User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Sigara içenler YARDIM!!!

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yildir gunde 1 paket iciyordum.İlerleyen yillarda herhangi bir saglik problemi ile karsilasmamak icin biratim.İnsan bu kadar aciz olmamali herseyi kafasinda bitirebilmeli.Keyif icin yak mutluyum yak yemek ustu yak dertliyim yak.Bi soz vardir mazeret g#t gibidir herkeste bulunur

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kahretsin bu illeti.15 gün önce bademcik ameliyatı oldum.Su bile içemiyodum.Dedim tamam bu sefer sigarayı bıraktım ki bu 15 gün benim için 15 ay gibiydi.Okadar mutluydum.Ta ki bu gün bi bakıyım ya iğrenirim kesin bitane içiyim dedim 1 paket bitti şu dakika itibarıyla.Pişmanmıyım çok.Ne yapacağımı bilmiyorum şu an

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye içtin sıkıntın mı vardı canın bir şeye mi sıkkındı keyfimi yoksa yanında birim i içtide uzattı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=weST.27;6339210]niye içtin sıkıntın mı vardı canın bir şeye mi sıkkındı keyfimi yoksa yanında birim i içtide uzattı[/QUOTE

Ben istedim yanımdaki arkadaşımdan.Onuda zorla aldım.Aslında hiç bir suçu bile yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafa yok ki bizde bende sigaraya kendim başladım kavga dövü alıyordum arkadaşlarımdan tek tek herkes oğlum başlayacaksın sonra bana sövme ilerde diyordu bende ben bağımlısı olmam tribine giriyordum sonuç bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acaba şu ilaçtan mı alsam bilmiyorum.Ylanız bırakanların söylediği tek şey sigaranın yerine bir şey koyma.Sırf o yüzden ilaca da sıcak bakmıyorum aslında

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence tamamen kafada kararlı olmadan ilaç boşuna masraflı olur. Sonuçta sadece yardımcı.

SemTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puro iyi gelir (;

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuanda babamla elektronik sigarayı deneme aşamasındayım. Aslında o da sigarayla hemen hemen aynı nikotin veriyor sana. Benim tek derdim araba sürerken çay içerken yemeklerden sonra yakma isteğini yok etmek yani el alışkanlığını onuda gayet güzel başarıyor çünkü ben arada afedersiniz i.nelik etmesem 5 gündür hiç sigara içmemiş olacaktım ancak 5-6 tane içtim yinede. Şu aralar sadece elektronik takılıyorum çünkü içinde nikotin olduğu için aslında canın gerçek sigara istemiyor. Bence bir deneyin çoğu kişi işe yaramaz diyecek ama insan psikolojisi kişiden kişiye değişiyor benim derdim el alışkanlığını bırakmak olduğu için bende süper işe yarıyor normalde 5 günde 5 sigara içeçeksin deseler adamı döverdim ama bu meret sayesinde başardım. Dipnot : 11 yıldır içiyorum...
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23 yaşındayım denem haricinde sigara içmedim o denemeler zaten içmeme isteğimi arttırdı ama alkollüyken kafa kıyakken bi kaç tane dudak tiryakiliğim yapmışlığım var. Tamamen irade meselesi. İçmiyorum diye kendine şart koşacaksın benim etrafımda herkes içiyor ufak kardeşim annem babam ama ben içmiyorum. Bırakmakla çok iyi karar vermişsin. Nikotinli özel sakızlar var benim bildiğim kanalda bir abimiz kullanıyor gayet faydalı tavsiye ederim.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    önceki sayfaları okumadım kimse bahsettimi bilmiyorum ama ama 171 sigara bırakma hattını aramayı düşündünmü ? netten yorumları falan okudum baya ilgi alaka takip varmış..
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    23 yaşındayım denem haricinde sigara içmedim o denemeler zaten içmeme isteğimi arttırdı ama alkollüyken kafa kıyakken bi kaç tane dudak tiryakiliğim yapmışlığım var. Tamamen irade meselesi. İçmiyorum diye kendine şart koşacaksın benim etrafımda herkes içiyor ufak kardeşim annem babam ama ben içmiyorum. Bırakmakla çok iyi karar vermişsin. Nikotinli özel sakızlar var benim bildiğim kanalda bir abimiz kullanıyor gayet faydalı tavsiye ederim.
    meriç nezaman başladı la bende bi bırakabilsem hergün yancı arkadaşların içtiğiyle beraber 2 paketten 16 tl sigaraya veriyom. ayda 500 lira ooofff paraya bak hele harunda varsa o gün yanımda eyvahki ne eyvah 216 alıyom onuda içiyo he bide eskiden mahallede abiler derdi ister fakir ol ister fukara.. yemekten sonra yak bi cigara yakmayaydık iyidi
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakızı denedim kardeşimde bende pek bi izlenim bırakmadı elektronik sigarayı deneyeyim diyorum ama şu 40 gün muhabbetini bir tamamlayayım hala sigara sigara diye devam edersem e sigara alayım bitane

bu esigaraların nikotin oranını iptal etme şansı varmı dudak el tiryakiliğini gidermek adına ??;

