User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
104 sonuçtan 96 ile 104 arası

Konu: işsiz kaldım :(

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminsin yani, o zaman dahada açık sorayım. bu bahsettiğim arkadaşım işten çıkarılmış ve işe iade mahkemesini kazanmış, yargıtaydan karar onanmasına ragmen; firma tazminat ödeme yolunu seçerek geri işe almamıştır. bu firma benim kadromdan ayrılan personel hiç bir şekilde mağazalarımda çalışamaz diye iddaa ediyor. sizin firma işe alınarak bu arkadaşımızın o şirkette promotör olarak çalışmasını sağlayabilirmisin. bunu daha da farklı yorumlayabilirizde bu arkadaş rotasyon sonucu eski firması içerisnde görev yapması gerektiği zaman magaza kabul etmediğinde ne yapacaksın ?
    magaza kabul etmıyorsa ıs bıtmıstır

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eminsin yani, o zaman dahada açık sorayım. bu bahsettiğim arkadaşım işten çıkarılmış ve işe iade mahkemesini kazanmış, yargıtaydan karar onanmasına ragmen; firma tazminat ödeme yolunu seçerek geri işe almamıştır. bu firma benim kadromdan ayrılan personel hiç bir şekilde mağazalarımda çalışamaz diye iddaa ediyor. sizin firma işe alınarak bu arkadaşımızın o şirkette promotör olarak çalışmasını sağlayabilirmisin. bunu daha da farklı yorumlayabilirizde bu arkadaş rotasyon sonucu eski firması içerisnde görev yapması gerektiği zaman magaza kabul etmediğinde ne yapacaksın ?
    o arkadaşı Media Markta mı almıyorlar çalışması için ? ne sebeble işten çıkartılmış ?

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    magaza kabul etmıyorsa ıs bıtmıstır
    ama anıl elemanını koruyor, kendi personeli olması o mağazada çalışması için yeterli. hem adam hukuki açıdan haklı bulunmuş

Alıntı Anıl DALGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arkadaşı Media Markta mı almıyorlar çalışması için ? ne sebeble işten çıkartılmış ?
    hangi firma yada neden sebep önemli değil, sonuçta bu kişi hukuken haklılığı sabit bulunmuş.

firma çok önemli ise teknosa ve çıkış sebebi gizli müşteri kriteri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi personelim olması önemsiz anlatamıyorum hala - ne sebeble mağaza istemiyor onu söyleyebilirmisiiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi personelim olması önemsiz anlatamıyorum hala - ne sebeble mağaza istemiyor onu söyleyebilirmisiiniz
    nasıl senin personelinin olması önemsiz? sen personelimi ezdirmem diye o kadar yazdın çizdin! bu adam hırsızlık yapmamış adam öldürmemiş, zaten yüz kızartıcı suçu olsa senin firmanda çalışamaz. yaptıgın işi sektörü zaten yakın tanıyorsan işe iade davalarını neden açıldığını ve hangi şartlarda kabul gördüğünüde biliyor olmalısın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama anıl elemanını koruyor, kendi personeli olması o mağazada çalışması için yeterli. hem adam hukuki açıdan haklı bulunmuş

hangi firma yada neden sebep önemli değil, sonuçta bu kişi hukuken haklılığı sabit bulunmuş.

firma çok önemli ise teknosa ve çıkış sebebi gizli müşteri kriteri.
    Bahsettiğimiz kişi Promatör mü ? Ve teknosada ? gizli müşteri yüzünden işinden edilmiş ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl senin personelinin olması önemsiz? sen personelimi ezdirmem diye o kadar yazdın çizdin! bu adam hırsızlık yapmamış adam öldürmemiş, zaten yüz kızartıcı suçu olsa senin firmanda çalışamaz. yaptıgın işi sektörü zaten yakın tanıyorsan işe iade davalarını neden açıldığını ve hangi şartlarda kabul gördüğünüde biliyor olmalısın.
    bugüne kadar kimse kovulmadığı için iade davaları niye açılır bilmiyorum malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğimiz kişi Promatör mü ? Ve teknosada ? gizli müşteri yüzünden işinden edilmiş ?
    anıl şaka yapıyorsun sanırım, promotör kendi firmasından atırla o firmayı baglar. teknosanın umrunda bile olmaz. neyse sorumun cevabını ben aldım galiba. sen bu vatandaşı firmadan işe alıp, hiçbir teknosa magazasında görevlendiremezsin. bunun için sabaha kadar kendini yırtsan benim elemanım ben onu korurum desende hiçbirşey elde edemezsin. oyüzden büyük lokma ye büyük konuşma. sana iş hayatında başarılar diliyorum, son bir tavsiye kimse vazgeçilmez değildir o yüzden namert sofrasında mert olmaya çalışma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşın CV sini Mail atabilirmisin abi nerde başlaması gerekiyor ? anildalga@hotmail.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)