User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
104 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: işsiz kaldım :(

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi personelini koruduğunu çok iyi biliyorum ama haksız olduğu durumdada 1 uyarır 2 uyarır 3.sünde korumaz. Media MArkt üst düzey yöneticilerinden biri çok yakın akrabam isim vermek istemiyorum Tabiki benim kelimemle işine son vermez ama kendisiyle irtibata geçip durumu sorar ve takım lideride öyle bir şey yok yanlıs anlasılma olmus gibisinden konusup konuyu kapatır ve birdaha promatöre emir vermez verirsede olacaklar belli

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anıl medıamarkta calıstım, vatan compta calıstım saturnde calıstım electro worldde calıstım medıa marktı cok ıyı bılırım, ahmet doganayda samımı abım olur satıs mudur kendısı, ısleyıcı ıyı bılıyorum kısacası kımsede anıl bu promotpru ıse almıs sakın raf temızletmeyın hee felan demez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anıl medıamarkta calıstım, vatan compta calıstım saturnde calıstım electro worldde calıstım medıa marktı cok ıyı bılırım, ahmet doganayda samımı abım olur satıs mudur kendısı, ısleyıcı ıyı bılıyorum kısacası kımsede anıl bu promotpru ıse almıs sakın raf temızletmeyın hee felan demez
    öyle birşey tabiki demez denmeside yanlış olur ayrımcılık yok ama promatör kendini ve işini bilirse kimse ona bişey yaptıramaz media markt elemanı bişeyı yapıyorken bana yardım edermisin derse zaten kendisi gönül rızasıyla eder demek istedigim şey media markt personeli orda dururken promatöre git koçum kovaya sabunlu su yapta bez al gel şu rafların tozunu bi al git depoda şu mallar bandılla falan gibi şeyler yapamaz anlatmak istediğim olay bu bende 3 sene promatörlük yaptım supervisorlukte yaptım ben promatörken kendimi ve yanımdakileri asla ezdirmedim çok kere tartıştım takım liderleriyle ama hiçbizaman ezilmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl DALGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle birşey tabiki demez denmeside yanlış olur ayrımcılık yok ama promatör kendini ve işini bilirse kimse ona bişey yaptıramaz media markt elemanı bişeyı yapıyorken bana yardım edermisin derse zaten kendisi gönül rızasıyla eder demek istedigim şey media markt personeli orda dururken promatöre git koçum kovaya sabunlu su yapta bez al gel şu rafların tozunu bi al git depoda şu mallar bandılla falan gibi şeyler yapamaz anlatmak istediğim olay bu bende 3 sene promatörlük yaptım supervisorlukte yaptım ben promatörken kendimi ve yanımdakileri asla ezdirmedim çok kere tartıştım takım liderleriyle ama hiçbizaman ezilmedim
    20 yasında supervızor gayet ıyımıs masallah sen ezdırmem dıyorsan ezdırme dıyım ne dıyım

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sektor icin mantikli olan bir magazanin kendi elemani olmak anladigim kadariyla..?
    If you have no LAG, you have no turbo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sektor icin mantikli olan bir magazanin kendi elemani olmak anladigim kadariyla..?
    aynen oyle kendı elemanı olursan ısın garantı olur duzenlı olur, kolay kolay ısten cıkarılmazsın, musterıye karsı dahı korunursun

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş. iş mi yapcaz, savaşmı etcez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 yasında supervızor gayet ıyımıs masallah sen ezdırmem dıyorsan ezdırme dıyım ne dıyım
    evet insan işini ciddi kovalayınca oluyor kafayı kullanmak lazım kimse kendini ezdirmez yani herkesle aranı iyi tuttuktan sonra dik başlı olmadıktan sonra sorun yaşanmaz. Ahmet abiyede selamlar Oblio Ferrari standı kurmuştu dersen hatırlar beni

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen hangi firmalarda çalıştın bana pm atsana anıl hangi mm senin dediğini yaptı çok merak ediyorum, philips sgkya çalışma saati bildirimi yapıp tüm mağazalara tebliğ etti adamlar promotörleri mağazaya sokmadı. sen supervizor olduğunda firmanın genel müdür olduğunu mu zannediyorsun, sen yapılmayacak dersin. takım lideri merkezine tek bir mail atar gider arkadaşlar mail geldi böyle yapacaksınız dersin, istersen merkezine karşı çık bak bakalım sonuç ne oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen oyle kendı elemanı olursan ısın garantı olur duzenlı olur, kolay kolay ısten cıkarılmazsın, musterıye karsı dahı korunursun
    anliyorum..
    dedigim gibi ben kendim icin degilde kardesim icin dusunmustum aslinda bu tip bir isi..
    kendisi istiyor cunki elektronikle alakali satis danismanligi vb tarzda calismak..
    mediamarktin sitesini falan inceledim, hepsinde tecrube istiyorlar..

kardesim su an ankarada bir go-cart tesisinde calisiyor, araclarin teknik bakimindan tamiratlarindan vs sorumlu..
    hafta ici bir gun izin ve gunde 12 saat calisiyor..
    bir hafta gece bir hafta gunduz seklinde..
    epeydir orada ama biraz sklmis durumda, sosyal hayati bitik neredeyse cunki
    maas olarakta binin biraz daha uzerinden biseyler aliyor diye biliyorum..
    yemek ucreti ve ssk da var..

