. 700 lira az para değil riskede atmak istemiyorum ama
karşı tarafın kargoyu teslım alacagınızdan eminseniz gonderım yapabılırsınz zaten almadıgında telefonunuz sıze gerı gelıyor parayı vermeden kargoyu teslım alamıyor yani bakıp almamazlık yapamaz....kargo ucretını ve havale ucretını sız oduyorsunuz yanii 700 e satıysanız ornek verıyrojm 710 yazın onun odemesını ıstıyorsanız
Rezalet bir yer . Cuma günü kapıda ödemeli ürün yolladım alıcı kargoyu teslim aldı ama benim para ADIYAMAN ptt şubesinde görünüyor nasıl ama ? Ben parayı alamıyorum şu an . Onu arıyorum buraya aktarıyor bunu arıyorum ona aktarıyor,rezalet bir yer yaa daha aman aman tövbeler tövbesi .
imzasız..
yeni konu açmamak için buradan yazıyorum. izmire fotoğraf makinemin lensini satıcamda ptt kapıda ödemede sıkıntılar olabiliyormuş. get açıp öyle bi versem ne dersiniz ? bide get gerçekden güvenilir mi yani bi sıkıntı çıkarmı
kapıda ödeme ile çok şey aldım.. tanımadığım adama kredi kartı bilgilerimi vermem kaldıki başka siteler üstünden almaya kalkdınmıda o sitelerde komisyonlarını eklediklermi 500 tl lik şeyi 600 tl ye alıyorsun o yüzden kapıda ödemeyi tercih ederim..
şimdiye kadar bir ürün dışında hiç geri çevirdiğim üründe olmadı.. adam sıfır dediği mal ikinci el kullanılmış çıkdı hemde baya bir kullanılmış ipad mini almışdım geri yollattım.. adamda hatasını kabul etti yanlışlık olmuş v.b dedi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)