User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
69 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Trafik Saçmalıkları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Trafik Saçmalıkları

umarım gereksiz bir konu değildir size trafikte gelen saçmalıklar neler? benim için

-sağ şerit bomboş olduğu halde 100 km hızın üstüne çıkan araçların sürekli sol şeritte kalması ve 100-110 km hızı geçince otomatik olarak sol şeritte seyir etme hakkı bulunması
    -trafik varken az yakmak için sol şeritte önde ki araçla araya açılan uçurumsal mesafeler böyle az yakıyorum diyenler araya bir sürü araç giriyor nolur bunu en sağ şeritte yap bunu yaptığın için makas atmak zorunda kalıyorum sonrada selektör yiyorum
    -ogs de en soldan 10-20 km hızla geçenler korkuyorsan yavaş geçiceksen en sağdan geç lütfen
    -sollamaya çıkıpta hiç gaza basmadan solladığı arabayı milim milim geçenler sollamaya çıkıyorsun lütfen hızını arttır
    -trafik çıkınca ilk olarak sol şeridin tıkanması seyir halindeyken orta ve sağ şeritte ki araçların sol şeritte ki araçlardan daha hızlı gitmesi londra da yaşıyoruz direksiyon sağda ve hızlı akması gereken şerit sağ şeritte benim mi haberim yok bu yüzden de makas atmak zorunda kalıyorum.
    -ışıklarda en solda bulunupta az yaksın diye dakikada 10 km hızını arttıranlar lütfen orta veya sağ şeritte bunu yapın
    -bir çıkıştan çıkıcak olupta son dakikaya kadar sol şeritte gidip birden yavaşlayıp en sağa atlayan insan evladı önceden geçsen de arkadan gelen araç ani fren yapmak zorunda kalmasa?
    -araç sollamadan sonra sağ şeride sinyal verip sağa geçmeden önce yavaşlayıp daha sonra sağa geçen sürücüler lütfen geçtikten sonra yavaşlasanız arkanızda olan araç sizin çekilip hızlanmayı bekliyor
    -ben seri kullanmayı seven bir insanım otobana çıktığım zamanda basmayı seven ama yerine göre. basmaya fırsat bulduğumda önüme atlayan sürücü arkadan gelen aracın yaklaşma hızına bakarak sol şeride çıkarsan sevinirim.

sanırım biraz kin kustum sürekli aynı hareketler sürekli aynı sürüş tarzı her gün aynı şeyler 3-4 senedir araba kullanıyorum ve şimdiden bunaldım sürekli trafikte olan ve bu saçmalıklara maruz kalan abilerim Allah size sabır versin
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sen fena dolmuşsun

bir kaçına bende katılıyorum..
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstabul trafiğine alıştık hadi neyse de, uzun yolda bazen öyle mallıklar yapılıyorki, insanı çileden çıkarıyor.. Geçen gün hıyarın teki üstüme çıkıyodu son anda kurtardık..

O akşamın öncesinde de, 1 gidiş 1 gelişli daracık köy yolu, barzonun teki artık neyine güveniyosa çıkmış sollamaya, hafif bi rampa vardı ufacık onu tırmandım o rampayı geçmemle birlikte karşı karşıya geldik, karşı şeritten 2 araç geliyor, yapıştım frene öyle kurtardım..

*** yoluna götürürler adamı..

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsini okumaya üşendim ama okuduğum ilk 1-2 madde yeterli oldu.

Bu konuyu ilk açan sen değilsin. Ve benim anlamadığım bu konu hakkında buraya konu açılınca sorunlar çözülüyor mu ? Sözüm sana değil yanlış anlama genel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepsini okumaya üşendim ama okuduğum ilk 1-2 madde yeterli oldu.

Bu konuyu ilk açan sen değilsin. Ve benim anlamadığım bu konu hakkında buraya konu açılınca sorunlar çözülüyor mu ? Sözüm sana değil yanlış anlama genel.
    yok yanlış anlamadım o yüzden başta umarım gereksiz bir konu olmamıştır dedim. bu forumda belki bana göre hata olan bu davranışları yapan abilerim vardır bilmeden bir nebze bir kaç sürücü bunun farkına varır da belki bir işe yarar diye açtım vede size saçma gelen şeyleri duymak için vallahi konu varmı diye baktım fakat bulamadım. konu kalabalığı oluşturduysa affola. her gün bu sorunları yaşamaktan sıkıldım ve bunu paylaşmak istedim sanırım en doğru yer bir forum sitesi olur diye düşündüm.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    usta çok haklısın şu soldan gitme konusunda balıkesirdeyim ve adam önümde gidiyo ikimizde 50 60 la falan gidiyoruz aramızda mesafe var adam bildğin sağ şeritten sol şeride geçti ordan devam etti hangi akla hizmet yaptı anlam veremdim. hayır sağdan geçmek yasak da biz napalım yani. bi arabanın arkasnda bir zamanlar " sağından geçiyorsam yanlış şerittesin dostum" yazıyorda onu hatırlatıyorlar bana arada . bir de benim anlamadığım bu sağa dönüşlerde yayalara yol veriniz tabelası burda çok var nası vericez o trafikte arkadan vızır vızır arabalar gelirken kim durup yayalara yol verme cesaretini gösterir