sizler bu sektoru gormussunuz, sizce bu isten market isine gecmek mantikli olurmu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen hangi firmalarda çalıştın bana pm atsana anıl hangi mm senin dediğini yaptı çok merak ediyorum, philips sgkya çalışma saati bildirimi yapıp tüm mağazalara tebliğ etti adamlar promotörleri mağazaya sokmadı. sen supervizor olduğunda firmanın genel müdür olduğunu mu zannediyorsun, sen yapılmayacak dersin. takım lideri merkezine tek bir mail atar gider arkadaşlar mail geldi böyle yapacaksınız dersin, istersen merkezine karşı çık bak bakalım sonuç ne oluyor.
    işte bu bahsettigin olay öncedendi abi daha önce söledim media markt dünyanın para cezasını yedi promatörü kendi personeli gibi çalıştırmaktan önceden birşey yapılamıyordu artık öyle değil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benmi kanunları bilmiyorum arkadaşın hesabındamı sorun var, 18 yaş altı sigorta yapılmıyor, hiçbir firmada sigortasız eleman çalıştıramaz. 3 sene promotörlük üstüne supervizör nasıl olunuyor o zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    magazanın takımlıderı ne derse o olur aynen dedıgın gıbı, magaza takım lıderı yanında markanın sahıbının esamesı okunmaz oyle gordum bıldım ben helekı satıs muduru ıse magzanın emrı veren gık desın markanın muduru supervısor neymıs bızım supervısoru magazaya sokmadılar tavrından dolayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anliyorum..
    dedigim gibi ben kendim icin degilde kardesim icin dusunmustum aslinda bu tip bir isi..
    kendisi istiyor cunki elektronikle alakali satis danismanligi vb tarzda calismak..
    mediamarktin sitesini falan inceledim, hepsinde tecrube istiyorlar..

kardesim su an ankarada bir go-cart tesisinde calisiyor, araclarin teknik bakimindan tamiratlarindan vs sorumlu..
    hafta ici bir gun izin ve gunde 12 saat calisiyor..
    bir hafta gece bir hafta gunduz seklinde..
    epeydir orada ama biraz sklmis durumda, sosyal hayati bitik neredeyse cunki
    maas olarakta binin biraz daha uzerinden biseyler aliyor diye biliyorum..
    yemek ucreti ve ssk da var..

sizler bu sektoru gormussunuz, sizce bu isten market isine gecmek mantikli olurmu?
    gecme ımkanı varsa gecsın calısma duzenı ıyıdır cogu ıse gore maasıda suan ortalama 1300 tl artı yol yemek ssk seklındedır genelde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte bu bahsettigin olay öncedendi abi daha önce söledim media markt dünyanın para cezasını yedi promatörü kendi personeli gibi çalıştırmaktan önceden birşey yapılamıyordu artık öyle değil...
    anıl gel yanıma seni tüm firmalara götürüp gözlerinle görmeni saglayacağım, tüm masraflarınıda ben karşılayacam üstelik. kardeşim mediadan çalışmaktan sırf bu yüzden vazgeçtim. adamlar sürekli ceza yiyor gene yapmaya devam ediyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecme ımkanı varsa gecsın calısma duzenı ıyıdır cogu ıse gore maasıda suan ortalama 1300 tl artı yol yemek ssk seklındedır genelde.
    tesekkur ederim..
    uzun suredir ariyordum aslinda bu tarz islerde calismis insanlari, konu iyi oldu
    kardesime soyleleyimde basvurularda falan bulunsun bakalim o zaman..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benmi kanunları bilmiyorum arkadaşın hesabındamı sorun var, 18 yaş altı sigorta yapılmıyor, hiçbir firmada sigortasız eleman çalıştıramaz. 3 sene promotörlük üstüne supervizör nasıl olunuyor o zaman.
    Çırak sigortası denilen bi olay var bende tam bilmiyorum 16 yasımda Delco elektroniğin promatörlüğüne başlamıştım...

magazanın takımlıderı ne derse o olur aynen dedıgın gıbı, magaza takım lıderı yanında markanın sahıbının esamesı okunmaz oyle gordum bıldım ben helekı satıs muduru ıse magzanın emrı veren gık desın markanın muduru supervısor neymıs bızım supervısoru magazaya sokmadılar tavrından dolayı
    abi konumuz magazada supervisorun sozu gecer veya takım liderinin geçer değil Promatörü kafalarına göre kullanamayacakları Shift e sokamazlar artık sen 10 da gel 7 de git sen 1 de gel 10 da git diyemiyorlar kendi elemanı dururken burayı temizle diyemiyorlar anlatamadım hala galiba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wallahı kardesım bende anlayamadım zaten anıl kardesımızı 20 yasında olmasına ragmen benım ıse aldıgım adama kımse sunu vs yaptıramaz gıbı konusuyor, nurı topatanla arkadasmıs gıbı konusacagını cıkardım ben yazdıgından ama nurı topatanda medımarktın butun mudurlerının ustu en yetkılısıdır ve sert mızaclı acayıp kuralcı karakterdır

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Benim sigortam 2006 yılında başladı. 1990 doğumluyum. 16 yaşında sigortamı başlatabilmişler. Eğer kanun değişmediyse, ki askeri ücretin bile -18e göre değiştiğini var sayarsak 18 yaş altı sigorta hala yapılabiliyordur.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)