edit ozamn![]()
Saat 19:00 da renault club ile ortak olarak kitlenicek konu, o saate kadar yazacaklariniz varsa yazin. Yalniz kufur gordugum an banlarim haberiniz ola.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
doğruyu söylemek mi suç arkadaşım?
aracının 31000 TL bir kaydı var PERT
2nci defa diğer sahibide pert etmiş o da 44.500 TL. bana inanmayan arkadaşlar lütfen plakayı 5664 e mesaj atsınlar.
şimdi aracının toplamda 85 milyar liralık pert kaydı var. ben bunu açıkladım diye suçlumuyum?
HANİ HERŞEYİ SÖYLÜYORDUN VATANDAŞ?
arabanın 85 milyar yeni parayla (85.000 TL kaydı var)
arkadaşlar taktir sizin. 85.000 tl kaydı olmasına rağmen bunu söylemeyip boşver bakma o araca dediğim için suçluysam sövün bana?
ama araca bakmaya giden arkadaşlara o arabanın 85 milyar kaydı olduğunu söylemediysede bu aracın sahibine sövün?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
85.000 TL toplamda 2 defa pert 2-3 kerede ufak kazalar olmak üzere 25milyarlık arabanın 85.000 TL pert kaydı olması suç değil?
Eğer bu arkadaş gidenlere bu arabanın 85.000 TL perti olduğunu söylediyse.
ve bende 85.000 TL pert kaydı olan arabanın sıkıntılı demiş olmam suçsa ve ben doğruları söyledim diye suçlanıcaksam
ki bu güne kadar bunları açıklamamıştım. giden geri döndü boşver demiştim.
alın şimdi söylüyorum. o arabanın 85.000 TL kaydı var. doğruyu sölemek şerefsizliktir. Ben sanırım bu yüzden şerefsizlikle suçlandım!
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ya sorgulamada olduysa söylemen gayet normal,kaç tane sorgulama konusu var yazsak yazdı oluyor yazmasak yazmadı arkadaşını savunuyor vs..ne zor işler yav bişey bilmekte suç![]()
cevabi mecbur buradan veriyorum cünkü okan denen dünkü bokun postu dolayli olarak beni de ilgilendiriyor.
bu agiz ishali olan dallama demis ki;
Sayın çok bilmiş techturkey yönetimi "pardon içlerinde birkaçı hariç" alın şu yalaka 300-500 üyelerinizi sokun bitarafınıza çok yüzsüz adamlar
ulan linke tikladik konuya baktik diye herkese ne hakla böyle bir yakistirmada bulunuyorsun?
simdiye kadar kimseye sanal ortamda küfür etmedim ama sabrimi zorlama!!
sen o 300-500 yalaka dedigin insanlarin kimler oldugunu biliyor musun?
kac yerde denk geldim videolarina milletin icinden gectim diye salliyordun,gencsin heveslisin diye sesimi cikarmadim.
lan senin o götü boklu clionu s...... bir tarafina..
3 kurusluk arabaya binip millete atar yapacagina 2 dk. adam ol.
dünkü *** yasina bakmiyor da bir de millete sövüyor..
senin sidikli arabanin parasini ben serviste bir kerede veriyorum sidikli..
tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda ileri geri konusma, can sikma.
bunu da kesin okursun..
küfürler için print screen alın deniyor ya, bunu hakikaten delil olarak kullanabiliyorlar mı mahkeme de mesela? zaten şikayet edersen server üzerinden silsende ne yazdıysan çıkmıyor mu? bilişim suçlarından bu tespit edilebiliyor diye biliyorum, yanılıyor muyum acaba?
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Bir saattir iki forumuda büyük zevkle takip ediyorum ama yazmayacaktım. Sayfa kopyasını al gerisi kolay demiş sanırım admin. Böyle birşeyi delil olarak kullanabileceklerinimi sanıyorlarda bıyık altından tehdit savuruyorlar çok gülünç. Bunların çobanları böyle sürüsü nasıl düzgün olsun.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)