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bazılarında haklısın gişelerde benim mazeretim var , amk gişelerinin içi hepmi kötü olur bam güm o yüzden ogs'den geçemiyorum millet sövecek diye
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kasırqa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta çok haklısın şu soldan gitme konusunda balıkesirdeyim ve adam önümde gidiyo ikimizde 50 60 la falan gidiyoruz aramızda mesafe var adam bildğin sağ şeritten sol şeride geçti ordan devam etti hangi akla hizmet yaptı anlam veremdim. hayır sağdan geçmek yasak da biz napalım yani. bi arabanın arkasnda bir zamanlar " sağından geçiyorsam yanlış şerittesin dostum" yazıyorda onu hatırlatıyorlar bana arada . bir de benim anlamadığım bu sağa dönüşlerde yayalara yol veriniz tabelası burda çok var nası vericez o trafikte arkadan vızır vızır arabalar gelirken kim durup yayalara yol verme cesaretini gösterir
    yurt dışında araba kullanma fırsatım oldu sistem o kadar güzel ki sağa dönecek araç sağ şeritte trafik olduğu halde sol şerit bomboş olsada asla geçmiyor bizdeki gibi en soldan en sağa dönüş yok ve ayrıca bir yaya, yaya yoluna adım attığı anda bütün arabalar durmak zorunda bunu Türkiye de yapsan arkadan gelen sana öyle bir vurur ki olan hem yaya ya hem sana olur

Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bazılarında haklısın gişelerde benim mazeretim var , amk gişelerinin içi hepmi kötü olur bam güm o yüzden ogs'den geçemiyorum millet sövecek diye
    üstadım eğer bunu en sağda ki ogs de yaparsan kimsenin sana sövmeye hakkı olmaz ama ben sol şeritten hızlı geliyorum belki yanlış yaptığım ama ogs dende hızlı geçiyorum boşşa tabii hızlı geliyorum bi bakıyorum sol şeritte durmuş çok yavaş geçiyor kaza sebebi bana göre
    Mustafa Kemal ATATÜRK

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otobanda virajlarda fren yapanlarıda anlamıyorum virajların çoğu 120km hıza göre tasarlanmış.adam en sol şeritte frene abanıyor.arkadaki viraj içinde fren yapmak zorunda kalıyor.birde ogs çıkışlarında en soldan geleni düşünün.2.sıradaki ogsden geçip soldan uyuz uyuz devam eden bir caddy yüzünden bariyerlere patlıyordum.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sol şeridi kapatmış Okmeydanı rampasını tırmanırken hiç aynaya bakmadan son anda altındaki yağ yakan Lada ile önündeki öbür salağı sollayacağım diye kendini sol şerite atan ak saçlı bey amca. Senin sağ aynan bana kul hakkı olarak geçmez diye düşünüyorum ama geçersede varsın onun içinde yanarız biraz cehennemde.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NaNick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurt dışında araba kullanma fırsatım oldu sistem o kadar güzel ki sağa dönecek araç sağ şeritte trafik olduğu halde sol şerit bomboş olsada asla geçmiyor bizdeki gibi en soldan en sağa dönüş yok ve ayrıca bir yaya, yaya yoluna adım attığı anda bütün arabalar durmak zorunda bunu Türkiye de yapsan arkadan gelen sana öyle bir vurur ki olan hem yaya ya hem sana olur

üstadım eğer bunu en sağda ki ogs de yaparsan kimsenin sana sövmeye hakkı olmaz ama ben sol şeritten hızlı geliyorum belki yanlış yaptığım ama ogs dende hızlı geçiyorum boşşa tabii hızlı geliyorum bi bakıyorum sol şeritte durmuş çok yavaş geçiyor kaza sebebi bana göre
    aslında ben yol veririm de o kadar küfür falan hoş değil toplum hazır değil ama çarşıda veriyorum kesin yiyorumdur

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende katılıyorum hemde hepsine.. bu arada KGS ler kalkacak diye biliyorum HGS geliyor OGS gibi hertürlü hızlı geçicez bam güm

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TRAFİĞİN ENNNNN BÜYÜK SAÇMALIĞI HIZ LİMİTİDİR !!!

yaklaşık 15 20 yıldır hız limiti 110- 120 var mıdır böyle saçmalık arkadaş ?

