User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
80 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Çekici Aracı Düşürürse..

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Allah o yapıdaki polislerinde bizlerinde yardımcısı olsun.. Yazık bare polislik mesleğinin şanını namını adını lekelemeseler.. Onlar yüzünden eski adam gibi polislerimizde hakarete maruz kalıyor, adları lekeleniyor. Bu tarz da takılanlar kamuya hizmet diyince şekil koymak anlıyor heralde..
    ig: erayender

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ne güzel jandarma bölgesiydik bahçeşehire polis geldi geldi gelmez olaydı diyorum adab usul yok adamlarda bitanesi sen niye oturuyosn karsımda dedi hayırdır niye kalkıyım dedim
    bitanesi kız arkadasımı evine bırakırken yolunu değiştirip arkama döndü sellektör atıp durdurdu inip buyrun dedim devam edin dedi ??
    bitanesi çekirdek citliyoruz diye plakamın resmini cekmeye calıstı cekitrmedim niye dedim sallamadı telefona sarılınca kaçtı gitti
    bitanesinde yektada vardı dümdüz yolunda gidiyodu bende park halinde dururken onume capraz kırıp durdu gbt vs.den sonra arıycam dedi izini görim diyince bozuldu gel gosteriyim izni sana dedi imalı imalı .gördük arattırdık çekti gitti
    ve sonuncusuda 20 le gidiyodu yol tıkanınca sağdan geçip üstüme cıkmaya calıstı yol vermeyince yine cektir dedi sağa .işin benden onemlimi dedi burda delirdim ne bu her gördügnüze ters ters konusup gider yapıyosunuz deyip binip bastım gittim araca arkamdan kovalamaya yeltendi yetişemedi

yine bitanesi tartaklamaya vs. calıstı arkadası (annesi emniyet müdürü buarada) kendi sonunu hazırladı
    krd plaka murcielagoyu cevirip egzozuna ceza yazdılar falan fisman hikaye bol isteyen gelsin buraya

askerden onceydi bunlar geleli 5.5 ay oldu daha bir kere napıyon sen / burda durma diyen bile olmadı artık insafamı geldiler taşamı çarptılar bilemedim...
    1881 - 193

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devir gittikçe bozuluyor..Allah sonumuza hayretsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kankam..

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen Atatürk caddesinde çekiciler dolaşıyor
    Allah kimsenin başına vermesin ben şahsen deli olurdum..
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nedense her kaza ceza gibi konular polise dönüyor bunun tek sebebini ben size söylüyorum arkadaşlar polis meslek yüksek okulu 2 yıllık eğitim veren bir okuldur , 2 yılda meslek üzerine bir çok şeyi öğrenirsin lakin iktidarın yaptığı kanun değişikleri ile 4 yıllık lisans mezunlarını 6 aylık ön eğitimle polis yapıyorlar , tabi ki bazı arkadaşlarımız da herhangi bir lisans mezunu olan kazanıp 6 ayda polis oluyor ziraat mühendisi de peyzaj mimarıda , 6 ayda karpuzu biz zor yetiştirirken iktidar nasıl kaliteli polis yetiştirir ben bunada anlam veremiyorum ve sonuçları ortada arkadaşlar saygılar...

Murat Özcan
    Misafir
    Ya polisler zaten bilinçsiz çekicideki ayılar ondan bilinçsiz yaşayıp gidiyorlar işte lambur lumbur lastiklerine jantlarına kelepçeleri geçiriyorlar kaldırıyorlar havaya bu arabanın jantları çizilirmi gibi bir düşünce yok a... ayılarında hepsinin a... !!

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polise çocukluğumdan beri güvenmem. Bunda ne kadar haklı olduğumu bu konuyu okuyarak görüyorum.
    Gider trafiği tıkayan, iki şeritli yolda tek şeridi kapatan arabaları çekmezler gelir hastane önlerinde ne kadar gariban var onun arabasını toplarlar. niye? çünkü oraya gelen adam zaten madur acil olur rıtin olur hastası vardır getirmiştir arabayımı düşünecek, düşene bide ben vuim hesabı...

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polise çocukluğumdan beri güvenmem. Bunda ne kadar haklı olduğumu bu konuyu okuyarak görüyorum.
    Gider trafiği tıkayan, iki şeritli yolda tek şeridi kapatan arabaları çekmezler gelir hastane önlerinde ne kadar gariban var onun arabasını toplarlar. niye? çünkü oraya gelen adam zaten madur acil olur rıtin olur hastası vardır getirmiştir arabayımı düşünecek, düşene bide ben vuim hesabı...
    +15000000 cok haklısın hocam

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorsan napyosun.görevim der gururlanarak.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eczanenin önünde durursun dörtlüleri yakıp 2 dakika ilaç almaya hemen yapışırlar arabanın dibine keyfimizden durduk ya..

