umarım gereksiz bir konu değildir size trafikte gelen saçmalıklar neler? benim için
-sağ şerit bomboş olduğu halde 100 km hızın üstüne çıkan araçların sürekli sol şeritte kalması ve 100-110 km hızı geçince otomatik olarak sol şeritte seyir etme hakkı bulunması
-trafik varken az yakmak için sol şeritte önde ki araçla araya açılan uçurumsal mesafeler böyle az yakıyorum diyenler araya bir sürü araç giriyor nolur bunu en sağ şeritte yap bunu yaptığın için makas atmak zorunda kalıyorum sonrada selektör yiyorum
-ogs de en soldan 10-20 km hızla geçenler korkuyorsan yavaş geçiceksen en sağdan geç lütfen
-sollamaya çıkıpta hiç gaza basmadan solladığı arabayı milim milim geçenler sollamaya çıkıyorsun lütfen hızını arttır
-trafik çıkınca ilk olarak sol şeridin tıkanması seyir halindeyken orta ve sağ şeritte ki araçların sol şeritte ki araçlardan daha hızlı gitmesi londra da yaşıyoruz direksiyon sağda ve hızlı akması gereken şerit sağ şeritte benim mi haberim yok bu yüzden de makas atmak zorunda kalıyorum.
-ışıklarda en solda bulunupta az yaksın diye dakikada 10 km hızını arttıranlar lütfen orta veya sağ şeritte bunu yapın
-bir çıkıştan çıkıcak olupta son dakikaya kadar sol şeritte gidip birden yavaşlayıp en sağa atlayan insan evladı önceden geçsen de arkadan gelen araç ani fren yapmak zorunda kalmasa?
-araç sollamadan sonra sağ şeride sinyal verip sağa geçmeden önce yavaşlayıp daha sonra sağa geçen sürücüler lütfen geçtikten sonra yavaşlasanız arkanızda olan araç sizin çekilip hızlanmayı bekliyor
-ben seri kullanmayı seven bir insanım otobana çıktığım zamanda basmayı seven ama yerine göre. basmaya fırsat bulduğumda önüme atlayan sürücü arkadan gelen aracın yaklaşma hızına bakarak sol şeride çıkarsan sevinirim.
sanırım biraz kin kustum sürekli aynı hareketler sürekli aynı sürüş tarzı her gün aynı şeyler 3-4 senedir araba kullanıyorum ve şimdiden bunaldım sürekli trafikte olan ve bu saçmalıklara maruz kalan abilerim Allah size sabır versin