15 20 yıl önce arabalar şahin doğan serçe civic ef anadol lada vs vs vs vs en kralının son hızı kaç ki bu araba 120 ye 130 a çıktıgı zaman zangır zangır titriyor kontrol yok bir şey yok tabi hız sınırı 120 olur

yıl olmuş 2012 hala limit 120 ya var mıdır böyle saçmalık arabalar focus mondeo a4 a5 a6 kötü araba yok ülkede maşallah porsche panarema mıdır nedir antepte yazın 5 tane farklı plaka gördüm aynı şekilde her yer kompresörler 3 kasalar 5 kasalar 7 kasalar a4 a5 a6 a8 ler

sınır hala 70 110 120 ?????

sınırlamanın 90 130 140 olması lazım

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul'da araç kullanmak,cambazlık gerektirir.
    Trafikte her zaman başkalarının yaptığı hareketlere ilgi duymamak gibi bir psikoloji yarattım kendime.
    böylece;sinirlenmiyorum.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl DALGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende katılıyorum hemde hepsine.. bu arada KGS ler kalkacak diye biliyorum HGS geliyor OGS gibi hertürlü hızlı geçicez bam güm
    bence hiç heveslenme üstadım ogs den de bam güm geçemiyorum 10 la 20 yle geçenler sağ olsun hgs de herkes hızlı geçiyorsa hgs ye geçicem bende

Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otobanda virajlarda fren yapanlarıda anlamıyorum virajların çoğu 120km hıza göre tasarlanmış.adam en sol şeritte frene abanıyor.arkadaki viraj içinde fren yapmak zorunda kalıyor.birde ogs çıkışlarında en soldan geleni düşünün.2.sıradaki ogsden geçip soldan uyuz uyuz devam eden bir caddy yüzünden bariyerlere patlıyordum.
    sırf bu yüzden geçen gün virajda bir doblo aniden frenlere asıldı dönemiceğini anlayınca az kaldı vuruyordum son anda kaya kaya sağ şeritte durdum adam defalarca özür diledi ben birz daha hızlı yaklaşıyordum viraja arabamı tanıarak ve güvenerek
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önünde araç yokken frene basıp beni de yavaşlamak zorunda bırakanlara fena sövüyorum ne yalan söyliyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TRAFİĞİN ENNNNN BÜYÜK SAÇMALIĞI HIZ LİMİTİDİR !!!

yaklaşık 15 20 yıldır hız limiti 110- 120 var mıdır böyle saçmalık arkadaş ?

15 20 yıl önce arabalar şahin doğan serçe civic ef anadol lada vs vs vs vs en kralının son hızı kaç ki bu araba 120 ye 130 a çıktıgı zaman zangır zangır titriyor kontrol yok bir şey yok tabi hız sınırı 120 olur

yıl olmuş 2012 hala limit 120 ya var mıdır böyle saçmalık arabalar focus mondeo a4 a5 a6 kötü araba yok ülkede maşallah porsche panarema mıdır nedir antepte yazın 5 tane farklı plaka gördüm aynı şekilde her yer kompresörler 3 kasalar 5 kasalar 7 kasalar a4 a5 a6 a8 ler

sınır hala 70 110 120 ?????

sınırlamanın 90 130 140 olması lazım
    araçlar değişti ama onu kullananların kafa aynı kafa..
    100ü geçince panik yapıyor insanlar hala.. hız sınırını kaldırırsan ne olur düşündün mü.. trafik hızlanır arada o araçlarını hızlı kullanamayan kişiler yüzünden bi ton kaza..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -yolcu otobüslerinin en sol şeride geçip bütün kamyonları sollamaya çalışması ve bundan sebep önümü görememem trafik sıkışsa vurucam valla
    tam yokuş yukarı başlarken kamyonların birbirini sollamaya çalışıp sollayamadan tekrar sağ seride geçmesi bari solla da hızımı kesmenin bir amacı olsun
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlar değişti ama onu kullananların kafa aynı kafa..
    100ü geçince panik yapıyor insanlar hala.. hız sınırını kaldırırsan ne olur düşündün mü.. trafik hızlanır arada o araçlarını hızlı kullanamayan kişiler yüzünden bi ton kaza..
    Kesinlikle katılıyorum daha berbat olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)