çok istediğim zaman 2-3 dk içerim sonra kapatırım bunu sınırlarım kendimde nasıl olsa buhar girip çıkıyor agıza bi zararı yok ?

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meriç nezaman başladı la bende bi bırakabilsem hergün yancı arkadaşların içtiğiyle beraber 2 paketten 16 tl sigaraya veriyom. ayda 500 lira ooofff paraya bak hele harunda varsa o gün yanımda eyvahki ne eyvah 216 alıyom onuda içiyo he bide eskiden mahallede abiler derdi ister fakir ol ister fukara.. yemekten sonra yak bi cigara yakmayaydık iyidi
    p*ç kurusu arkadaş ortamında başladı birde kalp ritim bozukluğu var yığılıp kalacak bir yerde
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    171 sigara bırakma hattını aradım bırakmadan önce 4-5 gün önce aradım avradın bir içıktı iyi günler adınız soyadınız falan fistan ne zamandır içiyorsun neden içiyorsun sigarasız kalınca ne yapıyorsun sabah akalkınca kaçta içiyorsun vs vs sorular sordu sonra oguz bey şu hastaneden randevu alın muayene olun ilaç verecekler dedi O NE LA ÖYLE DEDİM tabi öyle demedimde bende uzay mekiği falan beklyorum arayınca hemen bırakacam falan triplerine girdimde tıs

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elektronik sigara aldım bisüre önce..3 hafta kullandım..kartuşları var. nikotin seviyesini yavaş yavaş azaltıyosun kartuşları değiştirerek..tadı aynı nargile gibi..dumanı sigara kadar çıkmasada idare eder..ben hastalık derecesinde sigarayı seviyorum..3 hafta ağzıma sigarayı hiç sürmedim elektronik sigara sayesinde..arada cebimden çıkarıp bikaç kez çekiyodum bırakmaya niyetin varsa yardımcı olur evet. ben istanbuldan araba aldım.. köprü çalışması sırasında o trafikte 5 saat kadar kalınca sigaraya yeniden başladım.başlamak için fırsat kollarsan o fırsatı illaki buluyosun.. sinirlendim , canım sıkıldı , arkadaşlarım içiyor , stresliyim v.s. önce gerçekten isticen.. sonra yardımcı olabilcek şeylere yönelebilirsin.. eczaneden bant sakız v.s herşeyi aldım..elektronik sigarayla beraber hepsi bi kenarda yatıyo malesef insan bu pisliği içtiği için bu kadar üzülüp hala devam edermi kendime şaşırıyorum..nasıl bir illetse insanın kendine olan güvenini sarsıyo..iradem zayıf demekki diyorum ve kendime acıyorum..başladığım güne lanet olsun..

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    171 sigara bırakma hattını aradım bırakmadan önce 4-5 gün önce aradım avradın bir içıktı iyi günler adınız soyadınız falan fistan ne zamandır içiyorsun neden içiyorsun sigarasız kalınca ne yapıyorsun sabah akalkınca kaçta içiyorsun vs vs sorular sordu sonra oguz bey şu hastaneden randevu alın muayene olun ilaç verecekler dedi O NE LA ÖYLE DEDİM tabi öyle demedimde bende uzay mekiği falan beklyorum arayınca hemen bırakacam falan triplerine girdimde tıs
    sordukları sorularla bagımlılık derecenizi ölçüyorlar.. hastaneden ilaç alıp bırakanların sayısı baya fazla diye okumuştum..
    benimde ciddi ciddi bırakmam lazım ama yemiyo..
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e ne olacak ne b*k yiyecez arkadaş devamlı başla bırak başla bırak ciğerler pert 2 adımda heh heh oluyoruz nefes alamıyoruz nasıl uzun ömür boyu bırakcaz kendimize güvenerek ahanda bıraktım diyip bırakmak diye bir şey yok mudur bulaştık armut gibi zamanlar önce ne kadar pişmanım yav

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işten dolayı günde 3paket içiyorum mola hariç çalışırken içmediğim halde
    yakında ölürüm ben

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)