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç unutmuyorum S virajına 70-80le girdim çıktım normal bi şekilde polis ilerdeki AZK'de beni aldı yanımda kız arkadaşımda var. O soğukta arabadan indirip arabayı aramaya kalktı, sebebi de ne alakaysa çok sert girmişim viraja. Tartışınca basıp gittiler.

Geçen gün şükrü saraçoğlunun önünde durdurulduk. Sebebi biz ot, hap, ex kullanmaya meyilli görünüyormuşuz, hepimizde sakal, kapşon vs varmış. Benim sakalım 2 ayda çıkıyor, o da suratımda kontrast oluşturuyor. Öteki arkadaşım 2 yıl uzatsa bi *** olmaz, ötekinde var az bişey. Bir kişide kapşon var. Herneyse polis baya genç sen ne diyorsun gibisinden atar yapınca, ilk defa öyle bir geri vites yapan polis gördüm. Arkadan tecrübeli bi polis yatıştırdı olayı basıp gittik. Yanlız bu çevirmelerden vs bıktım, bir tanesiyle kötü kapışıcam artık
    .

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ot, hap kullanmaya meyilli gorunmek ne demek ya valla bi yasima daha girdim .

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ot, hap kullanmaya meyilli gorunmek ne demek ya valla bi yasima daha girdim .
    2008 civic varken başıma bunlar gelmiyordu veya audiyle gezerken böyle şeyler olmuyor. Neden 97 civic olunca çevriliyorum diyince polisin işi gücü yok seni mi çevirecek diyorlar.
    .

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okudukça bu konuyu snirlerim bozuluyor burdanda anlıyorumki aynada kendisinden korkan adamları polis yapmışlar ve güvenliğimizi onlara emanet etmişler o yüzden suçlular rahat rahat gezerken bizler polis mağduru oluyoruz çünkü karanlığa girmeye korkanlar aydınlıktaki bizlerle uğraşıyorlar...

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sirf bu muhabbetlerden hondaya haftada yada 2 haftada bir binmeye basladim 22-23 yasinda memur olmus gelip gencler iyi aksamlar diye muhabbete daliyor sonra atar yapinca gorevimizi yapiyoruz oluyor nerde o eski babacan memurlar isimiz cahil atarli ergenlere kaldi yazik

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabadan arabaya muamele degisiyor.sahsen caddede daha hic cevilmedim.filmde var isteseler ceza yazarlar

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bir polis çocuğu olarak söyleyebileceğim tek şey artık eski polisler kalmadı. başıma gelen olayları şöyle kısaca özetleyeyim küfür etmemek için zor tutarsınız kendinizi;
    - kırmızı ışıkta dururken yanımda duran trafik polisi dengesini kaybedip motorundan düştü, arabadan indim kaldırdım iyi misin dedim, egsozun var dedi arabamı bağladı, suratına da bıraksaydım da geberseydin keşke dedim.
    - bi arkadaşın mekanında otururken böyle omzunda çizgisi olan bi memur geldi belli ki yaşça benden küçük bu çizgi noluo kardeşim dedim, baş polis oluo istersen öğreteyim dedi, yavaş öğret aklın dağılır dedim birbirimize girdik. ondan sonra da emniyet müdürünün odasında özürü de dilettirdim eziğe.

hani geçenlerde bi olay oldu ya bi milletvekili çocuğu sıraya dizdi alayını, çokta iyi yaptı, mis gibi yaptı ellerine sağlık. bu kadar söylüyorum.

bu günlerde iyi polis bi elin parmağını geçmez, geçemez alayı imam hatip mezunu, cami de kadro bulamamış insanlar. mahallenin maça alınmayan ezik bebeleri işte.

gerildim lan resmen anlatırken.
    Açık açık Fetullah'ın boş gezen adamları desene...
    İpe sapa baltaya sap olamamış tayfası...

(Sözüm meclisten dışarı.... Çok efendi polis arkadaşlarımız var bu forumda
    onları tenzi ediyorum)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açık açık Fetullah'ın boş gezen adamları desene...
    İpe sapa baltaya sap olamamış tayfası...

(Sözüm meclisten dışarı.... Çok efendi polis arkadaşlarımız var bu forumda
    onları tenzi ediyorum)
    İnsan biraz, sahip olduğu mesleğin kimliğine bürünmeden önce karşısındakininde kendisi gibi önce bir vatandaş olduğunu unutmamalı.. Eyvallah polislerimiz daha yumuşak davransalar bu seferde hiç önünü kesemicekler olayların ama farkındaysanız hepimiz yaptıkları işlemlere değil o işlemleri yaparlarkenki gereksiz artist tavırlarına deliriyoruz.. Yapmasınlar bunu ya..

Buarada, İsmail Özkan abiyi tebrik ediyorum güzel açıklamasından dolayı.. Asıl sana saygılar abi..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)