User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
80 sonuçtan 77 ile 80 arası

Konu: Sigara içenler YARDIM!!!

onurunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 seneyi doldurmak üzereyim.. eskiden merdiven çıkarken bile nefes nefese kalırdım... şimdi 45 dk da 1200 metre non-stop yüzüyorum tık demiyor ciğerler...

tavsiyem hiçbirşey kullanmayın.. doğal yollarla bırakın.....

ve kesinlikle şunu yapmayın çok büyük hatadır... beyninize 'sigara içmemeliyim' 'hayır sigara sağlığa zararlı' 'sigarayı kesinlikle bırakmalıyım' tarzında sinyaller göndermeyi kesmelisinz...

çünkü insan zihnine sigara ile alakalı birşey düşerse beyin onu canlandırır ve gerekli sinyalleri yollar kimyasalları salgılar... ister istemez yoksunluk hissettirir... tamamen başka şeylere odaklanmalısınz...

basitleştirirsek size limonu kesinlikle düşünmeyin desem aklınıza direk gelir... hatta desem ki kesinlikle limonu ortadan ikiye ayırıp yediğinizi düşünmeyin dersem tükürük bezleriniz bile çalışmaya başlar bazılarınız düşünmeye devam ederse bunu hissedecektir.. sigara da böyledir... şu an bu yazdıklarımı okuyosanız ve bırakmak istiyosanız bu başlığa tekrar girmeyin bile sanki sigara sizin için bir sorun değilmiş zaten içmiyormuşsunuzcasına

not. son kullandığım kelime de türkçeyi katlettim sanırım

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesajlarına bakmaya gerek yokki. canı tabiiki istiyor .sorun bu pisliği severken bırakmak..
    canın istemesinden kastım, takviye olarak bişeyler alsa canı istemez . nikotin bandı ile bıraktım banttan aldığım nikotinle canım sigara istemiyordu.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene oldu bırakalı ve canım hala istiyor ama nasıl istiyor cola ister gibi veya şeker sakız ister gibi fakat el alışkanlığını yendiğimden aramıyorum , bence kesinlikle el alışkanlığını yenmek gerekiyor ben günde 3 paket içiyordum ve bant v.s bunlarla bırkamadım aniden bırakacam diye düşünüp eşimle birlikte oruç moduna girdik ( sadece sigara içmedik ) ve bıraktık . Akşamları iftar vakti biraz istiyrodu canım elime hakim olduğum zaman içmiyordum tespih v.s . neden çerez v.s yer derler? bence el alışkanlığını yemnek için yoksa oyalanmak başka türlü olmuyor.

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)