cem nerde la secerelerini düküverirdi![]()
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren böle bişey var ama nedir bilemedktöbe yarabbi adamların sayfası bile necla
![]()
Şimdi mesai bitti. Evde iş var ancak geç girerim. Konu nereye gider merak ediyorumYüzümde bir gülümsemeyle
Bu arada bahsi geçen siteye seneler önce üye olmuştum galiba
![]()
geldim burdayım kime ne terbiyesizlik yapmışım. üyeliklerini mi onaylamamışım? ben ne zaman admin oldumda haberm yok. tamam beni aradılarda ben araç hakkında kötü bişey yazmadım yazanların linkini verdim şeklinde açıkladım. sanırım techturkeyi benimmi sandılar
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ahahahha hortumcu cocuga çok guldum yalnız...
Haklı olarak çocukta şaşırdı moderatör harici forumda online görünce..emo-RSİ Nickli Üyeden Alıntı
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Ben yaziyorum, bitirene kadar konu kapali. Bekleyin.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Selamin aleykum
Oncelikle sitemizin uye alimlariyla ilgili olan konuyu acikliga kavusturalim. Gun icinde 300 den fazla uyelik talebi geliyor, bunlarin cogu spam, bot vs oldugundan, salakca mail adresleri, dogum tarihlerini doldurmamalar vb sebeplerden dolayi kabul edilmiyorlar. Hicbir uyenin tum bilgilerini eksiksiz girmeden siteye uye olmasini saglamiyoruz. Bunun yaninda okanss gibi arkadaslarin gunde 20 defa uyelik girisimi oldugu icin daha dikkatli davraniyoruz. Buna ragmen arada maalesef kaciriyoruz. Bu hassas tutumumuza ragmen , bu sekildeki uye reddedislerimize ragmen, yine de kisiliksiz/ isbirlikci / karaktersiz gibi sifatlara maruz kaliyoruz. Eger sen uyelik formunu duzgun doldurmus olsaydin , bu siteye uye de olurdun sikayetini de yazardin. Gokhan_rs olsun, baska biri olsun, benim siteme kimi uye olarak alip almayacagimi soyleyemez. Ben kimsenin emir kulu degilim, onaylanmiyorsa inan vardir bir sebebi. Bizim diger forumda karaktersiz oldugumuzu soyluyorlar ya hani, oyle oldugunu dusunen her kim varsa, bu foruma girmek zorunda degil. Ama benim forumuma obur tarafta sovup sonra dayanamayip bu siteye girenler de serefsizdir onu soyliyim. Araba konusuna gelince, araban gider, gitmez, kazalidir, kazasizdir bizi kesinlikle ilgilendirmez. Bizim forumumuzda herkes soyledigi laftan sorumludur. Neticede cok da hesap sormak istiyosan google a yazarsin gokhan rs diye adamin butun bilgileri isyerine kadar cikar. Benim o renault forumuna uyeligim yok, buraya yaziyorum ister okursun, ister cevap yazarsin, istersen burda sessiz kalip o forumda saydirmaya devam edersin. Ama hani diyorsun ya insanlar bilip bilmeden konusuyor arabam hakkinda diye, bir de buna sinirleniyorsun ya, bunu soyluyosan o zaman sende tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda orda burda atip tutmayacaksin. Bu konuyla ilgili cok da cuk oturan bi atasozumuz var bildin mi? Kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapip serefsizlik yapmicaksin.
Su yazimdan sonra bi derdi , meselesi olan varsa benim telefonum 24 saat acik, ozgun gulec yazarsan hakkimda her bilgiyi bulursun sorun yok.
Hadi bakalim selametle.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)