1.20d alacağınız parayla WRX alsanıza neden 2.0R bakıyorsunuz? 3 serisi alın tamam ama 1 çirkin...tabi zevk sizin..HErsey gazlamak değil hergün pistte değilsiniz sti görünümlü yapın binin herkezi dınlemeyin fazla o arabaya siz bineceksiniz.
1.20d alacağınız parayla WRX alsanıza neden 2.0R bakıyorsunuz? 3 serisi alın tamam ama 1 çirkin...tabi zevk sizin..HErsey gazlamak değil hergün pistte değilsiniz sti görünümlü yapın binin herkezi dınlemeyin fazla o arabaya siz bineceksiniz.
Baran bana kalsa Type-R,WRX filan bakarım ama manuel sanzımanla pek arası yok arkadasımın o yuzden bende otomatik ama performanslı biseyler bakınıyorum mecburen +buyuk araclarıda pek istemiyor..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
a3 2.0 FSI baksın ne bilim 1 serisi bayan arabası bence.Düşünelim bakalım o özelliklerde başka ne var..2.el saab baksın volvo baksın A4 1.8T baksın dicemde buyuk araba sevmio diosn.
A3 2.0 FSI olabilir ama bence bayan arabası konusunda 1serisinden pek farkı yokVolvo C30,C200k Sportcoupe,Bmw TI compact,Cooper S,Golf GT filan olabilir ama secenekler cogaldıkca insanın kafası karısıyo
Kısmet..=)
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
1 serisi almayında ne alırsanız alın bencecooperda cok güzel ve performanslı.volvo c30 desen öle.. mercedesi salla
![]()
Volvo'nun sıfır fiyatlarına baktım 36-40.eu 2.4 170hp L5 ve 2.5 T5 230hp motor seceneklerinde geartronik sanzıman secenegi varmıs.Dizellerindede olsa su otomatik secenegi ne guzel olur![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Baran armutmusun sen olm 1 serisi nereye bayan arabası a3 ile 1 serisi arasında ne fark var.Ben olsam şöle beyaz tek kapı bir 120d siyah bi jant bas yere bide chip yeterhatta 123d
![]()
1 serisine şahsen ben binmem pabuç gibi araba hele tek kapısı ıyhhh.. A3 yıne daha karakterli duruyor cok sevilerek kullanılıyor hala dunya kadar sattılar.1 serisi bmw nin yüzkarası olarak geciyor heryerde![]()
yeni cooper s yakın arkadaşımda var performansına diyecek yok ancak cooper s alınacaksa düz vites alınmalı bence.. bide yanlış anlaşılma olmasında ben 1 serisinin bayan arabası olduguna inanmıyorum gene passion dan başka bi arkadaşımızda beyaz 120D var m paket vs chipli 18 ava mıydı neydi siyah jantlı vs ki jant olmasa bile 1 serisi m paket ile çok güzel ve hırçın bir hal alıyor bana göre =) chiplenincede yürüyüşünü biliyorsunuzdur zaten.hem ben diğer seçenekelre göre daha sorunsuz olacağını düşünüyorum.. tabi alacak kişinin istekleri daha önemlidir benimkiler sadece gördüklerim , düşüncelerim vs.. hayırlısı neyse o olsun =)
yeni konu açmak istemedim hortlatayım konuyu
araç hakkında tecrübe edinenler üzerinde oynayanlar bilgilerini paylaşırlrsa sevinirim.
Düşünüyorum bu araçtan şu sıralar Varmı deneyen eden alan satan arkadaşlar![]()
görüntü olarak ilk yapılan sey çakma sti olcak ama performans olarak pek bır beklendin olmasın yanı sitede proje vardı 2,0r sti cevrılmıs
2.0 diğer araçlardan daha seri.+ yol tutuşu mükemmel.sti pist arabası wrx cadde arabası 2.0r genç ruhlu baba arabasıve fiyatıda çok uygun.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
aldık bakalım aracı![]()
orjinal tamponlari vs. Cok guzel arac, uc kollu kucuk bir direksiyon simidi var kullanimi keyfilidir eminim. Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)